• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj nemate tady nekdo shogunovi ninjove a uder otevrenou dlani?:)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Já mám zrovna v tomhle výjimečně jasno, i když hlavně štíra a ropuchu taky dost žeru.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MAEDHROS: to je moc fajn film
    PIETA
    PIETA --- ---
    Uf, to je zase jednou těžká anketa... Povolených hlasů 1? To nedávám. (:
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Zatím ani hlas pro Ropuchu? Tiše žasnu...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Five Deadly Venoms.

Klasika. Něco jako povinné sledování. Napravit. Urychleně. Odchod...;-)))

(Ale přiznávám, že jsem dost zvědavá, kolik hlasů se nakonec (ne)sejde...)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak u té vůbec nevím, co jde, tak nehlasuju. :))
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Nová anketa.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PIETA: LOL, potěšilo, pobavilo....
    PIETA
    PIETA --- ---
    PIETA
    PIETA --- ---
    OMG!!!
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    MALKHUT: Boží...:-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jsem objevil zajímavý video, částečně to sem myslím patří. :-)
    http://video.stumbleupon.com/#p=aogs7bcr48
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    PIETA: Víš jak... XLN je v podstatě taková světice. Hodná holka. Čistá, cudná, za hrob věrná, chladného vystupování a vřelého srdce...
    A naprosto k nesnesení.
    Mám chvílema pocit, že nic moc jinýho, než oddaná láska k YG ji nějak výrazně necharakterizuje. To se dá snést v celovečeráku, ale po skoro 30 epizodách je to dost na zblití...;-)
    Teď navíc došlo k jednomu konfliktu, ve kterým sice byla vysloveně v právu, takže jí objektivně nemám co zazlívat - ale mám ji ráda zas o něco míň (ale aspoň teď měla nějakou chvíli trochu šťávy, to se zas musí nechat).
    :-]
    Jak říkám. Zlatá QQ, její dětinské záchvaty žárlivosti a nevymáchaná huba.

Zatím to vypadá tak, že epizody, který maj XLN a YG víceméně pro sebe, jsou zdaleka nejhorší. Člověk čeká na mongolskej nájezd jak na smilování boží...;-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAEDHROS: Horší než Qing Qing? A neříkal ti někdo, že v seriálu je Q.Q. proti knize ještě docela snesitelná?
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Průběžnej Return of Condor Heroes '06 report. Yang Guo mi přestává vadit... Ale posledních x dílů ve mně narůstá docela silná antipatie vůči Xiao Long Nu. Celkem se těším, až si to přečtu - aspoň zjistím, jestli ji Jin Yong jako takovou krávu napsal, nebo jestli za to může Liu Yi Fei...;-) Zlatá Qing Qing v Sword Stained With Royal Blood '07, řeknu vám. Byla to sice strašná slepice, ale aspoň to byla slepice s osobností. XLN je tak 2D, až se z toho zvedá žaludek...;-)
    Kdykoli se v tom seriálu ozve "Gugu" nebo "Guo'er" z úst YG nebo XLN, zježí se mi vlasy na hlavě a chce se mi zabíjet...:-)
    Ale všechno ostatní (až na CGI) je opravdu skvělý.
    Jinak - Ba Yin jako Jin Lun Da Wang oběma hlavním protagonistům celej seriál prostě ukrad. Postavy jako Gongsun Zhi a jeho stará, Zhao ZhiJing, Zhen ZhiBing, většina pojmenovanejch postav z mongolskýho tábora, Wu brothers, Old Urchin - a samozřejmě Guo Jing a Huang Rong - jsou taky naprosto výborný. Kvůli nim a řadě dalších (a kvůli fajn bitkám, sceneriím, kostýmům a výpravě) se opravdu vyplatí na ROCH 06 dívat. Kvůli Yang Guovi a Xiao Long Nu opravdu ne.
    (Uvidíme, jak si povedou, až zestárnou, zatím jsem teprv u epizody 25.)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    S každým dalším zhlédnutím Drunken Mastera II jsem zamilovanější do Anity Mui...:-)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Asi tak - když si vzpomenu na tu scénu z Blood Brothers, kdy se celej trojlístek po delším čase sejde a v tu chvíli je nad slunce jasný, že Ma Xinyi oba "bratry" definitivně přerostl a všechno je jinak, běhá mi mráz po zádech doteď. Ve Warlords nic tak silnýho není, stovkám komparzistů, vřavě bitev a úžasně přesvědčivý krvi a špíně navzdory.
    Nicméně pořád považuju Warlords za úžasnej film. Je tu nevyužitej potenciál, to ano - ale zdaleka to IMHO není tak nezajímavý, jak naznačuje třeba hodnocení na ČSFD.

Forbidden Kingdom mě teprv čeká.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ty jo vy mi tady vzdycky udelate chute
    ze dokonce premyslim vzdycky o tom ze prekonam svou paranoiu a neduveru k vymennym sitim :)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam