• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    B52
    B52 --- ---
    ja Jackiho moc nemusim (az na Drunken Master), zato sbiram Jet Li-ovky...stejne jako Jackie - nejlepsi jsou ty stary bez emericko-srackoidniho vlivu - treba Twin Wariors, a nebo Fist of Legend (kung-fu vs karate)
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    LEDOFREDO: Nenech se zastrašit a cvič.
    Přijde čas a porazíš svým Fénixovým okem tyhle dědky na hlavu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEDOFREDO: no mně už taky dávno neni 15, abych si hrál na rádobynezávislýho tvrdoně, kterej myslí, že know fu :)

Dělám si prdel, nemá cenu se hádat o filmech, zvlášť když mám pravdu ;)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    neni mi 15 abych sezral kazdy hovno ktery mi filmari naservirujou

tohle je zrejme klub bezkriticneho obdivu ke kazdy picovine kterou kdy kdo v oblasti kungfu natocil, z pocatku jsem si nevsiml, omlouvam se
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ULRIK: no jako Hero by se jeste dal, ten je opravdu vyrazne kvalitnejsi nez to ostatni co sem zminoval, dobry pribeh a emotivni sceny ... ale teda vetsi picovinu nez Klan sem asi videl jen tezko, jestli na tebe pusobil pozitivne je to tvuj nazor, na me to cely pusobilo neskutecne smesne ( u zaverecny sceny sem si opravdu myslel ze si ze me delaj legraci ) - jediny co si pamatuju byly dobry barvy , ale hru s barvama mel taky lepsi Hero
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    Jackie je vynikajici. Jeho filmy ale stoji vic na vtipnych kreacich nez na realnych soubojich... Coz ale neni nijak na skodu. :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEDOFREDO: Hero a sračka? ještě, že tomu zjevně nerozumíš...ovšem pokud vidíš klady a hlavní linii Hero, nedo dokonce Klanu v realističnosti bojových umění, pak...
    D_EVIL
    D_EVIL --- ---
    No flame, ale myslim ze Jackie Chanovky (pred jeho odchodem do Hollywoodu) jsou taky realne a zaroven HODNE dobre - Police Story je genialni i dneska

LEDOFREDO: IMHO Hero neni sracka
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    samozrejme vsude se obcas vyskytne nejaka scena pritazena za vlasy, ale prijde mi ze v tom co posledni dobou vznika nic jinyho neni
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    dyt ja se s tebou vubec nepru -) .. vsechny tyhle oldschoolarny shaolinsky a celkove tahle honkong produkce sou filmy s perfektnima soubojovejma scenama a predevsim narozdil od tech sracek co se tocej ted ( tygr a drak, hero, klan letajicich dyk, sewen swords .. ) je videt ze to ty lidi opravdu fyzicky zvladli , neni to postaveny na tahani hercu na ksandach
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    LEDOFREDO: V tom pripade doporucuju nekoukat na gungfu filmy, ale spis na zaznamy ultimatnich zapasu. Jinak uz zmineny film 36. komnata Shaolinu ma hodne silne realne zaklady - ale porad je to filmove gungfu obohacene o trikove sceny.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no ja mluvim o bitkach a ty realny sou - ne ve smyslu ze by tak bojovali lidi v realu ale ze to co tam je videt opravdu ty lidi dokazali, zadny litaci picoviny jako se tocej ted
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    DAVETOMAS: Nic "realnyho" necekej, ale v DVD pujcovne ted muzes najit 36. komnatu Shaolinu. Tam se v hlavnich rolich objevuji skutecni tradicni gungfu mistri a i kdyz jde o typicke filmove gungfu, rozhodne ma k realite mnohem bliz, nez v rade modernich filmu...

LEDOFREDO: Na Bruci Lee toho zrovna moc realneho neni... :-) Ale "Enter the Dragon" je rozhodne peknej film.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    realnej je treba Bruce Lee - jeho Velky sef je klasika, nebo treba Cesta draka na to sem koukal o vikendu a muzu doporucit ... a predevsim rychlost a styl samotnyho Leeho je neuveritelnej
    DAVETOMAS
    DAVETOMAS --- ---
    Doporučte mi pořádnej film o kung-fu, kterj se dá půjčit v DVD půjčovně. Něco fakt reálnýho, poučnýho. Cvičím wu-shu a chtěl bych něco porádnýho vidět. díky.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    sem rozkoukal 7 swords a je to tak strasne nudna slatanina ze sem to musel vypnout a nemam chut pokracovat .. je druha pulka stejne strasna jako prvni ?
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MUTHA: Jo, ale taková evoluce u protipiráckých společnotí by byla nemilá :(
    Jsem teď zaslechl, že EU bude zbrojit v tomhle směru..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no ja mam jenom 512Kb s 3 GB limitem:(
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    mutha:je videt ze asi nesedis na dial-upu:-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Romeo must die je pěknej přechod do Hollywoodu, dokonce jsou zkousnul i ty rapující negry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam