• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    10:26:10 jakubkoo1: informace pro uzivatele icq :pokud poslete tuto zpravu 10 uzivatelum z vaseho Contact Listu bude vam behem 10 minut poslano do vaseho icq 5novych smailiku navic... tak pokud radi posilate smejici se obliceje nevahejte a poslete to 10 uzivatelum ...s pozdravem ICQ (zdroj www.icq.com)

10:26:48 jakubkoo1: rekni prosim vsem tvym pratelum na icq, aby neprijimaly kontakt Emporio(248-860-318) je to totiz virus(pres icq), ktery ti kompletne zformatuje pamet compu a doslova a do pismene ti zablokuje icq ucet a kdyz to chytne jeden z tvych kontaktu, jsi taky postizeny!!!!! takze to zkopiruj a posli vsem lidem co mas v kontaktech!!!!!

10:27:08 jimmi15: di do pici
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    From:
    To by si chel vedeť3F?= <*********@post.sk>
    To:
    redtime@ubal.to
    Date:
    Friday 20:04:57

Nazdar ja by som sa ta chcel spitat teba ako skuseneho hekera na paswordcreker... pretoze by som sa potreboval dostat do jedneho icq cisla
    ak by si mi mohol odpovedat tak na moj mail alebo na moje icq ktore je 192089772
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    _THE_WOLF_: ale copak... ONX nahani faktury? ;-)
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    ne uplne dementni, ale lol :-)

"Cau, prosim posli mi fa co jsi mi onehda daval do /tmp/ na pume.
    Specha to ..Diky.. "
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    sice icq, ale dementni je to dost:

13:04:09 Jakub: zdar borec jak se mas ja jsem skin a chces knam deme o pul 3 rano na skateboard des taky
    13:04:50 Jakub: jdeme na to
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    Dobrý den,

v příloze Vám zasílám nabídku hotového popcornu - slaného, sladkého a novinky na trhu medového.

Těším se na spolupráci s Vámi.

S pozdravem

Petr Pauch
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    to neni vubec blbej napad :)))))

zde.ziji.lamy.cz
    ;D
    NASA
    NASA --- ---
    ZVIRATKO: bys byl hloupej, kdybys do toho nesel

(jeste me napadlo, dat jim na chvili nejakej ten hosting a aby hrali tedy s necim hezkym za nickem, neco ve smyslu "weiS ' je_lama_nejvetsi.com" :-))
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    jako tim mailem me presvedcil, fakt ze jo, uricte :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    From: Franta Franta
    Subject: Sponzoring
    Date: 1. února 2006 20:50:58 GMT+01:00
    To: podpora@my.cz

Dobrý den ,

Jsem Manager clanu n1 a tímto e-mailem bych vás chtěl přesvědčit , že jsme dobrý adepti na váš sponzoring .

- Jsme poměrně mladý clan , jménem Team n1 .
    - Máme dobré schopnosti v hraní her . Naše sekce Call of Duty 1 je nyní na 14 míste v ČR ladderu . To je asi 7 nejlepší sekce v ČR .
    - Denní návštěvnost webu se pohybuje okolo 500-800 . Což je myslím dobrý výkon .
    - Clan se specializuje na hraní her : Call of Duty 1 , Call of Duty 2 , Need for Speed : Most Wanted , NHL 2006 a Counter-Strike .
    - Clan založil člen s nickem weiS aka stllR .
    - Nynější web clanu , http://www.clan2dr.ic.cz/ . Web je udělán speciálně kvůli Počítadlu .
    - Kdybyste nás sponzorovali , dáme na náš web , Banner společnosti , budeme ho všude propagovat a budeme mít za nickem ve hře popřípadně iniciály firmy . Toť je : n1 weiS ' StartH , nebo jak si budete přát ...
    - Doména jakou bychom požadovali by měla být ve tvaru : www.n1-gaming.com nebo www.n1-gaming.net + dobrý hosting na web .
    -S našímy výsledky budete určitě spokojeni . Jak jsem již ríkal , denní návštěvnost se bohybuje kolem 500-800 , což je dle mého názoru dost dobré .

- Předem děkuji za naší dobrou a výhodnou spolupráci ...

S pozdravem xxx
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LEXXA: no mel jsem cukani odpovedet a prilozit par PDF s IEEE standardama, RFC apod... ale to by holka asi nerozdejchala ;)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DANYSEK: skoda ze uz nejsem na skole. kdybych dostal odpoved na 0.1% takovyho spamu tak ted uz mam otovou treti vysku a mam tituly odpredu az dozadu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Dobry den,
    jsem studentkou obchodni akademie ve Svitavech a dostala jsem za ukol zpracovat referat o sity NIX. Chtela bych Vas touto cestou pozadat o zaslani informaci o teto siti (co to je, jak funguje a pod.).
    Dekuji s pozdravem XY
    HELLMAKER
    HELLMAKER --- ---
    ZVIRATKO: Ten nadměrný počet žádností bude kvůli té adrese. Podpora, to zní moc jako armáda spásy. Doporučuji vytvořit adresu clan-support, vybírat mailové adresy ze všech těhle nabídek a směřovat na ně firemní spam (minimálně to trochu uklidní nervy ;-) )
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    ja bych spis rekl, ze to pisou tak dvanactilety kluci, co si (jeste) myslej, ze se s hranim her nekam dostanou:)
    NASA
    NASA --- ---
    ZVIRATKO: podle toho jak pisou, tak jsou to same zenske a vase firma je take plna zenskejch :-))

taky jsem si rikal, ze je to na banner na stranky (asi poradne blikaci :-)) clany nesponzorujeme, jdete do prdele (nebo aspon doskoly se naucit past)
    :-))
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VANEK: ja to hazim do spamu ;D
    VANEK
    VANEK --- ---
    A koukám, že si přečetli Hasalíkův článek o vysvětlování, proč by jim člověk měl ty prachy dávat.

ZVIRATKO: Co si dát na stránky "Clanům neodpovídáme"? Nebo změnit adresu na podpora-ale-ne-zadosti-o-sponzoring@ ?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    vidim, ze komunita online hracu akcnich strilecek v sobe skyta skutecnou nadinteligenci :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    POMOC dalsi... dneska je to koncentrovana demence...

From: s3t@seznam.cz
    Subject:
    Date: 23. ledna 2006 16:37:06 GMT+01:00
    To: podpora@starhosting.cz
    Reply-To: s3t@seznam.cz

Dobrý den,
    chtěl jsem zeptat,jestli byste sponzorovaly nás klan hypnot!X ve hře CoD.Hrajeme 3.ligu a chtěly bysme sponzory.
    Dohromady je 5.lig a my hrajeme 3. ligu jsme asi cca 350 klanu jsme 39. a usilovne se snazime dostat vis.
    Proc byste nás mely sponzorovat?chtěly bysme něco víc dokázat a na to je zapotreby mit sponzory.
    Co bysme chtely dokazat?chtely bysme se dostat na co nejlepsi misto v zebricku,a tim vam delat reklamu.
    Pokud sezeneme nejake sponzory tak bysme se chtely podivat i do zahranici a zkusit se proslavit.
    Naše stránky jsou www.hpx.unas.cz chtěly bysme je jeste trochu vylepšit.
    Doufám ze nám aspoň odpovíte.Děkuji předem za odpoveď.
    S pozdravem Tomáš Molnár(s3t).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam