• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ZUZKAOU: :) no předpovídá se u nás počasí, ty maily sice nejsou pro mě, ale semtam mi nějakej veselej zabloudí do schránky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUCKER: to přece dělaj letadla a říděj to židi, neasi... I když to sv. Petr vlastně byl taky...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ZUZKAOU: jj, chceš taky něčim pokropit mraky? :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUCKER: To chodí tobě? Ty pracuješ jako sv. Petr?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MUCKER: :-)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Globální změny klimatu se zdůvodňují jednak rolí lidstva na Zemi jako důsledek skleníkového jevu, jednak změnami sluneční aktivity, jednak rolí rolí primárních kvarkových částic a jejich šíření vesmírem, tzn. navozené změny zemského jádra - větší četnost zemětřesení.
    Největší roli na vzestup oxidů v atmosféře má lidstvo a to oxigenačním procesem s biopalivy, ale také a to je přehlížené a zanedbávané ,defoliace planety - totální devastace tropických deštných pralesů Jižní Ameriky, Afriky, Indočíny,Malajsie.
    Tímto je narušena akumulace CO2, SO2, do hmoty tropicých pralesů a také do zelené hmoty Euroameriky a Euroasie. Otázka zní, proč se globání změny klimatu redukují jen na spalování biopaliv? Není to omezené a krátkozraké? Domnívám se, že Země se musí masivně zazelenit všemi lesními porosty a mícení veškeré zeleně na Zemi postavit pod tvrdou
    kontrolu OSN. Děkuji za Vaši odpověď.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Dobry den,

Bylo by možné jako číňani před olympiádou zasáhnout do počasí?

Tuším, že vysypali do mraků jodid stříbrný a nad Pekingem nepršelo J již přes 14dní jsme nezahledli slunce,vím že poroučet počasí se nemá,ale pokud to jen nějakým způsobem trošku jde…. J

XXX

BETSABE
    BETSABE --- ---
    omyl email:

Ahoj Kláro,
    moc Tě zdravím a hlásím, že jsem si vzala z Tvých výrobků do č. 10 - černobéžovou deku a dětský pruhovaný kulatý polštář.
    Byla bys tak hodná a poslala Jarce podklady (názvy přízí atd.) a vzorek k dece, aby to nemusela vykoukávat?
    Děkuju a přeju hezké sluníčkové dny. Jana Pip

BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,

dovolujeme si Vás touto cestou, dle zákona č. 480/2004 Sb., požádat o udělení souhlasu k zaslání nabídky na službu Zasílání exekučních dražeb nemovitostí.

Pakliže máte zájem a souhlasíte se zobrazením této obchodní nabídky, můžete kliknout na tento odkaz http://www.exe.cz/?Show=infoDrazby a popis služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí se Vám ihned zobrazí.

Nebo odepište na tento e-mail a do předmětu zprávy uveďte „Mám zájem“. Odešleme Vám nabídku e-mailem.

Pokud žádosti o souhlas na zaslání obchodní informace na služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí od nás prostřednictvím emailu nechcete dostávat, prosím odpovězte na tento email a do předmětu zprávy uveďte „Nezasílat“.

Děkujeme za Vaše pochopení.

S pozdravem

XXX
    Projekt manager

exe s.r.o
    Nagano Office Centre III
    U Nákladového nádraží 10
    130 00, Praha 3

BSP WorldWide
    Praha-Bratislava-Kiev-NewYork-Atlanta
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    QUAACA: nejspíš, takhle mi to přišlo...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    ZUZKAOU: to nějaký gůgl translejtr?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Dobrý den Vážení,
    Mé jméno je sláva, i šít svou e-mailovou adresu, na místě a rozhodnout i vás kontaktovat doufat, že budete akceptovat moje žádost, pokud přijmete můj dotaz, prosím odpovězte na mou e-mailovou adresu tak, že i Vás moje fotografie a řeknu víc o mně, jsem přesvědčen, můžeme učinit dobří přátelé, dovolte vzdálenosti neměl být překážkou, ale umožňuje připojit láska, protože láska je mostem propojit doposud vzdálenost se blíží

Vy Krásný
    sláva
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: posilam taky licatici *muck* - mel bys to dat do naseho klubíčka;o)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj panove,

Jelikoz dnes slavi svatek Jan, tak bych Vam chtela poprat vse nejlepsi, i kdyz pocasi vasemu specialnimu dni dnes moc nepreje 

Tak posilam kazdemu z vas pusu licatici na obe tvaricky :-* :-*

Hanka
    MALKE
    MALKE --- ---
    VANEK: Á, cajk. Sice je to stejně furt půl hodiny navíc, ale budiž. Já jsem už úplně zapomněla, že existuje něco jako přestávka na oběd - nedej Bože hodinová:))
    VANEK
    VANEK --- ---
    MALKE: Tak hodinka na oběd, že jo...
    MALKE
    MALKE --- ---
    BIGJOINT: Takže 9,5 je standard? Potěškoště!:)))
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: "jen je potřeba si občas uvědomit, že i odcházení v 19:00 je vlastně brzy" OMG LOL
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BIGJOINT: to je jedno velky WTF :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: tak to chce velký bambáro a dlouhý kouř!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam