Jeden člověk se odhlásil z jedné akce na poslední chvíli, kvůli termínům v práci a jeho slečna naznala, že taky nepojede. Poslali jí velmi vstřícní upozornění, že se odhlásili pár dní před začátkem, a tak podle stornopoplatků, které znají už někdy od dubna jí nemůžeme nic vrátit ( je za ní zaplacené jídlo a ubytování), leda by za sebe sehnala jinou holku...
A toto je její odpověď.
"No nazdar,
Váš dopis mě opravdu nepotěšil. Na kurz jsme se přihlásili zároveň s Kamilem, abychom mohli strávit nějaký čas společně, jelikož samozřejmě neustále pracuje a nemá čas. Tedy záměrem bylo si nejen užít příjemnou zábavu s dalšími mladými lidmi, ale také být spolu. Pokud nepojede, bude mít volný týden. Se vší úctou, to mám jako podle Vás odjet? Jediný týden za uherský rok, kdy si můj kluk udělal čas? Nemůže přijet dřív, přišel by o práci, kterou má nadevše rád. (S tím už jsem se smířila).
A další dík (ironie), že jste mi dali vědět tak "brzy". Kde mám podle Vás dva dny před odjezdem shánět vhodnou náhradu? Všechny moje kamarádky jsou, tak jako já, studentky. Po doma se jim neválí 3.500 Kč jen tak.
Na vrácení peněz trvám. Nejsou moje, jsou mých rodičů - a ti je budou chtít zpátky. Berte to jako sobectví, ale nejsem to já, kdo změnil podmínky a proto nevidím jediný důvod, proč bych měla na celou věc doplatit. Kurz by se mi mohl líbit, ale mám nabídky i na jiné akce, kterých se můžeme zúčastnit s Kamilem společně.
P.S.: Přát někomu dobrou noc nad ránem je mírně zbytečné. Většina lidí už tak jako tak chrápe. Nanejvýš je probudí přeposílání e-mailů na mobil!
Zdraví
Příjmení