• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Možná jste to zaregistrovali, ale pro jistotu - od včerejška je na stáncích k dostání Fist of Fury. Opět Vapet.
    A zahlídla jsem i Hrdinu - což je ale už delší dobu. Vyšel myslím jako příloha deníku Sport nebo něco na ten způsob - ale ve většině trafik, co znám, prodávaj ty DVD zvlášť, takže šance snad ještě je, pokud by ho někdo za levno chtěl...
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SAREVOK: Jo, sorry za delay, nasel to sam :) Maji ho (JY) tam snad skoro celyho... (btw, ja koukal na tu 40 dilnou), je tam snad jeste 45 dilna v kantonstine (bez eng tit, jen s mandarinskejma, tak procvicuj).
    Jinak az po navratu uvolnim misto doma (ted 1G ze 3T volnych), tak mam v planu dotahat ho kompletniho. I kdyz takova Flying Fox me na prvni pohled moc nezaujala, tak jsem ji zatim netahal.
    A kamarad chce abych mu tady koupil aspon prvni cast Return od Condor Heroes na DVD. Akorat sem uz zase zapomnel jestli to chce hrany nebo animovany...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SAREVOK: jj, d-addicts to jisti :)
    ale i tak diky za link, dam si do fronty.
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: teda předpokládám, žes měl na mysli tohle, ono totiž existuje více děl stejného názvu... ale tahat přes eMuli 13G, ehm :/

aha, d-addicts :)
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: btw, odkud to stahuješ? Že bych se taky po čase taky zas na něco podíval (říkal jsem si, že bych si od Jin Yonga něco přečet, tak se nejdřív mrknu jestli to má cenu). I když, pokud je to kantonsky, tak to pro mě trochu ztrácí na zajímavosti, ten název ale každopádně vypadá jako pchu-tchung-chua (ale co vlastně řeším, rozumět tomu nebudu stejně - až tam zase začnou vytahovat názvy různých bojových technik a pasáže v klasické čínštině... :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Two Champions of Shaolin - rozjezd slabší, ale závěr to spravil. Navíc je tam hodně Lo Menga, to je vždycky výrazný plus, na toho chlapíka je radost se koukat...:-) 7.5/10
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    SAREVOK: Jo dikes, myslim, ze to byl fakt zrovna daisi, protoze to sifu bych tam odposlechl. Aspon co jsem mel na mysli z Yi Tiang Tu Long Ji (Heavenly Sword and Dragon Sabre).
    SAREVOK
    SAREVOK --- ---
    BIDLO: napadá mě třeba 大師傅 daaisifu, případně 大師 daaisi... ale kantonsky neumím a kung-fu terminologii už vůbec ne, klidně na to může být nějaký speciální termín a v tom případě to budeš muset stáhnout :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    BIDLO: Ve slovníku jsem našla daai6 si1 nebo jat1 doi6 zung1 si1, ale nevim, jestli je to přesně to, nač se ptáš - z filmů si to nějak nevybavuju...
    Lepší asi bude vznést ten dotaz v auditku o čínštině - nebo to zkusit najít tady: http://www.cantonese.sheik.co.uk/scripts/wordlist.htm... ;-)
    (mandarinština/pinyin je tam taky)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Mistr je sifu. Ale jak je Velkej Mistr (ucitel ucitele)? Nejak me to ted vypadlo a stahovat kvuli tomu 14G HSDS se mi nekce... Diky
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: jj, dík za reklamu :)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    SEEKER: Tvůj klub je v záhlaví...:-)

Jinak, dovolila jsem si to tu ještě jednou (snad už naposled) přejmenovat...:-)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    rád bych vás pozval do nové diskuze Planet Hong Kong věnované hongkongské kinematografii
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Jj, ty fota vypadaj tuze pěkně.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: No to jsou ale nádherný zbraně!
    (+ Donnie Yen)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    A ještě hafo fotek z An Empress and the Warriors - zde:
    http://wuxiasociety.org/forum/viewtopic.php?t=2069&start=45
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Jak jsem na wuxiasociety koupila, tak prodávám.
    Trailer na Red Cliff:
    http://tw.movie.yahoo.com/videoplayer.html?id=2556&type=movie
    Trailer mi přijde poměrně nic moc, ale film by mohl bejt aj dost dobrej...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Legenda o červeném draku nakonec IMHO spíš slušnej průměr - ale ta komediální rovina mi dokonale sedla...

...a dva mí oblíbenci k tomu (Wang Lung Wei & bohužel spíše nevyužitý Damian Lau).
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    BIDLO: Hanacka metropole. Ale myslim ze levny knihy jsou cešlorepublikovy (i kdyz jsem si overil ze obcas se ceny i sortiment lisi...). Posli miniony :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam