• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: Čerstvě přijeté auto navíc hřeje... Šlo by ledacos, ale na to potřebuješ, aby se domluvit chtěly obě strany. Ona vždycky prudila, ale vzhledem k absurditě posledních měsíců, jsem přesvědčena, že si kočky prostě vzala jako vnějšího nepřítele, na kterého může svést svou frustraci. A tam by pomohl leda stacionář pro duševní onemocnění...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: A nemůžete vybudovat alternativní pergolu, nebo ještě to auto nějak odspodu hřeje?
    NASA
    NASA --- ---
    ZUZKAOU: tim spis potrebuje kocku :-))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    _THE_WOLF_: Kdepak, dala se na esoteriku ...
    _THE_WOLF_
    _THE_WOLF_ --- ---
    ZUZKAOU: tak kdyz bude sama, by si mohla poridit aspon kocku ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Sousedka - hysterická semetrika co jí podvádí muž, ale její zásadní problém je, že se kočky z celého okolí stahují na její auto (parkuje ho pod takovou pergolou, takže na kočičky neprší, ani nesněží. A má tedy utkvělou představu, že to dělají zejména a pouze kočky naší matky a patrně záměrně.
    Nabídkou, že jí pořídíme na auto plachtu, pochopitelně pohrdla, protože by a) musela přetahovat plachtu a b) přišla by o ventil své frustrace.

vzkaz na dveřích:

" Vážení,
    žádám vás o očištění mého auta od šlápot Vašich koček!
    Upozorňuji Vás už, že si vše již fotodokumentuji a pokud se to bude opakovat, budeme vše řešit přes úřady.

xxxxxx"

Chtěla bych vidět scénu, kdy nakluše na místní úřad a bude si stěžovat, že jí kočky ťapou po autě. Bohužel v případě řešení její manželské krize se patrně odstěhuje soused a ona tu zůstane sama s děckama.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Nechte se hýčkat rukama odborníka
    s dlouholetou praxí v léčebném zařízení v Mariánských Lázních
    Holistická masáž celková ………. 450,- Kč / 90 minut
    Holistická masáž částečná (záda+šíje) ………… 250,- Kč / 45 minut
    (porovnejte ceny s jinými nabídkami – jsou absolutně bezkonkurenční)
    za Váš čas a budu se těšit na shledanou
    Objednávky na tel: 603 366 481
    Akceptuji poukázky „SODEXO PASS“
    Hradecká 16, Praha Vinohrady – 3 minuty chůze od stanice metra Flora

Pokud Vás tato nabídka nezaujala, pošlete svým známým.
    Milán Vosmik
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ,D
    VANEK
    VANEK --- ---
    LOOKASH_II: "(Kvůli velkému zájmu se může ojediněle stát, že se video v průběhu zastaví. Důvodem je větší počet diváků v jeden moment a stačí tedy chvíli vyčkat nebo se na tuto stránku vrátit o něco později, případně promazat v prohlížeči historii prohlížených stránek.)"!!!

A je to pěkný podvod, nahotinky žádné, teď se po pěti minutách konečně dostal k tomu, že tajná zbraň spočívá v tom, že zpětné odkazy je lepší zjišťovat v Yahoo než Googlu. Fakt by mě zajímalo, čím zaplácne zbytek, ale pro velký zájem to skoro nejede :-(
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Dobrý den,

rád bych vám ukázal,
    jak svléknout vaši konkurenci "do naha"
    ... a přivést jejich zákazníky na vaše stránky.

Více v krátkém videu (13 min.) na
    http://www.jakzvysitprodej.cz/konkurence-do-naha.php

(Včetně tipu, jak přivést více zákazníků na vaše stránky.)

Zdraví...

Pavel Řehulka
    VANEK
    VANEK --- ---
    No dobře, jenom spam; ale odhlášení pohlednicí jsem ještě neviděl a antibayesovské citace z Jacka Vance taky:

From: Frankie Shultz <mjlhyaena@brunswick.com>
    date Wed, Feb 17, 2010 at 5:49 PM
    subject FaceBook of SEXm

FACEBOOK OF SEX
    http://joseolivero.com/takeme.html

Frankie Shultz
    SEI E Direct Advertising,
    ECM #10790,
    PO Box 803333,
    Chicago, Illinois 60680-3338 ___________________________________________________
    Galloping nephritis or necrosis-some such thing. He can brew stuff to kill from sand and water. Sunset waned and twilight darkened. Turjan sighed and left the room. Correaos impulsively rushed up, shook Mario's hand.
    She turned to look back up at Welstead. The other is a Sarkoy venefice. A tide of dark rage rose in his mind. Seek your fane if you must; we go about our own affairs. Gersen had heard of such worlds. Betty said hotly, Yes-it's dreadful. They looked at him without friendliness. Gersen, following close, slipped on the trailing cable.

Jinak Koloc to o 14 dní odložil, o čemž ovšem informoval až po termínu, přílohou v .doc a už ne OVV ČSSD. Tsk, tsk...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    VANEK: takze sektari vyrazili i do internetu. pekne :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: solidni ,DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    from: Tomáš Koloc <tomas.koloc@centrum.cz>
    to: (20 adres včetně mé a ovv.tabor@cssd.cz, a to jsem se ho snažil přesvědčit, že by se měl od někoho nechat vysvětit o konceptu Bcc:)
    date: Thu, Feb 11, 2010 at 12:15 AM (39 minutes ago)
    subject: „Last minute nabidka“ pro ty, kdo mají zajem a drzi slovo

Milí přátelé,
    před měsícem a něco jsem Vám posílal pozvánku na Víkend s rodinnými systemickými konstelacemi 12. – 14. února u nás na zámku v Srbči. Jak mě později upozornila jejich lektorka Jindřiška Chuchlová, konstelace nejsou totéž, co obyčejný seminář; fungují dopředu v tom smyslu, že naše podvědomí udělá cokoli, jen aby se nemuselo zbavit svých starých nemocných vzorců. A tak jsem se nejdřív dozvěděl, že část pozvánek nedošla (Centrum.cz opět zapracovalo), a když jsem poslal tutéž zásilku z Googlu, došlo právě velkému hacku (nabourání) této společnosti čínskými vládními hackery. Na inzerci v papírovém a internetovém tisku pro změnu neodpověděl vůbec nikdo. Konečně se mi přihlásilo 17 statečných jmen, které ovšem zřejmě napadla epidemie podvědomého strachu, neboť se mi jich 13 tento týden odhlásilo, přestalo komunikovat, či změnilo názor, a zbyli pouzí 4 nepochybující, komunikující a stojí
    cí za svým slovem. Toto proběhlo po dvou úspěšných Víkendech otevření, jichž se ani v jednom případě nezúčastnilo méně než 15 účastníků, a navíc ani v jednom případně „odhlášení narychlo“ nebylo jako důvod uvedeno tělesné onemocnění! Takový případ se mi nestal za celých jedenáct let mého pořadatelství kulturních a vzdělávacích akcí!

Nám pořadatelům nejde o nic jiného, než využít vzácné příležitosti hlubšího vyčištění našich rodinných vztahů (a nepochybuji, že v této době máme všichni CO čistit) s renomovanou terapeutkou Jindrou Chuchlovou, na jejíž stopu nás přivedl náš přítel Igor Chaun. (I když nezastírám, že našemu týdennímu stacionáři pro postižené pomůže také to, když zásoby, které jsme nakoupili pro oněch 17 přihlášených nezůstanou ležet ladem…)

PROTO VYZÝVÁM VŠECHNY, KDO CHTĚJÍ POD ZKUŠENÝM VEDENÍM JINDŘIŠKY CHUCHLOVÉ UDĚLAT NĚCO PRO LÉČENÍ SVÝCH RODINNÝCH VZTAHŮ, ABY SE MI BEZ OHLEDU, ŽE VENKU JE SNÍH A LED, A VŠICHNI MÁME SVÉ DŮVODY, O NICHŽ VÍME JEN MY, PŘIHLÁSILI NA MAIL TOMAS.KOLOC@CENTRUM.CZ, TOMAS.KOLOC@CENTRUM.CZ, SKYPE TOMAS.KOLOC2008 ČI TELEFONNÍ ČÍSLO 313562331, NA NICHŽ BUDU OD TÉTO CHVÍLE DRŽET NEPŘETRŽITOU HLÍDKU.
    CENA VÍKENDU S RODINNÝMI KONSTELACEMI, VČETNĚ UBYTOVÁNÍ VE STYLOVÝCH ZÁMECKÝCH POKOJÍCH A PLNÉ PENZE (3 JÍDLA DENNĚ PLUS SVAČINA) JE PRO ZÁJEMCE O TUTO „LAST MINUTE NABÍDKU“ 1250KČ. AČKOLI AKCE ZAČÍNÁ V PÁTEK V 18 HODIN, LZE NAVÍC PŘIJET I BĚHEM VÍKENDU.

Program je následující:

PÁTEK
    Večerní vzájemné seznamování - vhled do témat jednotlivých účastníků.
    Naladění na předky.

SOBOTA

8.00 – 9.00 - snídaně

9 – 12.30 DOPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    1. Úvod do rodinných konstelací ( podle potřeby) : O řádu v rodinném systému - pravidla pro protagonisty a představitele
    2. Řešení jednotlivých zakázek přítomných účastníků v konstelacích ...

12.30 – 14.00 oběd + volno na vycházku
    14 – 17.30 ODPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    Pokračování v konstelační práci

17.30 – 19.00 večeře + volno na odpočinek (že by zase procházka :))

19.00 – 21.00 VEČERNÍ BLOK
    1. Otázky a odpovědi - vzájemné sdílení k aktuálním tématům...
    2. Relaxace

NEDĚLE

8 – 9 – snídaně

9 - 12.30 DOPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK
    Seznámení s metodou RUŠ. Uzdravení sebe sama a svých vztahů metodou RUŠ - ochutnávka terapie.

12.30 – 14.00 oběd + volno na vycházku
    14 – 17 h ODPOLEDNÍ PRACOVNÍ BLOK

Co podporuje lásku v partnerských vztazích.
    Vyšší smysl vztahu. Vytváření duchovních vztahů.

UDĚLAL JSEM VŠE, CO BYLO V MÝCH SILÁCH:-) TĚŠÍM SE NA VAŠI ZPRÁVU.
    BLIŽŠÍ INFORMACE NALEZNETE V PŘÍLOZE.

Váš Tomáš Koloc,
    Společenství Dobromysl
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT: ,D to je neco jako Vánoční medování pro zamestnance Novy
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: sršej kreativitou, až jim lítaj jiskry od kopýtek, že :o))
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: to víš, lidičkové z reklamek, to jsou piškuntálové!
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: vy mate naky muhehe pracoviste, nee? .DD
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Kolegové,

Včera jsem s potupou a vlastní hanbou zjistil, že mé manažerské motivační techniky již zdaleko neodpovídají standardům, ke kterým po dlouhodobém zkoušení a ověřování dospěli některé nadnárodní korporace.
    Dovolte mi tedy představit vám koncept “kdo maká, má právo na čoko boule za ušima”. Tento poněkud honosný název v sobě skrývá opravdové bohatství, které si všichni neseme v sobě, ale jen málokdo z nás si ho je vědom.
    Od dnešního dne včetně budou všichni zaměstnanci, kteří se prokáží jako správní úderníci, odměňováni sladkou odměnou ve formě čokolády. A nebude to čokoláda lecjaká! Zapomeňte na prošlé belgické pralinky, které si čas od času koupíte u některé čerpací stanice … V naše novém motivačním systému se jedná o pravou, čerstvou švýcarskou čokoládu Lindt&Sprungli z Zurichu, která je díky metodě výroby zvané “konšování” považována za tu nejlepší na světě.
    Na konci roku pak ten, kdo v jeho průběhu obdrží nejvíce těchto lahodných “pochval”, dostane jako ultimátní odměnu za celoroční dřinu velký, třípatrový čokoládový dort s mým vlastním podpisem a věnováním!

Váš ČokoKing!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam