• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMAROKHIFI & TOP AUDIO
    BREGALAD
    BREGALAD --- ---
    Nechcete někdo něco z mého výprodeje?
    Záruka plná, 100% stav.
    www.hifipartner.cz

Díky ;-)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    HOWKING: a pozor, návrat místního klauna po delší odmlce, tak co kdybysme si připomněli tvé hlášky o mé poslechovce se sklenicema, kdy ses královsky zhovadil? :D Další perly už si po sobě smazal, ale tahle pořád visí v éteru, tak utíkej po sobě zamést stopy důkladně :))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já už vím, co vy tu pořád děláte! Vy vedete výzkum zda existuje cesta jak dokázat hlupákovi, že je hlupák a jeho utkvělé představy, že jsou bludy. Až na to přijdete, publikujete to jako způsob záchrany společnosti od destrukce těmito jedinci.
    (jinak si nedovedu vaši dlouhodobě pokračující snahu o komunikaci s ním vysvětlit)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SVANC: aby tě to nepoložilo :) Btw jak víš, že to je prodejce? Já jsem marně hledal, kdo ty eseje píše, nenašel jsem.
    SVANC
    SVANC --- ---
    PLAYER: Proč bych si měl sedat u čtení reklamních textů prodejce audiotechniky? :D
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Nadhodil bych jim další oblíbený lama téma, jak 30cm basáky hrajou nižší basy než 15cm. A budou vo tom krafat dalších 10 let.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Audiodrom je super. Podle mě existují aby dali serverům jako Hifi Voice zdání legitimity - my nepíšeme úplný bullshit a náhodou máme na rozdíl od jiných aspoň nějaké znalosti, podívejte se třeba jak vypadá Audiodrom!
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    PLAYER: Ztrácíš čas. Zalogoval jsem se náhodně po 3 letech a furt se tu vedou ty samý diskuze vo ničem. Prostě to neslyšej a ikdyby nemaj hardvér, kterej takový rozlišení umí. A ten nemaj, protože tu ztrácej čas ;)
    MATT
    MATT --- ---
    SAMOUT: trochu mi to pripomelo emaily od nigerijskeho prince, ktery byly schvalne psany blbe cesky, aby se odfiltrovali chytrejsi lidi a mohli rovnou scamovat dementy..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MATT: Asi mu veskole nevysvetlili, ze elektron bez naboje zove se neutron...
    MATT
    MATT --- ---
    kabel za 6k prenese jen 39% zvuku? ;))
    MATT
    MATT --- ---
    PLAYER: nabité elektrony ;))
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    A tenhle web znáte? Svancovi doporučuji si při čtení o černém pozadí raději sednout :)

Reproduktorové kabely
    http://www.audiodrom.net/cs/reprokabely
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    hifionline - proc maj ty trapaci brnensky v obrazkach vodoznak?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    IV0: Z jinýho světa, i za původní cenu byly levný.
    TOTEM Hawk - Reprosoustavy - HiFi Bazar - www.hifionline.cz
    https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/totem/144180-hawk/
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    IV0: Bazar je celkem dobrá volba, ale pokud bys chtěl nové, zkusil bych na tvém místě jestli se dají někde poslechnout JBL Studio 680. Tenhle konkrétní model jsem neslyšel, ale ten vyšší (698) je dost dobrej, a myslím že ti zapadají do konceptu. JBL totiž tuhle řadu navrhuje tak, aby zvládly hrát celkem nahlas a měly basy, dynamické možnosti jsou podpořené i kompresním výškáčem ve zvukovodu (zvládne větší zátěž než běžné výškáče), celá ta řada má konstantní směrovost a je prostě z akustického pohledu docela dobře navržená. Nevýhoda je, že mají basreflex vzadu, ale pokud bys je mohl mít ode zdi těch 10 cm, tak to z mojí zkušenosti je obecně v pohodě a víc není třeba, jen nemůžou být přímo u zdi.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    IV0: Asi bych na tvym miste taky zkusil neco pouzityho, to ma tu vyhodu, ze si to clovek muze u dotycnyho zpravidla i poslechnout.
    IV0
    IV0 --- ---
    BLOWUP: Za oba
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    IV0: tech 30-40 tisic "na repro" je za oba, nebo za kus?
    IV0
    IV0 --- ---
    PLAYER: Díky za tipy. Jdu je prozkoumat. Čistě z praktického hlediska čím větší, tím lepší (není jednoduché vysvětlit proč, ale když taky vysvětlím). Barva je mi jedno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam