• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak me se teda kletba zlateho veku libila vic jak Banquet (ten jsem videla vcera)
    ale tak kazdemu, co jeho jest :))
    celkove se mi libily hodne oba filmy...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    SPRINGI: uz jsem to stahl, uvidim, co to bude...
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    no kazdopadne uz bych se o tom nebavil, trailer byl plnej akce, bohuzel tam byla sestrihana jen jedna chaoticka davova mlaticka z nadvori:/

samuraj?
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    takze jsme se nechali se zenou zlakat upoutavkou na Kletbu zlateho kvetu...absolutni blabol a kdo pujde prohloupi.
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MAAACA: uz to taham z toho reseedu...ale je de to velice....eee...nepekne apomalu :-D. Tigre je na nyxtrackeru, tak to snad potmeli :-)
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    CHE_GUEVARA: ani ne neb limit od upc si setrim na jiny vecicky (trebas ted stahuju Wong Fei Hung and Aunt Thirteen - Gordon Lau jako Wong Feihung, 40 dilku, to bude limit vycerpan razdva:) ale dvd dostane zde pritomny TIGRE cili esli ma lepsi lajnu a bude ochoten to hodit na torrent..
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MAAACA: a nechces to nahodit pres torrent?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: dik za info pocitam ze ten severokorejsky mstitel bude asi vyjimka verim ze na jihu se toho najde zajimaveho spousta.
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: no, neco si z toho asi stahnu :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    znate krome mstitele s pistalou jeste nekdo nejaky severokorejsky bijak co by stal za to ? :)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MUTHA: super seznam, poptavam 5 ze seznamu:)))
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTHA: jedna z mála bílých hereček, ale nebudu tě tím obtěžovat... Já její americkou tvorbu nemám rád ale HK věci ve kterých hrála jsou skvělý
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: tak sorry, sypu si popel na hlavu
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MASTA: verim ale prijde mi ze sem se dostali akorat takovy hrozny klaunoviny. drtva vetsina co si s ni pamatuju at ji uz partaka delal jalal merhi nebo nekdo jinej tak to bylo dost na picu (coz nemeni nic na tom ze kdyz mi bylo 11 nebo 12 tak me to samozrejme bavilo :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    MUTHA: No jako jedna z mála točila v Hong Kongu a ty filmy s ní (mluvím o těch točených tam) jsou fakt výborný, za všechny třeba Police Assasins...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    cynthia rothrock
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    takovej skoro dementni dotaz, ale vypadlo mi to. Jak se jmenovala takova ta zenska s kratkymi vlasy, co tocila v osmdesatych letech spoustu kung-fu filmu? Beloska to byla.
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    MUTHA: jeste tedy mam serial "ngo sifu hai wong feihung" (aka my master is Wong Feihung), ktery zachycuje tentokrat hungkyun mastera a cinskyho narodniho hrdinu Wong Feihunga (jeste jsem nevidel, pry nicmoc, pouze v kantonstine, ale aspon jsou k tomu znakovy titule) a hroznej (necelej) rip serialu "taiji zongshi" (aka taichi master), pochopitelne z oblasti taijiquan:) nu a pak samozrejme opiciho krale, ktery kdysi u nas bezel a "kung fu" s kwai chang cainem:) a co zajimaveho je v tvoji sbirce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam