• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Já myslím, že ten to potáhne nonstop; takže jen vedle těch slabších kusů šotoušstva. A ne probudit se, ale být vzbuzen :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: lolz. probudit se na Novej rok ve spacáku vedle Pepy Nose musí bejt skutečně fenomenální zážitek...
    VANEK
    VANEK --- ---
    SUCZKER: A já na houbu, což je ale jenom pestřec.

Ten chlap je nezmar (a já si říkal, co že má najednou na Blistech reportáž z Bratislavy):

from: Tomáš Koloc <tomas.koloc@centrum.cz>
    to: maserka.jitka@***... (a nějakých 18 dalších včetně mě)
    date: Tue, Nov 16, 2010 at 11:44 PM
    subject: PF a Silvestr 2010 v Kuksu (doprava vlastnim vlackem)

Milí přátelé,
    po delší době se Vám hlásím ze svého domovkého Hradce Králové, kam jsem se vrátil po dvouleté práci pro Týdenní stacionář v Srbči
    a na důkaz, že jsem se svými aktivitami nepřestal
    Vás zvu

abyste se mnou a dalšími kamarády strávili BOHÉMSKÝ SILVESTR 2010 V KUKSU, kam se vypravíme HISTORICKÝM VLÁČKEM, vypraveným Sdružením pro drážní dopravu a historii Ajax, spolku hradeckých drážních fandů, díky jehož bohulibé aktivitě (a pro její další existenci) tuto akci pořádáme.
    Hrát a zpívat nám bude náš věrný PEPA NOS, houslistka Lidka Kalendová a další kamarádi, kteří se těší na všechny ty z Vašich řad, co se přidají.

Prosím všechny přátele dobré vůle, aby si přečetli přiložený silvestrovský informační materiál (pojatý formou rozhovoru), a napsali mi, co i myslí o možnosti své účasti
    a ty, kteří se sami zúčastnit nemohou, ale vědí o těch, kteří by se ho třeba rádi zúčastnili, aby jim tento mail určitě přeposlali.

Všem dohromady však klidný advent a posvěcené Vánoce +

tentokrát už opět z Hradce Králové

přeje

Tomáš Koloc

---
    Že jste to vy, já sem ještě napastuju i přílohu "Silvestr 2010 v Kuksu (doprava vlastním vláčkem).doc", ten formát (ale tučné podtržení otázek nereprodukuju) je neodmyslitelnou součástí demence:

Tomáš Koloc, Petr Voženílek a Dan Steiger

a jejich STROJ ČASU

Vás zvou na

BOHÉMSKÝ SILVESTR 2010 V KUKSU aneb

TAM A ZPÁTKY VLASTNÍM HISTORICKÝM VLÁČKEM

Fiktivní interview zájemce o tento Silvestr s jeho pořadatelem

aneb

KUKSKÉ SILVESTROVSKÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI

Čím pojedeme?

Zvláštním vlakem ze 40. let 20. století Hradec Králové – Kuks (25km), který bude pro účastníky Silvestru vypraven v pátek 31. prosince odpoledne z hlavního nádraží v Hradci Králové.

Kdo s námi také pojede?

Náš kamarád písničkář PEPA NOS a další méně slavní ale neméně vtipní muzikantští, fotografičtí, literární a jinak talentovaní kamarádi. Hudební a fotografický nástroj s sebou!

Kde vystoupíme a co tam uvidíme?

Vystoupíme v Kuksu, kde nás čeká prohlídka tajemného zámeckého špitálu, kde bydlel a psal opery Antonio Vivaldi a který je posetý sochami Matyáše Bernarda Brauna. Braunovy sochy se budou v iluminaci umělého osvětlení romanticky tyčit nad účastníky Silvestru.

Pak vypukne překvapení večera… které vám neproradíme.

Kde budeme slavit?

V zájezdním hostinci U Zlatého slunce (www.hostineckuks.cz) s nádherným výhledem na zámek i okolí, který je sám o sobě jednou z posledních zachovaných a zrenovovaných staveb barokního Kuksu (založen 1699) a je mimo jiné znám tradicí svých uměleckých akcí a Silvestrů.

Co nás tam čeká?

Přípitek, večeře a poté bohémská oslava s vzornou obsluhou pana hostinského Lokvence, který se už teď chystá uspokojit všechny naše potřeby.

Kde mohou unavení odpadnout?

Ve dvou připravených pokojích, popřípadě v koupelně se sprchou, zbudovanou v barokním hambalku:-)

Jakou to má podmínku?

Mít s sebou spacák a kartáček na zuby.

Kdy bude na Nový rok budíček?

Nebojte se, zaspat vás nenecháme a žíly se vám nezkrátí. Po poledni nás čeká procházka k Braunovu monumentálnímu betlému.

A co pak?

Pak se půjde na zastávku, kde na nás bude opět čekat náš vláček, který nás odveze zpět na hlavní nádraží do Hradce Králové. Bude sobota odpoledne a vy budete celou neděli spát:-)

Kolik mě tohle všechno bude stát na osobu?

1300Kč.

Kdo to pořádá? Půjde výtěžek na něco?

STROJ ČASU vznikl roku 2010 jako aktivita královéhradeckého Sdružení pro drážní dopravu a historii Ajax (www.r148.cz), který založili hradečtí fandové historie železniční dopravy (povoláním strojvůdce, truhlář a psycholog, k nimž se nejnověji přidal novinář), jehož aktivity už patnáct let směřují k záchraně a rekonstrukci prvorepublikového rychlíku R148 Berlín – Istanbul, navazujícího na tradici slavného Orient Expresu.

STROJ ČASU se chystá pořádat akční historicky laděné cesty historickými vláčky po vlastech českých, v čemž je mu oporou tradice mnoha cest, které tímto způsobem Ajax v minulých letech uspořádal pro úzký kruh svých kamarádů. V budoucnu se chceme zaměřit především na komerční firemní jízdy, ale také na jízdy pro různé charitativní organizace, které našemu snažení dodají patřičnou publicitu.

Penízky, které pořadatelům zbudou po uhrazení výdajů Silvestra, budou použity k úhradám materiálu na opravu unikátního pancéřového rychlíkového vozu Ca 4- 5085 Ringhoffer (http://r148.cz/4-5085.html) z roku 1931 – stejně jako výtěžek všech dalších akcí, které plánujeme na rok 2011, který se spolu s Vámi chystáme přivítat.

Kde dostanu informace a komu a do kdy se mám přihlásit?

Nejpozději do měsíce na adrese Tomáši Kolocovi, telefon: 721746233, e-mail: tomas.koloc@centrum.cz . Nejlépe se ale přihlásit dřív, ideálně ihned, kapacita je omezená.

Děkuji Vám za rozhovor, vezmu celou rodinu.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    BIGJOINT: ja jsem taky myslel na nějakého opeřence
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    hehe ja myslel ze je to nakej vyhynulej ptak:) to budou cancoury teda:)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    BIGJOINT: rostlina v bylinkarstvi urcena k posilovani funkce jater
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    jenom sem jeste nerozlustil to ps, toho se dost bojim:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: no muhehe hadry cucky cancoury krutibrko
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BIGJOINT: takovýhle mecheche, jo?
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Milé kolegyně, milí kolegové,

desetiletí se opět s desetiletím sešlo a už i mě postihla ta „zákeřná choroba“ (starší ročníky prominou ), a to přechod z řad dvacátníků do řad třicátníků. Při této příležitosti, kterou je mé „významné“ jubileum, bych vás všechny rád pozval na skleničku, dvě, tři, čtyři… některého z vybraných „šnapsů“, a to ve čtvrtek 18. 11. v 17:00 hod. nikam jinam než do kuchyňky ve druhém patře ;-) Heslo večera: „Hadry, cucky, cancoury!!!“ 

D.

PS: Největší páteční kámoš = Ostropestřec mariánský :-D
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Dobrý den, příteli,
    (Queendavid1@yahoo.com)
    Jak se vám dnes a jak se o své zdraví, doufám, že jste v pořádku a dobře good.Any poté, co šel přes váš profil na této stránce (permaweb.cz / profiles), jsem se začala zajímat v you.I bude líbit, že jste jako můj dobrý přítel koho budu rád podělil o své životní zkušenosti with.Your pohlaví, věku, rasy ani vzdálenosti nezáleží na mě spíše to nejdůležitější ve vztahu je splatnost, pravda a čestný, které existují mezi friends.So budu rád, abyste se obrátili mi přes můj soukromý mail (Queendavid1@yahoo.com) Tak, že jsem vám říct více o mé vlastní a poslat k vám mé fotografie.

S pozdravem,

Královna
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BETSABE: rozhodně to vypadá zajímavě :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KID_MCHUTT: nejaka akce casopisu Umelec nebo Divus nebo tak neco
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BETSABE: co to je? :-O kdyby to už neproběhlo, šel bych se i podívat :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    BIGJOINT: :))

......kombinace elektroniky , kytary a zpěvu
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Dobrý den

chtěl jsem se zeptat na koho se obrátit s možností vystoupení kapely Franklin ( z Prahy 6) na akcích pořádaných vaší agenturou.

info o kapele http://agentura.irossler.cz/k/dance/franklin
    dema na www.muzikus.cz/franklin

Kapela vystupuje v složení 3 - 4 lidí, bez živých bicích ......kombinace elektroniky , kytary a zpěvu ( tedy nepotřebuje velký prostor na vystoupení a ani mnoho na zvučení)

děkuji

Mgr.Jaroslav xxx
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Vygooglil jsem si to, ale moc té výtvarně-kurátorské hantýrce nerozumím.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nemám ponětí jak se to dostalo do mé schránky, navíc na osobním mailu.Ale dost bych se bála, co ta vernisáž bude zahrnovat.

Vážení přátelé, milí hosté, dovolujeme si Vás srdečně pozvat na vernisáž skupinové výstavy současného výtvarného umění SEX EXTRÉMNĚ LÍBEZNÝ. Vernisáž se bude konat v pátek 22. 10. 2010 od 18:00 hodin v Galerii XXL v Lounech.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BETSABE: Tezka dada, koukam :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KNIHA - ORNICE - KŠEFT
    MEZI PIETOU A BLASFEMIÍ TRAPNO.
    MEZI MODŘANY A KOMOŘANY POSTPŘÍRODA.
    MEZI UMĚNÍ MEZI.
    //
    BOOK – ARABLE LAND – BUSINESS
    BETWEEN PIOUSNESS AND BLASPHEMY THERE LIES AWKWARDNESS.
    BETWEEN MODŘANY AND KOMOŘANY THERE LIES POST-NATURE.
    BETWEEN ART BETWEEN.
    - - - - - -
    - - - - - -
    100 let po Cholupickém dni, 5 let po vyprasení filosofa, se západem Slunce na místě vyprasení počne kupčení se svědectvím o vyprasení, obsahujícím závěť s poučením.
    Sraz účastníků pouti na místo vyprasení a kupčení vedoucí po trase určené závětí s poučením je 1. října 2010 v 17 hodin u starých nábřežních hodin a barometru u železničního mostu u zastávky tramvaje číslo 17 na Výtoni.
    - - -
    Zbraně pro případnou bojůvku s Ligou Ladislava Klímy vítány. Ešus, butar, cca 300 kč na případné kupčení a pohorky nevyloučeny.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Můj nejdražší,
    Jak se dnes máte? S nadějí tento mail bude vám na vaše zdraví. Jsem rád, že napsat, že dobrý vztah s vámi.
    Mé jméno je Miss Julian Joan, dobře vypadající, upřímný a poctivý mladá dívka. Musím upřímně a pravdivě přítel, který povede k dlouhotrvající vztah. Já jsem doufal, že pro druh vaši odpověď, pokud jsem zájem, takže můžeme sdílet obrázky a sami vědí víc. Pošlu moji fotku, když slyším od vás, chci mít tvoje taky.

Tvůj upřímný přítel,
    Miss Juilan

Je tyhle mechanické translátory žeru, to je dobrý základ dlouhotrvajícího vztahu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam