• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den Kláro,
    mrkla jsem na to a v příloze posílám text
    se zvýrazněnými částmi, ke kterým mám poznámky.
    Moc bych poprosila s nimi něco udělat.
    Chyběla nějaká slova, co mě napadlo, jsem doplnila.

1) Jelikož se jedná o přílohu časopisu Art ...... používala bych spíže slova jako - interiér, prostor,.....než místnost a pokoj (to jsme používaly mezi sebou)
    2) tkaniny - jsou tkané textilie, látky (asi jako že kozačky, polobotky, sandále jsou obecně boty).....v nabídce nemáme jen takniny, ale také netkané textilie, takže mi to nepřijde jako šťastná formulace
    3) dělící systém ?
    4) hotelový prostor je komerční, proto tedy hlavní rozdělení je komerční a bytové (privátní) a jako zástupce komerčních interiérů, kde je těžiště naší činnosti, nepříklad uvádíme hotelové. Jde mi o logickou strukturu textu, aby se nepřeskakovalo mezi různými úrovněmi.
    5) Ráda bych zmínila, že pro ty, kteří příjdou bez odborníka, máme připravený náš odborný tým
    6) Cenové řazení bych neuváděla a už vůbec ne v kontextu se značkou.
    7) Formulace - Crossley standardní dodavatel - není šťastná, jelikož jsou to top koberce......možná tak oblíbený dodavatel do luxusních interiérů jachet.......
    8) Zastiňovací doplňky?
    9) Visací panely? Visací, tak možná zámek.
    10) máme.........jednou o nás mluvíte ve 3. os. pak jako my.....mělo by se to sjednotit
    11) stěnové obklady? dlaždičky v sortimentu ještě nemáme.

Děkuji mnohokrát, kdyby něco, jsem na telefonu.
    Pěkný den
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Nějaké kreslené vtipy, ať to nemusím otvírat?
    KAREN
    KAREN --- ---
    od spoluzacky...

Fwd: Fwd: Fw: pozdrav
    - prilozena jen prezentace, dala sem ji sem: http://karen.ic.cz/Docs/Rencin.pps
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: ne, to je od jedny spoluzacky, a je to uz pokracovani - viz nase oblibene [ Nejblbejsi nazvy existujicich ceskych kapel a DJs ]
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: to je fejk!!! :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    Ahoj, omlouvám se za spam, ale...

druhá oprava rádia Jerevan:
    koncert Po stopách Yettiho /tedy kapely, v níž hraje můj Michal/ nebude 30.9., ani 13. 10., ale 2.12. Aspoň že 2008.
    Bude v Akropoli, ale z toho, jak s nima šíbujou, je asi vidět, jak si jich považujou.
    Občas hrají pohádkový, občas naivní rock.

Jako předkapela bude Svěží zelenina a Happy cigoš band.

Všichni jsou srdečně zváni, začátek 19:30, konec 22:00
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    nasa :DD
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    KAREN: Tak pravda, nejvetsi wtf to nebylo, ale i tak :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ALADAR42: asi jo;) ja sem se v tom mailu soustredila na jiny finesy;)
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    KAREN: Jsem jedinej, koho zarazila rychlost 2GB/s? :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NASA: jaky rozdil v produktivite kdyz poslouchas radio na netu nebo normalne?
    NASA
    NASA --- ---
    neni to primo mail, ale kdyz si chci pustit netovy radio, tak mi to hodi hlasku od firewallu:
    Pravidla firewallu vám zakazují přístup na požadovanou stránku.
    Požadovaná stránka: http://www.play.cz/listen/listen.php
    Odůvodnění zákazu:
    Posloucháním rádia po internetu snižujete prospustnost vašeho připojení k internetu - pustťe si obyčejné rádio !!!

.. ze to pri soucanych rychlostech nekoho tankuje, jeste kdyz je to *nas* problem
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    WYCLEFF: stoly jsou naprosto normální
    WYCLEFF
    WYCLEFF --- ---
    QUAACA: spíše než debilní email to vypadá na debilní stoly, když je pro to schopna tolik udělat :D
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    alois :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ahoj, libi se nam tve jmeno... prijd se podivat na pokoj, jestli mas jeste zajem, pokoj je prostorny a svetly, orig. nezarizeny, muzu vsak nechat nejaky nabytek, ul Taborska, dej vedet, jestli mas jeste zajem o prohlidku, s pozdravem alois
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    From: R Zdenka
    Sent: Tuesday, September 23, 2008 9:10 AM
    To: K, Michal
    Cc:
    Subject:

Dobrý den,

obracím se na Vás s problémem s našimi kancelářskými stoly u nás na dispečinku. Jejich konstrukce neumožňuje, aby si člověk natáhl nohy. Toto bohužel u mne způsobilo problém s prokrvováním nohou a z toho můžou plynout celkem vážné zdravotní problémy. K mé prosbě se přidávají další 3 dámy u nás. Protože naše rodina vlastní truhlárnu, nabízím na vlastní náklady odmontování prken pod stolem, vyříznutí oblouku, zpětné nalepení hrany a namontování. Toto vše s Vaším souhlasem.

Děkujeme

Zdeňka Ř.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    tfuj bleah)))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    From: R, Iveta
    Sent: Wednesday, September 24, 2008 12:20 PM
    To: G Katerina
    Subject: úklid

Ahojky,
    pls mám prosbu, je možné, aby když se uklízí WC, aby se utírala i prkénka ??? Díky iv.
    Včera to tam někdo pokropil a dnes je to zaschlé, nic moc.
    Zvlášť když je teď všude ta žloutenka, tak by se na to mělo dbát.

Díky a čauky

ivet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam