Kolegové,
Včera jsem s potupou a vlastní hanbou zjistil, že mé manažerské motivační techniky již zdaleko neodpovídají standardům, ke kterým po dlouhodobém zkoušení a ověřování dospěli některé nadnárodní korporace.
Dovolte mi tedy představit vám koncept “kdo maká, má právo na čoko boule za ušima”. Tento poněkud honosný název v sobě skrývá opravdové bohatství, které si všichni neseme v sobě, ale jen málokdo z nás si ho je vědom.
Od dnešního dne včetně budou všichni zaměstnanci, kteří se prokáží jako správní úderníci, odměňováni sladkou odměnou ve formě čokolády. A nebude to čokoláda lecjaká! Zapomeňte na prošlé belgické pralinky, které si čas od času koupíte u některé čerpací stanice … V naše novém motivačním systému se jedná o pravou, čerstvou švýcarskou čokoládu Lindt&Sprungli z Zurichu, která je díky metodě výroby zvané “konšování” považována za tu nejlepší na světě.
Na konci roku pak ten, kdo v jeho průběhu obdrží nejvíce těchto lahodných “pochval”, dostane jako ultimátní odměnu za celoroční dřinu velký, třípatrový čokoládový dort s mým vlastním podpisem a věnováním!
Váš ČokoKing!