• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MALKHUT: se mas :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ja si ted pred tydnem dal treba po letech naprosto luxusni
    - Fist of Legend / Jing wu ying xiong - jestli neznas tak stahni :)
    http://www.csfd.cz/film/25094-fist-of-legend-jing-wu-ying-xiong/
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MALKHUT: neco novejsiho nebo nejaky oldschool ?
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    MALKHUT: Chtel jsem rict Sword Stained with Royal Blood 1-30, ale proti jinejm cinskejm historickejm serialum nic moc.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Mě zas kamarád zazásobil další dávkou "Venoms", takže v posledních dnech Shaolin Daredevils, Kid with the Golden Arm, Crippled Avengers, Masked Avengers a Flag of Iron.
    Jen škoda, že jsou to většinou anglicky dabovaný verze...
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    tak jsem si prave dal fearless hyena, rezijni debut Jackieho Chana (kupodivu jsem to doted jeste nevidel) a ma to 5* z peti. Vrele doporucuju vsem, co milujou drunkenmastera a pod.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MALKHUT: Jojo, co rvačka, to klenot... Třeba ta úžasná potyčka po představení v zákulisí opery neměla chybu (a pointa byla dokonalá)...:-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem dokoukal come drink with me a moc se mi libil asi to bylo taky tim ze je toceny hodne v exterierech takze prijemna zmena po predchazejicich kouscich z levnych knih a vlastovka a drunken cat nejlepsi.....jen toho mladeho mnicha mi bylo docela lito ......ale prekvapilo me jak je to docela krvavej film
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Já předevčírem skoukla "The Prodigal Son" - výborný. Hlavně Lam Ching-ying mě naprosto dostal.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak sem si pustil come drink with me :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: no jo no to mas pravdu
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ono zas tolik možností není...;-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    tak mam zkouknuto 5 zbrani a dobrej filmek:) akorat clovek s prybyvajicim casem filmu rychle zjisti kdo je skorpion :)))))
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: spis si to objednej pres net ....nebo zkus treba andel tam mivaj docela dost veci
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PETGRIDUS: Dík za tip. Budu muset při nejbližší příležitosti zaútočit na nějakej LK obchod.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jinak mam rozkoukanych tech 5 zbrani a peknej filmek
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    trochu OT Killer od Johna Woo v Levnych Knihach za 69 Kc
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Aha. Jsem si říkala, že to nesedí, ale nebyla jsem si jistá, na co se ptáš...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    MAEDHROS: Ne, mluvim o tom, co jsem videl v '91, kdyz jsme se ve skole koukali ve tride v televizi na valku v Zalivum, a mam zafixovany, ze to bylo video. Jazyk uz si nepamatuju, tehda to bejvalo bud skopcland nebo rychlodabing.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    no k tem dalsim filmum se bojim ze asi nedojde kdyz to intersonic prodal ty shaoliny levnym kniham
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam