• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Two Champions of Shaolin - rozjezd slabší, ale závěr to spravil. Navíc je tam hodně Lo Menga, to je vždycky výrazný plus, na toho chlapíka je radost se koukat...:-) 7.5/10
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SAREVOK: Jo dikes, myslim, ze to byl fakt zrovna daisi, protoze to sifu bych tam odposlechl. Aspon co jsem mel na mysli z Yi Tiang Tu Long Ji (Heavenly Sword and Dragon Sabre).
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: napadá mě třeba 大師傅 daaisifu, případně 大師 daaisi... ale kantonsky neumím a kung-fu terminologii už vůbec ne, klidně na to může být nějaký speciální termín a v tom případě to budeš muset stáhnout :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Ve slovníku jsem našla daai6 si1 nebo jat1 doi6 zung1 si1, ale nevim, jestli je to přesně to, nač se ptáš - z filmů si to nějak nevybavuju...
    Lepší asi bude vznést ten dotaz v auditku o čínštině - nebo to zkusit najít tady: http://www.cantonese.sheik.co.uk/scripts/wordlist.htm... ;-)
    (mandarinština/pinyin je tam taky)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Mistr je sifu. Ale jak je Velkej Mistr (ucitel ucitele)? Nejak me to ted vypadlo a stahovat kvuli tomu 14G HSDS se mi nekce... Diky
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: jj, dík za reklamu :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Tvůj klub je v záhlaví...:-)

Jinak, dovolila jsem si to tu ještě jednou (snad už naposled) přejmenovat...:-)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    rád bych vás pozval do nové diskuze Planet Hong Kong věnované hongkongské kinematografii
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Jj, ty fota vypadaj tuze pěkně.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: No to jsou ale nádherný zbraně!
    (+ Donnie Yen)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    A ještě hafo fotek z An Empress and the Warriors - zde:
    http://wuxiasociety.org/forum/viewtopic.php?t=2069&start=45
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jak jsem na wuxiasociety koupila, tak prodávám.
    Trailer na Red Cliff:
    http://tw.movie.yahoo.com/videoplayer.html?id=2556&type=movie
    Trailer mi přijde poměrně nic moc, ale film by mohl bejt aj dost dobrej...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Legenda o červeném draku nakonec IMHO spíš slušnej průměr - ale ta komediální rovina mi dokonale sedla...

...a dva mí oblíbenci k tomu (Wang Lung Wei & bohužel spíše nevyužitý Damian Lau).
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    BIDLO: Hanacka metropole. Ale myslim ze levny knihy jsou cešlorepublikovy (i kdyz jsem si overil ze obcas se ceny i sortiment lisi...). Posli miniony :-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CHE_GUEVARA: u vas je kde? ne ze bych se tam "odsud" dostal driv nez za 3 mesice, ale poslu si tam sluzebnictvo :)
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    BIDLO: Tři díly. po49 za kus. btw nevim jak u vás, ale u nás mají komplet kurosawu za 29 za dvd a jeste dalsi perlicky (lady snowblood atp, ale ty už za standartnich 49/99)
    PIETA
    PIETA --- ---
    BIDLO: Jo, několik dílů, aspoň tři. (:
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    CHE_GUEVARA: Bude...:-)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    CHE_GUEVARA: On vysel Lone Wolf and Cub????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam