• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CHE_GUEVARA: to teda jo :-)) Banquet byl takove hodne roztahanej a pomalej, mi prislo :-)
    i kdyz sem na to koukala nekde ve 2 rano, treba je to tim :) ale libilo se mi to i tak
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    Ocekavani nezklamal, rozhodne zabavnejsi nez BAnquet...kazdopadne vtipny masakr na konci :-)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MIYU: Ted se do toho poustim, s tim ze je to vizualne uchvatne...tak uvidime...
    MIYU
    MIYU --- ---
    CHE_GUEVARA: no chtela :)) proste jsem od toho ocekavala neco vic :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MUTHA: Jo banquet jsem nezvladl dokoukat...to uz bylo moc :-D
    MIYU: No zalozeno na vyprave, co bys chtela :-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    MUTHA: Ta Legend of evil lake vypadala v trailerech dobre, ale myslim, ze k tomu tenkrat nebyly titule a korejsky e,e.
    TWARR
    TWARR --- ---
    slatanina je white dragon, curse of golden flower ma ten problem, ze v trailerech byl skutecne prezentovan jako akcni zalezitost, skutecnost je vsak jina, mne se ten film ovsem libil, ... mozna proto, ze jsem ho shlednul pul roku pred premierou tady v cechach
    MIYU
    MIYU --- ---
    Banquet sem nevidela tak nemuzu soudit jestli lepsi
    .. kazdopadne Kletba zlateho veku .. je dle meho slatanina postavana na spatne kamere a "hezkych" obrazcich dale pak pribehu,ktery nikoho neprekvapi a tahle si smeruje za svym..
    pro me jak vizualne tak pribehove nuda ..

ale tak kazdy to mame samozrejme jinak :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak me se teda kletba zlateho veku libila vic jak Banquet (ten jsem videla vcera)
    ale tak kazdemu, co jeho jest :))
    celkove se mi libily hodne oba filmy...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    SPRINGI: uz jsem to stahl, uvidim, co to bude...
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    no kazdopadne uz bych se o tom nebavil, trailer byl plnej akce, bohuzel tam byla sestrihana jen jedna chaoticka davova mlaticka z nadvori:/

samuraj?
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    takze jsme se nechali se zenou zlakat upoutavkou na Kletbu zlateho kvetu...absolutni blabol a kdo pujde prohloupi.
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MAAACA: uz to taham z toho reseedu...ale je de to velice....eee...nepekne apomalu :-D. Tigre je na nyxtrackeru, tak to snad potmeli :-)
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    CHE_GUEVARA: ani ne neb limit od upc si setrim na jiny vecicky (trebas ted stahuju Wong Fei Hung and Aunt Thirteen - Gordon Lau jako Wong Feihung, 40 dilku, to bude limit vycerpan razdva:) ale dvd dostane zde pritomny TIGRE cili esli ma lepsi lajnu a bude ochoten to hodit na torrent..
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MAAACA: a nechces to nahodit pres torrent?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: dik za info pocitam ze ten severokorejsky mstitel bude asi vyjimka verim ze na jihu se toho najde zajimaveho spousta.
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    MUTHA: no, neco si z toho asi stahnu :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    znate krome mstitele s pistalou jeste nekdo nejaky severokorejsky bijak co by stal za to ? :)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MUTHA: super seznam, poptavam 5 ze seznamu:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam