vsude samej uuchyl...
Dobrý den,
jedná se o spolubydlení ve 2+kk ve zcela zrekonstruovaném menším bytě - zvýšené přízemí v památkově chráněném domě na Praze 2 u Ostrčilova náměstí. Menší pokoj, ten volný a již zařízený (stolek, postel, židle, skříně, křeslo..), má cca 19m2 - má vyšší strop a má novou plovoucí podlahu. Větší pokoj (asi 22m2) má vestavěné poloviční patro. Oba pokoje mají vysoká okna do vnitrobloku (zahrádky).
Byt má menší novou koupelnu s vanou a toaletou a kuchyňskou linku s novou ledničkou, pračkou, novým plyn. sporákem, rychlovar. konvicí, toustovačem atd...
"MHD obslužnost" je tam 100% - tram 40m, metro Vyšehrad 250m. Asi 50m od domu jsou dva velké parky - Vyšehradské zahrady a Folimanka. Internet je skutečně rychlý ADSL přes 2GB/s a vč. již osazeného routeru s napojením na 2 PC/notebooky.
Ta navržená cena je tak nízká, (spíše asi "studentská"), protože očekávám od vybrané spolubydlící zcela spolehlivou péči o celý ten byt - úklid, občas žehlení. Jediný poplatek je 350Kč/měs za internet, energie a voda jsou při rozumném používání v ceně.
Protože mám ještě jeden byt, tak já sám tento 2+kk využívám jen tak cca 3x do týdne, když mám jednání ve vnitřní Praze do pozdního odpol./večera a nechce se mi jet domů za Prahu. Někdy také když o víkendu mám děti (15 a 12 let) a máme zrovna nějaké divadlo nebo kino v centru Prahy.
Mohu vědět více info o Vás..? Vzdělání / profese..? Na jak dlouho to bydlení potřebujete..? A prosím foto.
Byt bude případně možné si prohlédnout zítra (v pondělí) v čase od 18:30 do 20:30.
S pozdravem
Pavel Sláma