• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Tak se nekdo zrovna chytl eng. tituleni "Sword stained with Royal blood", dalsi z del toho grafomana co napsal Condor Heroes, Descent of Heavenly Dragon, Heavenly Sword and Dragon Sabre... coz jsou vsechno sagy, ktere se predelavaji do 40-ti dilnych dramat. Nastesti jsem tohle zachytil prubezne a nebudu to muset davat naraz v jednom kuse jako ty predchozi.
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    jsem Mongol :-D
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    obcas je dobre po nejake chvili svoji myslenku nahlas zopakovat :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    MUTHA: top filmy? jo, urcite, ale pro mongolskej trh a divaky, ... sice ano, byly to filmy, ktery sem s touhle tematikou pronikly mezi prvnima, ale top? ne dik
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    TWARR: A co je teda pure kung fu podel tebe?
    TWARR
    TWARR --- ---
    CHE_GUEVARA: asi takhle :) v uplynulym tydnu jsem dal vsech sest filmu a ... no ono to neni takovy to pure kungfu, oni jsou to v podstate komedie obcasne vyplnovany kungfu, ... a nejvostrejsi je prave ten prvni film "ze serie", kde v hlavni roli hraje zenska-zlata vlastovka a temer veskery pohyby jsou zrychleny :)) to je jak nejaka groteska z tricatejch let :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    TWARR: 36 komnata a navrat do 36 a pak tusim jeste neco five venoms nebo tak nejak, jsou uchazejic a celkem zabavne veci :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    PETGRIDUS: ne, nema to cenu, tech filmu je celkem 6 vcetne 36-ti komnat shaolinu, o kterych jsem mel za to, ze je to "nejlepsi" film, z tehle sestice, nicmene vsechno je to strasny :)))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj chci se zeptat na tyhle filmy z levnych knih
    nezdolne trio
    spojeni shaolinu
    nepremozitelny shaolin
    pet zbrani

stoji za to kilco za jeden nebo jsou to kraviny?
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    HITOMI: Ja jem se na oboj koukal pozde, ale banquet jsem proste narozdil od COTGF nedal...v pulce uz jsem si rekl ze nemusim vic videt :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CHE_GUEVARA: to teda jo :-)) Banquet byl takove hodne roztahanej a pomalej, mi prislo :-)
    i kdyz sem na to koukala nekde ve 2 rano, treba je to tim :) ale libilo se mi to i tak
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    Ocekavani nezklamal, rozhodne zabavnejsi nez BAnquet...kazdopadne vtipny masakr na konci :-)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MIYU: Ted se do toho poustim, s tim ze je to vizualne uchvatne...tak uvidime...
    MIYU
    MIYU --- ---
    CHE_GUEVARA: no chtela :)) proste jsem od toho ocekavala neco vic :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    MUTHA: Jo banquet jsem nezvladl dokoukat...to uz bylo moc :-D
    MIYU: No zalozeno na vyprave, co bys chtela :-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    MUTHA: Ta Legend of evil lake vypadala v trailerech dobre, ale myslim, ze k tomu tenkrat nebyly titule a korejsky e,e.
    TWARR
    TWARR --- ---
    slatanina je white dragon, curse of golden flower ma ten problem, ze v trailerech byl skutecne prezentovan jako akcni zalezitost, skutecnost je vsak jina, mne se ten film ovsem libil, ... mozna proto, ze jsem ho shlednul pul roku pred premierou tady v cechach
    MIYU
    MIYU --- ---
    Banquet sem nevidela tak nemuzu soudit jestli lepsi
    .. kazdopadne Kletba zlateho veku .. je dle meho slatanina postavana na spatne kamere a "hezkych" obrazcich dale pak pribehu,ktery nikoho neprekvapi a tahle si smeruje za svym..
    pro me jak vizualne tak pribehove nuda ..

ale tak kazdy to mame samozrejme jinak :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak me se teda kletba zlateho veku libila vic jak Banquet (ten jsem videla vcera)
    ale tak kazdemu, co jeho jest :))
    celkove se mi libily hodne oba filmy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam