Kombinace strojového překladu a rozsypané diakritiky je opravdu kouzelná:
Re: Urgentní mail prosím!
Dearest One,
Já jsem pana Isaaca George, advokát. Zemřelých můj klient, jménem pan Andrew Parker z vaší země, který se dále jen můj klient,
jehož život a že celé jeho rodiny se neberou v potaz, když jste na dovolené ve středisku Phuket dovolenou v Thajsku na 26. Tsunami v prosinci
2004 v důsledku přírodní katastrofy.
Musím se s vámi na pomoc při repatriaci peníze, které po sobě zanechal můj klient, než bude zabaven nebo prohlášeno za neschopné
provozu od břehu, kde je tento vklad v hodnotě $ 12.5million dolarů je lodged.This banka vydala mi oznámení kontaktovat nejbližšího
příbuzného, nebo na účet bude zabaven Vzhledem k tomu, že je vláda Gazzette / pověření / Povolení všech bank ke zmrazení nebo
zabavit jakýkoli účet, který nebyl v provozuschopném dlouhou dobu, je to zaměřené na únik kapitálu na ekonomiku.
Můj návrh, aby si je získat Váš souhlas se vás jako Next-v-kin a příjemce s názvem mého klienta tak, aby příjmy z tohoto účtu
může být vyplacena na vás. To bude vyplacena, nebo sdílené v těchto procent, 50% pro mě a 40% na vás, zatímco 10% je pro veškeré
náklady, které vznikly v průběhu transaction.All právní dokumenty zálohovat jak má klient nárok na next-o-kin bude poskytována . Co
potřebuji, je vaše upřímná spolupráce umožnit nás vidět tuto transakci prostřednictvím.
To bude provedena v rámci legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení tohoto law.If obchodní nabídku uráží své morální
hodnoty, to přijmout moji omluvu, ale pokud ne, kontaktujte mě okamžitě uvést váš zájem tím, že mě naléhavě následující
níže:
URGENT PROSÍM.
1. Vaše celé jméno
2. Vaše telefonní a faxová čísla
3. Vaše kontaktní adresa.
4. Váš věk a povolání.
Vaše urgentní odpověď bude velmi očekávaný a ocenil. Laskavě zavolejte mi na můj soukromý telefon +229 9752 49 34 pro více
ústní vysvětlení a informace.
Pozdravy,
Pan Isaac George, (Esq)