WADER23: podívej se, ja jsem přesvědčený o tom, že pro lidi, kteří mají tendence jít s davem a podléhat názoru autoritám, to bude znít absolutně neuvěřitelně co teď řeknu (protože soudí druhé podle sebe a podle lidí, s kterými sdílí názory), ale já slepý test kvůli sobě dělat nepotřebuju. Pokud na tzv první dobrou neslyším rozdíl, tak věc dál nezkoumám. Toto jsem okusil u signálových a síťových kabelů a už jsem to tu v minulosti psal.
DBS je ta kravina s baterkou na kabelu, co tam dává Audioquest? Pokud ano, tak jsem si před mnoha lety koupil v bazaru (oops, prej so potrpím na nové zboží) signálový "subwooferový" kabel, který tohle má. Dokonce ta dioda i po cca 15 letech pořád svítí na původní baterku :) Měnil jsem ho za obyčejný Profigold. Rozdíl ve zvuku žádný (v mých uších). A vzhledem k tomu, že na rozdíly mezi signálovými kabely nevěřím na základě přímého osobního porovnání, tak silně pochybuju, že to změní baterka připojená na kabel, nicméně jestli po tom toužíš, tak si klidně soubory stáhnu a poslechnu :)