• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    M1C4A1: no myslim, že když chodíš 1-2x za rok, tak, soudě podle ohlasů na FK, by sis asi rozhodně vybral líp.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SEEKER: Nevím, vůbec netuším, kdy a kde kdo to distribuuje.
    Takže na kino se asi čekat nevyplatí a budu to někde sosat... no co už, je to jeden z mála filmů, na který jsem chtěl do toho kina doopravdy jít (chodím tak 1-2x za rok, to mě musí jó zaujmout).
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    M1C4A1: A ono je to koupený do distribuce? Mám pocit, že pro příštích 12 mědíců s tim teda nikdo zatim nepočítá
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Nevíte, kdy se dostane do ČR Forbidden kingdom?
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    ROCH se mi už ale vůbec nelíbil. Musel jsem ho típnout..
    PIETA
    PIETA --- ---
    A jsem na tom tak špatně, že když tu ty zkratky začaly lítat, ani jsem se nemusel nikam dívat. (-;
    PIETA
    PIETA --- ---
    Legend of Condor Heroes / Return of Condor Heroes (-;
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    asi nejsem v těch sekanicích tak zanořen, no... ale co je to LOCH a ROCH??!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Titulky k tomu jsou.
    Ale když nejdřív dokoukáš ty Constables, taky neprohloupíš...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: A je to aspoň k dispozici jen v originálním znění bez titulků?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Průběžně koukám na ROCH 06... Fakt, že neznám LOCH mi zatím nijak nevadí ani nepřekáží - a jsem hodně zvědavá, jak se změní moje vnímání postav a událostí v ROCH až LOCH zhlédnu.
    Yang Guo (hlavní hrdina) mi strašně leze na nervy, ale teoreticky by měl bejt ještě minimálně jednou nohou v pubertě, tak doufám, že se to časem zlepší.
    Liu Yifei jako Xiao Long Nu, to už je jiný kafe - ale její poněkud zlou starší spolustudentku Li Mo Chou mám radši (je hezčí, pravděpodobně nešťastná a tak celkově hodně, hodně cool)...
    Taky se tam objevila strašně sympatická smečka Mongolů...
    Taoista Zhen Zhi Bing je rovněž fajn... Přemýšlím, jestli ho má radši ta moje část se slabostí pro morálně problematický uhejbáky obecně, anebo ta moje část se slabostí pro Cheng Hao Fenga, ale asi to bude 50/50.

Pieta: Fakt to stojí za to...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Teď úžasnej moment - v Brave Archer 3 je slo-mo záběr záporáka, kterák provádí powerup, pomalej a fakt krásnej záběr, a na pozadí k němu běží nezpomalený zvuk okolní bitky. Dohromady do působí naprosto kouzelně.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Water Margin taky fajn. Epické, heroické a k prasknutí narvané SB hvězdami. Akorát je tam toho na jeden film trochu moc, takže člověk si to sice královsky užije, bude si libovat v tom, jak jsou ti hrdinové úžasní a cool, ale po tom závěrečném "THE END" dojmy docela rychle vyšumí. Ocenila bych větší důraz na 'character introduction & development', ale to se lehko řekne a hůř udělá, když potenciálně velice zajímavých postav je v tom filmu tak početná smečka. Za zhlédnutí to ale rozhodně stojí.
    8/10
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Konečně jsem viděla Vengeance! a jsem unešena...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Brave Archer 2 - člověk by neřekl, jak zajímavej může bejt film, kde skoro čtvrtinu délky hlavní hrdina sedí ve tmě a kouká dírou ven nebo pozoruje Velkej vůz. (-;
    PIETA
    PIETA --- ---
    Nedá, vyšlo D&D 4ed, povinnost volá. (-:
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ono se časem dá zvládnout obojí...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Kdepa, budu pokračovat v Brave Archerech.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Poslechni ho... ROCH 06... Jdi do toho...;-)
    (Anebo do TVB verze - pak porovnáme zápisky...;-))

Jinak - včera Sentimental Swordsman s Ti Lungem... Moc prima věc.
    Ti Lunga naprosto žeru - a i tak mě dokázal jako Li Xun Huan lehce překvapit (příjemně, samozřejmě).
    Akorát mám pocit, že s obyč vrhací dýkou by byl ještě víc cool než s tím fancy vějířem. Ne že by ten vějíř vybavenej dýkama byl špatnej - ale Dagger Li je tak pekelně cool mimo jiný i proto, že jeho dýka je třetí v pořadí v Bai Xiaoshengově "žebříčku" zbraní i přesto, že je to jenom úplně normální, naprosto obyčejná vrhací dýka - dokud se ovšem nezaleskne v Li Xun Huanově dlani (a taky že u sebe nosívá jen jednu).
    Ale jinak fakt prima. Víceméně bez zásadních výhrad. Jsem zvědavá na sequel.
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    PIETA: Ja vim. Ja zase pro zmenu doporucoval :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam