• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: sršej kreativitou, až jim lítaj jiskry od kopýtek, že :o))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: to víš, lidičkové z reklamek, to jsou piškuntálové!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: vy mate naky muhehe pracoviste, nee? .DD
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Kolegové,

Včera jsem s potupou a vlastní hanbou zjistil, že mé manažerské motivační techniky již zdaleko neodpovídají standardům, ke kterým po dlouhodobém zkoušení a ověřování dospěli některé nadnárodní korporace.
    Dovolte mi tedy představit vám koncept “kdo maká, má právo na čoko boule za ušima”. Tento poněkud honosný název v sobě skrývá opravdové bohatství, které si všichni neseme v sobě, ale jen málokdo z nás si ho je vědom.
    Od dnešního dne včetně budou všichni zaměstnanci, kteří se prokáží jako správní úderníci, odměňováni sladkou odměnou ve formě čokolády. A nebude to čokoláda lecjaká! Zapomeňte na prošlé belgické pralinky, které si čas od času koupíte u některé čerpací stanice … V naše novém motivačním systému se jedná o pravou, čerstvou švýcarskou čokoládu Lindt&Sprungli z Zurichu, která je díky metodě výroby zvané “konšování” považována za tu nejlepší na světě.
    Na konci roku pak ten, kdo v jeho průběhu obdrží nejvíce těchto lahodných “pochval”, dostane jako ultimátní odměnu za celoroční dřinu velký, třípatrový čokoládový dort s mým vlastním podpisem a věnováním!

Váš ČokoKing!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    prislo celymu kanclu:

Pro toho cloveka, kdo mi vypatlal zbytek oleje- jsi dost trapnej, aspon zeptat by ses mohl!!!!

druhy den rano odpoved:

Andulko moje oblíbená,
    Já se tedy přiznávám, to já ti to celou dobu beru a od chvíle, co vím, jak moc ti to vadí, to dělám ještě radši.
    Ať ho schováš kamkoliv, stejně ho vždycky najdu.

Ale dnes jsem si dala do kuchyňky svůj vlastní, je ho tam plná lahvička. A já se s tebou o něj moc ráda rozdělím, ber si, kolik chceš :-)
    Odpusť mi.
    s.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Od: Divadlo Na Prádle <pokladna@napradle.cz>
    Komu: produkce@napradle.cz
    Předmět: Pozvánka na představení
    Datum: 22.1. 2010, 16:42 - včera v 16:42

Dobrý den,
    srdečně Vás zveme na představení Večeře s přáteli (D. Margulies) dne 25.1.2010 v 19:30 hod. s novou alternací Barborou Lukešovou v roli Beth.

Více na:
    http://www.napradle.cz/divadlo.php?choose=repertoar#rep37

Omlouváme se za nevyžádanou poštu.

Tak tohle mě nasralo už tak, že jsem je málem udal ÚOOÚ...
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZKAOU: ach tak, to je to mé letmé čtení :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    QUAACA: :))) du si trochu uklidit kolem stolu:p
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: to je náhodou fér mail :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Zitra tady mame od 11 naseho soucasneho evropskeho sefa. Bude v male zasedacce v patre. Zkuste prosim trochu uklidit okolo svych stolu a zitra se hlavne nejak excesivne zvukove neprojevovat.
    Predem diky,
    m
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    COOLER: no právě že podle všeho to není jen o informacích, ale že dotyčnou paní přesvědčili, že teda tam jsou ty peníze...
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZKAOU: chan je evergreen - chtějí jen zjistit tvé osobní informace, za databáze kontaktů se dobře platí
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Aaano, Patrik mi take psal a chtel se podelit o sve nemale bohatstvi :) LOOKASH_II:
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Taky vám píše Patrik Chan?

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/188971-kvuli-podvodnemu-mailu-prisla-ceska-o-617-tisic-korun.html

Nevěřila jsem, že by mu na to mohl někdo skočit...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    F0B1C: Facitily manager! A je to údržbář a nebo uklízečka? A vůbec- okolo kuřárny pořádek máte, ne? Když tam nikdo nechodí...
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Od klienta XXX jsme dostali oficialni informaci, ze jsme v cenovem finale neuspeli proti agentuře XXX, ktery tim padem zvitezil. Nechci elaborovat nad tim, jak nesmyslne ceny XXX nabidl hlavne na Nove, ktere nebude schopen dorucit, ani nad pravnimi kroky, ktere nyni vuci XXX podnikame. V tento moment je jasne to, ze s klientem XXX jiz nespolupracujeme.

Kazdopadne vsichni, kdo se na vyberovem rizeni minule 3 mesice podileli, odvedli skvelou praci. V planovaci casti jsme dokonce o nekolik lig porazili, podle sdeleni klienta, ostatni medialni agentury.
    Za to vam vsem nalezi velke podekovani!

--

Aneb moje celé pracovní "gró" spočívalo v péči právě o zmíněného klienta. Tudíž s novým rokem přišla moje agentura o klienta a já o práci :D :D

A pak že prej všechno nej do nového roku :D :D :D
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    Subject: kuřárna

Dobrý den,
    upozorňuji kuřáky ,že místo pro kouření je určeno pod stříškou vedle popelnic a nikoliv u plotu pod borovicema nebo za trafostanicí kde jsou odhozeny spousty nedopalků.Žádám Vás aby jste kolem kuřárny udržovali pořádek.

Děkuji XXXX, facility manager

--

tohle mi pripomelo epizodu IT Crowd, ve ktery odsunujou kuraky dal a dal od budovy spolecnosti, az na autobusovou zastavku a sibir ;]
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: to je ale šikovný počtář! :o)))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: já myslela, že zdraví někdo s přezdívkou 365 dnů
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BETSABE: prosim zastrellte me!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam