• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: to je náhodou pěkný, taky si něco takovýho dám :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    automaticka odpoved:

Dobré ráno přátelé,
    byl jsem bezodkladně povolán na firemní zotavovnu, za účelem intenzivního fyzického zápřahu, navracejícího mentální stabilitu.
    Při urgentní potřebě komunikace či jiné akce, prosím kontaktujte špičkové odborníky na online@xxxxx.com.

Vrátím se na Bartoloměje
    Čest vaší práci!
    P
    WYCLEFF
    WYCLEFF --- ---
    Dobrý den p. XY,

omlouvám se za tuto nevyžádanou nabídku, kterou posílám v souvislosti s tím, že jste uvedeni mezi účastníky veletrhu INVEX, BVV, s nímž spolupracujeme.

Máme vás ve svých telefonických kontaktech a proto bych touto cestou ráda připomenula výrobu reklamního skla, kterou se zabýváme a bla bla bla....
    Letní období je rovněž ideální pro předběžný výběr Vánočních dárků.

Budu ráda, pokud vás naše výroba osloví. Děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne.

LEXXA
    LEXXA --- ---
    ZEMLICKA: ano... jsme hyper super moderni ale nemame na to si zaplatit dve hodiny shopneho linuxare aby nam nastavil postfix. :)))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    aa uz jsou tady zase drevaky.)))

From: damskedrevaky.cz
    Subject: Re: ponuka

Dobry den,

dakujeme Vam za ponuku.

www.damskedrevaky.cz
    ZEMLICKA
    ZEMLICKA --- ---
    Dobry den,
    radi bychom Vam nabidli nas skutecne neomezeny webhosting Webya Hosting, ktery jako webdesignove studio vyuzijete pro hostovani svych klientu se snadnou spravou pres jeden ucet v cPanelu. Pro vsechny Vase klienty staci jeden ucet u nas.

Neomezeny diskovy prostor
    * Neomezeny prenos dat
    * Neomezeny pocet domen a subdomen
    * Neomezeny pocet e-mailu
    * Neomezeny pocet FTP uctu
    * Neomezeny pocet databazi
    *
    Garantovana dostupnost 99,9%

Nas cil je prosty - 100% dostupnost. bla bla bla.....

V pripade dotazu nas prosim kdykoliv kontaktujte.

Dekujeme.

S pozdravem

Webya
    info@webya.cz
    http://webya.cz
    --

Nepouzivejte v korespondenci s nami prosim diakritiku.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    QUAACA: :DDD
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    From: B, Jitka
    Sent: Tuesday, July 28, 2009 3:55 PM
    To: zaspal@xxx.cz
    Cc: G, Katerina
    Subject: Sáčky do libereckého vysavače

Dobrý den pane Zaspale,

prosím o dodání jiného typu sáčků do libereckého vysavače. Stávající nemají správné rozměry otvorů.
    Mezi libereckým objektem a pražskou Závišovou často jezdí služebně někteří kolegové. Pokud bych mohla pomoci ozvěte se mi a já ráda zařídím jejich doručení naší paní uklízečce.

Děkuji předem a přeji příjemný den!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    :DDD
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    celý obsah mailu:!!

Dobrý den, mohu se na něco zeptat?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ZUZKAOU: :) no předpovídá se u nás počasí, ty maily sice nejsou pro mě, ale semtam mi nějakej veselej zabloudí do schránky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUCKER: to přece dělaj letadla a říděj to židi, neasi... I když to sv. Petr vlastně byl taky...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ZUZKAOU: jj, chceš taky něčim pokropit mraky? :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MUCKER: To chodí tobě? Ty pracuješ jako sv. Petr?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MUCKER: :-)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Globální změny klimatu se zdůvodňují jednak rolí lidstva na Zemi jako důsledek skleníkového jevu, jednak změnami sluneční aktivity, jednak rolí rolí primárních kvarkových částic a jejich šíření vesmírem, tzn. navozené změny zemského jádra - větší četnost zemětřesení.
    Největší roli na vzestup oxidů v atmosféře má lidstvo a to oxigenačním procesem s biopalivy, ale také a to je přehlížené a zanedbávané ,defoliace planety - totální devastace tropických deštných pralesů Jižní Ameriky, Afriky, Indočíny,Malajsie.
    Tímto je narušena akumulace CO2, SO2, do hmoty tropicých pralesů a také do zelené hmoty Euroameriky a Euroasie. Otázka zní, proč se globání změny klimatu redukují jen na spalování biopaliv? Není to omezené a krátkozraké? Domnívám se, že Země se musí masivně zazelenit všemi lesními porosty a mícení veškeré zeleně na Zemi postavit pod tvrdou
    kontrolu OSN. Děkuji za Vaši odpověď.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Dobry den,

Bylo by možné jako číňani před olympiádou zasáhnout do počasí?

Tuším, že vysypali do mraků jodid stříbrný a nad Pekingem nepršelo J již přes 14dní jsme nezahledli slunce,vím že poroučet počasí se nemá,ale pokud to jen nějakým způsobem trošku jde…. J

XXX

BETSABE
    BETSABE --- ---
    omyl email:

Ahoj Kláro,
    moc Tě zdravím a hlásím, že jsem si vzala z Tvých výrobků do č. 10 - černobéžovou deku a dětský pruhovaný kulatý polštář.
    Byla bys tak hodná a poslala Jarce podklady (názvy přízí atd.) a vzorek k dece, aby to nemusela vykoukávat?
    Děkuju a přeju hezké sluníčkové dny. Jana Pip

BETSABE
    BETSABE --- ---
    Dobrý den,

dovolujeme si Vás touto cestou, dle zákona č. 480/2004 Sb., požádat o udělení souhlasu k zaslání nabídky na službu Zasílání exekučních dražeb nemovitostí.

Pakliže máte zájem a souhlasíte se zobrazením této obchodní nabídky, můžete kliknout na tento odkaz http://www.exe.cz/?Show=infoDrazby a popis služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí se Vám ihned zobrazí.

Nebo odepište na tento e-mail a do předmětu zprávy uveďte „Mám zájem“. Odešleme Vám nabídku e-mailem.

Pokud žádosti o souhlas na zaslání obchodní informace na služby zaměřené na výhodné investice do nemovitostí od nás prostřednictvím emailu nechcete dostávat, prosím odpovězte na tento email a do předmětu zprávy uveďte „Nezasílat“.

Děkujeme za Vaše pochopení.

S pozdravem

XXX
    Projekt manager

exe s.r.o
    Nagano Office Centre III
    U Nákladového nádraží 10
    130 00, Praha 3

BSP WorldWide
    Praha-Bratislava-Kiev-NewYork-Atlanta
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---