• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ty vole, tak už i takovýhle věci jdou krz aplikaci...

Zadavatel: Ř Zdeňka (reznikova) ID: 9856
    Telefon zadavatele: 433 Termín splnění: 06.11.2008
    Požadavek na oddělení: Facility
    Řešitel: G Kateřina Schvalovatel:
    Typ požadavku: Drobná údržba
    Název požadavku: pavučiny
    Popis požadavku: Prosíme o odstranění pavučin ze stěn a stropu kanceláře dispečinku. Velice děkujeme

Status Vloženo Vložil Doplňující informace Soubory
    Vložen 03.11.2008 13:03 Ř Zdeňka

NASA
    NASA --- ---
    BETSABE: no zase si vem, ze dloubani se v riti je celem bezna procedura...
    a i ten sex se musi tak nejak poladit, pokud je problem.
    jestli to funguje, tak proc ne, jsou kostrbatejsi metody, akorat teda nesahaji na pohlavi. i kdyz podle me se to s tim puritanstvim prehani - mam na mysli to, ze je treba v televizi/filmu mnohem horsi odhalene nadro nez ustrelena hlava/ruka

ostatne tady -> ZUZKAOU docela souhlasim s tim, ze potravinove doplnky maji vetsinou pochybnou ucinnost

hehe, to jsem zvedav, jakou kauzu na me vymysli :-))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    hmm, njn, to je takovy vachrlaty, tvrzeni proti tvrzeni, nevim jak to bylo. kazdopadne nic to nemeni na tom ze ta terapie je fakt hodne divna. uz sme OT, tak to uzaviram
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: nejmenovaný bývalý zaměstnanec nejmenované mediální agentury... a jmenován nebude, anžto se pořád pohybuje v oboru.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Zní to zajímavě, slyším to prvně; nějaké ty jiné zdroje by byly?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAREN: Ani ne... Osobně ho moc nemusím, ale tohle mu věřím.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZUZKAOU: potvrzeno několika zdroji, včetně Trojana - to "vcetne trojana" je trochu mimo, ne...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BETSABE: um. Jenže ta paní byla zaplacená od farmacetů aby Trojana skandalizovala. ( potvrzeno několika zdroji, včetně Trojana)

Ta surogátní terapie je vpodstatě legální lékařský prostředek, jen to zahrnuje přesnou indikaci, kdy o tom uvažovat a velmi zdlouhavý postup, jak se domluvit s pacientkou, že to vážně chce na první schůzce to zahrnuje přes 150 otázek, během které se domlouvá jestli jako fakt. Na druhé se to zopakuje, jestli si to jako nerozmyslela a jestli je to vážně indikováno.

Paní Liliána měla velmi přesně naučeno co kdy kde odpovídat a na druhé schůzce pak měla kameru...

Proto se taky Trojanovi nic nestalo, kromě skandálu a kromě toho že po časopisech přestal vyvracet účinnost potravinových doplňků.

BETSABE
    BETSABE --- ---
    karen: jj - „Já tamhle se položím a nechám vám svůj penis jaksi k dispozici. Budu vám říkat, co cítím. To, co se vám může hodit potom prostě s manželem. Takhle to vidím jako nejjednodušší. A domlouvali jsme se, že pak v tom následujícím bychom zase naopak hledali u vás ty místa, který můžou vám pak pomoct při tom dráždění se.“
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: to je ale mily a obetavy clovek!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Pražský sexuolog a psychiatr Ondřej Trojan, který nabídl své pacientce nestandardní metodu léčby tvrdí, že Lilianu Svojšovou nechtěl zneužít, ale pomocí tzv. surogátní terapie jí pomoci.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    nastesti teda tenhle OCNI doktor to psal mymu bratrovi a ten nakonec ty cocky poridil jinde:)))))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    :DD to mi pripomnelo, nebyli jste u toho doktora, co leci penisem?
    mmnt, najdu to.
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: ty mas fakt na tyhle typy stesti 8[ urolog je opaleny ctyricatnik jak nakej typ z rakouskyho/nemeckyho lekarskyho serialu, co chodi semtam do solarka... nejspis Dieter nebo takovej pohodovejsi Hans, mozna Erik nebo tak
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: uf, to zavání chlípností! je alespoň mladej a přitažlivej? mě takhle jednou obletoval podnikový lékař, sídlící na Smíchovském nádraží. zlanařil mě do su-jok akupunktury, na kterou jsem pak k němu, kvůli určitým zdravotním problémům, chodila. nepomohlo to. ten člověk byl podivně slizkej, šlapal si na jazyk. pak mě poslal za svým kamarádem homeopatem, který byl ze všeho nejvíc zvědavý, jak jsem náruživá a kolikrát že to chci. nosil bílý plášť a motýlka. hnus. rychle jsem od nich prchla!
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: hmm... zas tak prijemny to vlastne neni.
    nejdriv vzdycky brousi do intelektualne-kniznich vod, pac uz neco vi o me profesi... vcera sem ho videla po 5 mesicich ci co a byl usmevavej "to jsem rad, ze se zase vidime" (na minule navsteve sme koukali pres rtg folie na zatmeni slunce, proste romantika, holka) - pritom sem prisla s nepeknym onemocnenim. ale co si budem povidat, koč, cekarna je vzdycky plna duchodcu-prostatiku....

a vcera mel poznamky, jestli se jako stydim, ze se nehrnu do rychleho a rozsahleho svlekani... mno, zas tak zabavny to neni;)) o duvod vic se drzet ve zdravi... mozna to je i soucast lecby, tezko rict;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: to by mě zajímalo, s tím urologem!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: asi te miluje... jako muj urolog me - ten mi ale nastesti maily nepise. to byste koukaly, kočky;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: co to je za psycho? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam