• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    holy shit! dozvuky spojeny s mym inzeratem na spolubydleni... zrejme...

Od:

Komu: karen
    Datum: 1.12.2008 11:40:55
    Ahoj, chci se te zeptat, zda bych ti nemohla prenechat sveho otroka. Uz ho bohuzel
    mit nemuzu, stehuju se pryc s pritelem a jemu by se to ani nezamlouvalo. Vysvetlim
    ti, o co jde. Je to muj otrok, mam ho uz dva roky, je mu 26 let, je to kluk, kteremu
    se libi slouzit holkam. Prijde mi skoda ho opustit a zadne ho neprenechat, protoze
    je hodne bohaty.Mela jsem ho hlavne kvuli penezum, ale taky je fajn, na rozdil od
    jinych takovych neni magor. Libi se mu slouzit a poslouchat na slovo, dela vsechno,
    co mu reknu, dava mi spoustu penez i ruznych darku a za to smi byt muj otrok. Kdybys
    chtela, prenecham ti ho a on bude davat penize tobe. Posloucha, necha si vsechno
    libit, ale neni to zadny nebezpecny blazen, to zarucuju. Bude ti plnit vsechna prani,
    stejne jako me.
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    REDTIME: asi tak nějak:o))

Za vaši pozornost

Je pochopitelné, že byste mohla být trošku chápavý, protože nevíte, ale já mám lukrativní obchodní návrh spolecného zájmu podelit se s vámi. Dostal jsem tvuj odkaz na mé vyhledávání pro nekoho, kdo vyhovuje mé navrhované obchodní vztah.

Jsem pan Patrick Chan KW výkonný reditel & vrchní reditel spolecnosti ZAVESTE financní Seng Bank Ltd jsem tajil obchodní doporucení pro vás. Já potrebuju, abys mi pomáhat pri plnení podnikatelského zámeru z Hong Kongu do vaší zeme. To se týká prevodu velkou cástku penez. Vše o této transakci, musí být právne ucinit bez zádrhel. Prosím snažit dodržovat co nejvyšší míre uvážení ve všech záležitostech týkajících se této problematiky.

Poté, co se financní prostredky byly úspešne preneseny do vašeho úctu, takže se podíl v pomeru, na kterém se dohodnou oba z nás.

Budu preferovat jste me na muj soukromý e-mailovou adresu
    (chan_kwpatck@yahoo.com) a nakonec po které jsem se vám poskytnout více informací o této operace.

Prosím, jestli nemají zájem odstranit tento e-mail a nebudou me shánka, protože jsem uvedení svou kariéru a život mé rodiny v sázce s tímto podnikem. Ackoliv nic není nic podniknutý získal.

Vaše první reakce na tento dopis budou vítány.

Kind regards,

Pan Patrick Chan
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    ZVIRATKO: od te doby, co umi google prekladat texty od cinstiny po cestinu, tak ty spamy jsou docela des :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Odkaz: 444307081
    Fin: YPJ81
    Šarže: 65946439/342
    Výhra no: ET6547/lTEUBD

To je informovat vás, že jste byl oceněn částkou
    USD 350,000.00.

Tři sta padesát tisíc amerických dolarů
    v roce 2008 Organizace spojených národů pro děti v nouzi fondech (UNICEF).
    UNICEF sbírá veškeré e-mailové adresy lidí, které
    jsou aktivní na internetu. Šest lidí bylo vybráno tak, aby prospěch z
    tento
    Finanční podpora programu a ty jsou jedním z
    Příjemců.

Kontaktní informace tvrzení oddělení fondu UNICEF.

Email: unicefinfo@uniceff.org (Or) jmccoy5987@yahoo.com
    johnmccoy5987@live.comm.

Tel: 234-803-9452882

Vyplňte kompletní informace níže uvedený formulář pro
    uvolnění prostředků.

Jméno
    Sex
    Zaměstnání
    Aktuální
    Adresa
    Země
    TelephoneNo
    Mobil
    Office

Gratulujeme! znovu.
    S pozdravem do provozu,
    Dr. (paní) MELLISSA Helens.
    [Propagace tajemník]
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BETSABE: Tohle se nedavno stalo kdxesi v chorvatsku nebo kde.. doktor tomu rikal "injekce", a "lecil" tak impotenci. :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    :DDD baba asi sama potrebuje "protáhnout pavučiny":))))
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: nené, to se musí napřeposílat ve složitym řetězci, připotvrdit a pak teprv se ty pavučiny můžou odinstalovat;))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NASA: přeposlala jsem to šéfovi úklidový společnosti ;) (možná by bylo efektivnější vzít smeták a vlítnout tam)
    NASA
    NASA --- ---
    QUAACA: a vyresilas to, nebo jsi to podstoupila oddeleni pro odstranovani pavucin? :-))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ty vole, tak už i takovýhle věci jdou krz aplikaci...

Zadavatel: Ř Zdeňka (reznikova) ID: 9856
    Telefon zadavatele: 433 Termín splnění: 06.11.2008
    Požadavek na oddělení: Facility
    Řešitel: G Kateřina Schvalovatel:
    Typ požadavku: Drobná údržba
    Název požadavku: pavučiny
    Popis požadavku: Prosíme o odstranění pavučin ze stěn a stropu kanceláře dispečinku. Velice děkujeme

Status Vloženo Vložil Doplňující informace Soubory
    Vložen 03.11.2008 13:03 Ř Zdeňka

NASA
    NASA --- ---
    BETSABE: no zase si vem, ze dloubani se v riti je celem bezna procedura...
    a i ten sex se musi tak nejak poladit, pokud je problem.
    jestli to funguje, tak proc ne, jsou kostrbatejsi metody, akorat teda nesahaji na pohlavi. i kdyz podle me se to s tim puritanstvim prehani - mam na mysli to, ze je treba v televizi/filmu mnohem horsi odhalene nadro nez ustrelena hlava/ruka

ostatne tady -> ZUZKAOU docela souhlasim s tim, ze potravinove doplnky maji vetsinou pochybnou ucinnost

hehe, to jsem zvedav, jakou kauzu na me vymysli :-))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    hmm, njn, to je takovy vachrlaty, tvrzeni proti tvrzeni, nevim jak to bylo. kazdopadne nic to nemeni na tom ze ta terapie je fakt hodne divna. uz sme OT, tak to uzaviram
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: nejmenovaný bývalý zaměstnanec nejmenované mediální agentury... a jmenován nebude, anžto se pořád pohybuje v oboru.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Zní to zajímavě, slyším to prvně; nějaké ty jiné zdroje by byly?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAREN: Ani ne... Osobně ho moc nemusím, ale tohle mu věřím.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZUZKAOU: potvrzeno několika zdroji, včetně Trojana - to "vcetne trojana" je trochu mimo, ne...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BETSABE: um. Jenže ta paní byla zaplacená od farmacetů aby Trojana skandalizovala. ( potvrzeno několika zdroji, včetně Trojana)

Ta surogátní terapie je vpodstatě legální lékařský prostředek, jen to zahrnuje přesnou indikaci, kdy o tom uvažovat a velmi zdlouhavý postup, jak se domluvit s pacientkou, že to vážně chce na první schůzce to zahrnuje přes 150 otázek, během které se domlouvá jestli jako fakt. Na druhé se to zopakuje, jestli si to jako nerozmyslela a jestli je to vážně indikováno.

Paní Liliána měla velmi přesně naučeno co kdy kde odpovídat a na druhé schůzce pak měla kameru...

Proto se taky Trojanovi nic nestalo, kromě skandálu a kromě toho že po časopisech přestal vyvracet účinnost potravinových doplňků.

BETSABE
    BETSABE --- ---
    karen: jj - „Já tamhle se položím a nechám vám svůj penis jaksi k dispozici. Budu vám říkat, co cítím. To, co se vám může hodit potom prostě s manželem. Takhle to vidím jako nejjednodušší. A domlouvali jsme se, že pak v tom následujícím bychom zase naopak hledali u vás ty místa, který můžou vám pak pomoct při tom dráždění se.“
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: to je ale mily a obetavy clovek!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam