• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    vsude samej uuchyl...

Dobrý den,

jedná se o spolubydlení ve 2+kk ve zcela zrekonstruovaném menším bytě - zvýšené přízemí v památkově chráněném domě na Praze 2 u Ostrčilova náměstí. Menší pokoj, ten volný a již zařízený (stolek, postel, židle, skříně, křeslo..), má cca 19m2 - má vyšší strop a má novou plovoucí podlahu. Větší pokoj (asi 22m2) má vestavěné poloviční patro. Oba pokoje mají vysoká okna do vnitrobloku (zahrádky).

Byt má menší novou koupelnu s vanou a toaletou a kuchyňskou linku s novou ledničkou, pračkou, novým plyn. sporákem, rychlovar. konvicí, toustovačem atd...

"MHD obslužnost" je tam 100% - tram 40m, metro Vyšehrad 250m. Asi 50m od domu jsou dva velké parky - Vyšehradské zahrady a Folimanka. Internet je skutečně rychlý ADSL přes 2GB/s a vč. již osazeného routeru s napojením na 2 PC/notebooky.

Ta navržená cena je tak nízká, (spíše asi "studentská"), protože očekávám od vybrané spolubydlící zcela spolehlivou péči o celý ten byt - úklid, občas žehlení. Jediný poplatek je 350Kč/měs za internet, energie a voda jsou při rozumném používání v ceně.

Protože mám ještě jeden byt, tak já sám tento 2+kk využívám jen tak cca 3x do týdne, když mám jednání ve vnitřní Praze do pozdního odpol./večera a nechce se mi jet domů za Prahu. Někdy také když o víkendu mám děti (15 a 12 let) a máme zrovna nějaké divadlo nebo kino v centru Prahy.

Mohu vědět více info o Vás..? Vzdělání / profese..? Na jak dlouho to bydlení potřebujete..? A prosím foto.

Byt bude případně možné si prohlédnout zítra (v pondělí) v čase od 18:30 do 20:30.

S pozdravem
    Pavel Sláma
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NASA: tak to je vtipné, pane nasaku! :D
    NASA
    NASA --- ---
    Vážený pane nasak,
    zasílám Vám vyjádření k reklamaci, se kterou jste se obrátil na Klientské centrum České spořitelny, a.s. Dne 8. 8. 2008 jsme přijali Vaši připomínku, týkající se služby Servis 24.
    Na základě Vaší žádosti jsem prověřila datové záznamy, které mapují Vaše užívání služby Servis 24. Ověřila jsem, že nové bezpečnostní údaje byly dne 25. 7. 2008 vygenerovány a odeslány jako doporučená poštovní zásilka na adresu, kterou máte uvednu pro elektronické bankovnictví - xxxx.
    Je mi velmi líto, že jste měl potíže při zádávání příkazů k úhradě z důvodu vymazání šablon příjemců. Bohužel zpětně je již nelze nastavit.

Vážený pane nasak, jménem České spořitelny, a. s. se Vám omlouvám za problémy, které Vám byly způsobeny. V rámci klientského přístupu jsem požádala pracovníky účtárny o provedení storna poplatku za vedení služby Servis 24 ve výši Kč 25,--.
    Věřím, že vyjádření přijmete jako dostatečné a že tato skutečnost nebude příčinou negativního pohledu na naši banku.

S pozdravem

------

loool
    skoro mesic jim trvalo rozchodit mi el. bankovnictvi, kreteni na telefonu mi nekolikrat zvedli ze zidle (doslova, protze mi nebyli schopni rict, ze nektery veci musim udelat na pobocce a tam mi no take nerekli...
    parchanti, za 25 kc jim ale asi odpoustim a budu dale doporucovat :-))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUAACA: to už se stalo i mě doma :) jsem ho prostě "usral" :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    fuj))))))))))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    From: CPavel
    Sent: Thursday, July 31, 2008 12:02 PM
    To: G Katerina
    Subject: WC

Dobrý den,
    Záchod je v provozu,nějaké …….. spláchlo plastikový držák čistící emulze ,který se zavěšuje na vnitřní bok WC mísy.Již se to stalo před rokem o poschodí výše.Nechápu,jak někdo jde na záchod a nevidí,že je to tam spadlé a klidně na to hodí bobek a papír a spláchne to ,proč nepoužije jiný záchod, když není schopen to vyndat. Pavel
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: jó, ty Gábiny;D tahle zní jako Podšálkovic Amina;))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUAACA: jejda. Vléváš mi naději, že moji nadřízení jsou vlastně skoro příčetní.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    JO!

From: K Gabriela
    Sent: Tuesday, July 29, 2008 4:23 PM
    To: G Katerina
    Cc: V Zuzana
    Subject: hrnky alfredo

Ahoj Katko,
    řeším záhadu - mám mít 6-8 hrnku a pošálky alfredo a mám 5 hrnků a 3 podšálky; Zuzka dnes načínala zásoby; standardně u sebe mívá cca 10 hrnků s podšálky
    Může večerní úklid zajistit, aby se nikde v kuchyňkách ani zasedačkách nevyskytovaly tyto šálky? patří pouze do sekretariátů.

díky
    Gabina
    VANEK
    VANEK --- ---
    BETSABE: Co všichni furt nemáte? Jen potřebuje dominu, která by mu říkala, ať po sobě meje nádobí a neodhazuje fusekle! Vše, co patří k dobrému životu, už má, jen nechce prázdnotu...
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Quaaca, Karen:

tohle je vostry: Byl jsem teď nějakou dobu v zahraničí a po návratu je to takové pusté a prázdné. Nabízím to proto, abych tam nebyl sám, ne pro peníze.
    Takže pokud trochu dohlédneš na „společnou“ domácnost....

to zni strasne uchylne, jako by si chtel z Karen udelat nejakou sexualni otrokyni :))))
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: hlavně když je tam ten bazén, viď...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: občas ho trochu pošolícháš (víťu), přefrcneš předsíň hadrem a máš to, ne? na václaváku seš ani ne za třičtvrtěhodinu a jedno lidské srdéčko se zatetelí! na tvym místě du do toho, karenko!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    //uáááááá :DD
    KAREN
    KAREN --- ---
    Ahoj,

mohl bych Ti nabídnout samostatný pokoj s vlastním sprchovým koutem, ve vilce na kraji Prahy. Je to asi 15 minut busem od metra Opatov. Vilka je velká, poměrně dobře zařízená. Je v ní všechno, co patří k dobrému životu, včetně vnitřního bazénu. Na Václavák to trvá 40 minut i s cestou na zastávku a přestupem na metro.

Byl jsem teď nějakou dobu v zahraničí a po návratu je to takové pusté a prázdné. Nabízím to proto, abych tam nebyl sám, ne pro peníze.

Takže pokud trochu dohlédneš na „společnou“ domácnost, tak nájem by byl velmi rozumný, spíše jen poplatky.

Přeji hezký den.

Víťa
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    Vážená spoločnosť!

Volám sa Roland Sojka a rád by som uskutočnil projekt zameraný na internetové vzdelávanie a chcel by som Vás požiadať o sponzorský dar.

Keďže náklady súvisiace s realizáciou projektu prevyšujú moje finančné možnosti, obraciam sa na Vás s touto prosbou v dôvere, že Vaša organizácia podporuje inovatívne riešenia.
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    predmet: cool light lunch
    Cuz,
    uz dlouho jsme si neudelali zadnej zdravej firemni obed. Pekne tmavy
    pecivo, sunka, sejra a zeleninka. Myslim, ze by bylo vazne fajn takovej
    obed usporadat. Aspon se vsichni potkame a muzem poresit pracovni veci.
    Doufam, ze vsichni jsou z toho nadseni tak jako ja :)
    tesim se
    Lachtan

/presne kvuli projednavaji pracovnich vecic, jsem s nima uz nekolik let nebyl na obede :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,

nabízíme Vám v mimořádné akci dámské dřeváky za pouhých 365,- Kč.
    Další informace a objednávkový formulář najdete na adrese: www.tmedia.cz/akce/damske-drevaky
    Pokud máte zájem o zasílání akčních nabídek, kde jsou ceny několikanásobně nižší až o 80% v porovnání s hymermarkety, registrujte se na stránkách www.tmedia.cz/akce

BETSABE
    BETSABE --- ---
    .)))))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    tenhle spamisek me dnes rano vylozene rozesmal!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam