• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PIETA: jj, ta je dobrá. mě zas hodně bavil ten souboj, kdy jackiemu stařík nenápadně vypomáhá zezadu a ten se jen diví, kde se ty údery v té holi berou :))
    PIETA
    PIETA --- ---
    SEEKER: Snake je výbornej - hrozně se mi líbí scénka se stopama namalovanejma na dvorku. (-;
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MAEDHROS: Stále jsem neviděl, musím brzy dohnat, jinak jsem od Tsuie Harka zkouknul nedávno jinou legraci - We Are Going to Eat You, jeho druhej film, kde si bere na paškál žánr kanibalského horroru a mísí ho s hk kungfu komedií, velmi zábavná taškařice, byť jeho první Butterfly Murders mi přišli lepší - ty jsou víc na vážno je to spíš wušia pian řízlé hitchcockovským horrorrem (motýlí zabijáci stojí zato :)
    A včera jsem si konečně doplnil další klasiku: Snake in The Eagles Shadow, je to skoro tak dobré jako Drunken Master, Jackiemu ti otloukánci, z nichž se stanou masteři, opravdu sedí... a Yuen Woo ping je prostě talent.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Jo jo, to je prostě vynikající souboj. Jako celej film se mi víc líbila jednička, ale Donnie dvojku vytahuje velmi vysoko.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Once Upon A Time In China II - výborná věc. Donnie vs. Jet - krása.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Místy je to až takové Ceci n'est pas un Hong Kong film.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: I should've seen it coming...;-)

Fakt je, že US verze Kid With The Golden Arm je opravdu něco extra... *Všechny* Venom filmy jsou nadabovaný debilně, ale asi jenom v případě KWTGA (z toho, co jsem viděla) vnáší dabing do konečnýho výsledku naprosto novou dimenzi...:-)
    Originál sice je praštěnej, ale dabovaná verze je místama až lehce "pythoneskní"...:-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Nonsense!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Nová anketa (na téma dabing)...
    Pokud k dabingu kdokoli může něco zábavnýho nebo zajímavýho napsat, směle do toho...;-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Kolorit, ne? :-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Dlouhé záběry toho, jak auto pojíždí po Bangkoku? (:
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ještě k Duel of Fists - tradičně vtipnej Shaw trailer...:
    http://youtube.com/watch?v=IZ9h3-oAHho
    ...navíc ještě "vylepšenej" anglickým dabingem.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Rozjezd i dojezd mi přišly celkem akorát - tj. rozhodně jsem se nestíhala nudit.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já celou dobu čekal, až se to rozjede. A rozjelo se to, a fajn se to rozjelo, ale až hrozně pozdě.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Tak není to takovej tah na bránu a na emoce, to ne... Ale je to moc fajn boxovací film z docela pěkně podchycenýho atraktivního prostředí... Chemie mezi Chiangem a Lungem rovněž nechybí a padouši jsou velmi, velmi padouchovatí...
    Prostě je to dobrý...:-)
    Chce to překousnout ten nechangovskej tón a na CC poněkud netradiční dénouement - ale to už je otázka očekávání, ne filmu jako takovýho...:-)
    Ale jo, ten druhej Duel mám taky radši...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Tak mě to zas tak moc nevzalo. Jo, má to svoje momenty (eagle claw atd.), ale přišlo mi to spíš slabší. V porovnání s druhejma pěstma...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Asi vím, co si dneska pustím. (-;
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Duel of Fists - taky paráda. Krásně surový souboje (Ong-Bak to samozřejmě není, ale v porovnání s klasickým "opera-school" kung-fu to bylo pěkně rázný) - a Ti Lung ještě svlečenější než obvykle...;-)
    A musím říct, že konec mě šokoval...
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Ty přehledy hlaviček z jednotlivejch filmů jsou geniální!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ku Feng je úžasnej chameleon... A herecky myslím jeden z nejschopnějších chlapíků od SB.

Propos - teď jsem si uvědomila, že tu muziku z Duelu znám vlastně spíš z New One-Armed Swordsmana. Konkrétně právě ten Ramblerův motiv...
    Ono teda není 100% vylouč, že jsem to slyšela tam i tam...:-)
    ...
    Výborně - skvělá záminka pustit si Jednoručku i Bao biao znova...:-)
    (Odkud se to vzalo v Shin du bei dao nebo Bao biao, to je ovšem i nadále otázka...;-) Asi z nějaký music library...:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam