• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dobrý den, Man,

Nevím, jak to ríct, ale já jsem tryed pred dlouhou dobu, aby vám poslal pár fotek, ale já jsem si myslel, že nemáte zájem, že me vidí.
    Ale ted budu posílat fotky v príloze.
    Stáhnete si obrázky a extrakt se, jsem si jistý, že se vám bude líbit, že.Heslo je: 123456

Mají velký den.

JITTUE
    JITTUE --- ---
    BIGJOINT: :))))))))))))))))))))))))))))))
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Super, děkuji a také se těším.

Pa pa la la

Jitka
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: V Gmailu ani do spamu, ale na starém Seznamu to prolezlo do doručené. Ale kde ZUZKAOU má tečky bez mezer, já mám odřádkování.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: do gmailu ne (tam to skoncilo ve spamboxu), ale temer nevyuzivanej mail na atlas.cz to vpustil... ;)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    KID_MCHUTT: jo jo, na soukromý mail i do práce... :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KID_MCHUTT: Mně asi ne :-(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZKAOU: koukám, že to fakt přišlo všem :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZUZKAOU: kdyz mi to prislo, precetla jsem si jen prvni vetu - no ale to bych si byvala nechala ujit takovou prilezitost!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Drahy priteli, Nase spolecnost Vam nabizi moznost zucastnit se pripravneho kurzu pro uchazece o volne misto na oddeleni kontroly plateb. V prubehu kurzu vas nasi manazeri nauci pracovat s modernimi nastroji kontroly plateb. Musite byt pozorni, soustredeni, ochotni tvrde pracovat a rozvijet sve dovednosti v ramci velke spolecnosti.Poplatek (ve vysi 1000 eur) je splatny pro kurz.Pripravny kurz trva jeden mesic.Harmonogram kurzu je flexibilni (2-4 hodiny denne, 2-4 dny v tydnu).Ucastnici jsou povinni podepsat oficialni smlouvu na delku pripravneho kurzu. Pokud byste chteli pozadat o ucast, prosim, zaslete nam e-mailem mob.corpmail@juno.com svuj zivotopis. Nas manazer vas bude kontaktovat za ucelem vyplneni registracniho formulare.

Že je furt nenapadne najmout si nějakého toho korektora, když už si s těma podvodnejma mailma dávaj takovou práci...
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    KAREN: to je nase Máci:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: to je ale komunikativní kolegyňka, jen co je pravda! (chlap to teda doufám neni...)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj všem,

zítra tu minimálně celé poledne nebudu. Žádám Vás o trpělivost a spolupráci. Jde jen o otevírání dveří – kurýři. Meetingy se tu nekonají (jen Sam dopoledne na 3. patře -> to už je dojednáno). Jinak tu bývá teď klid.

Zítra v 9.00 se musím (respektive mám povinnost) dostavit k soudu, a ke všemu v Benešově, tudíž snad ani nebudu na mobilu, ale určitě i tak volejte (kdyby něco). Netuším, kolik času mi to zabere. Poté někoho uvědomím až se budu blížit zpět do Prahy a dorazím do práce.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: no tak na to se da rict jen:
    :-D :-P. :-D :-P. :-D :-P.

:))))))

VANEK
    VANEK --- ---
    Subject: Bonbónky na recepci

Vážení milovníci cucavých bonbónů.

Vzhledem k velké oblibě těchto malých sladkých cukrátek a tudíž velké
    spotřebě, vyhlašujeme pravidelnou celofiremní sbírku finančí hotovosti v
    jakékoliv výši ( koruna, dvě, pět, deset ale i více, meze se nekladou)
    za účelem nepřetržitého doplňování zásob. Nebudou korunky, nebudou
    bonbónky :-D :-P.

[tučně, větším fontem:] P.S. Následnou návštěvu zubního lékaře a jeho úkony nehradíme !!!**

[obrázek ksichtu ovázaného šátkem, pod který je zastrčen teploměr]

Děkujeme

recepce
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Hezké odpoledne,

s radostí vám představuji první benefit, který zavádíme v návaznosti na anketu o zlepšení pracovních podmínek:

Počínaje měsícem září je páteční pracovní doba zkrácena o 1 hodinu.

(Na vašem aktuálním týdenním fondu pracovní doby se na výplatní pásce nic nezmění, jedná se de facto o hodinu placeného volna).

Takže první zkrácenou páteční pracovní dobu si užijte 2. září !!

=============================================================
    Po skončení léta se to dost hodí
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    ZUZANA: promiň, ale já se teda u toho nařezala až moc.. :))))) trolling je taková trochu apgrejdlá vracečka. Kažodpádně jsi vydržela dlouho!!
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Zítra tu nejsem, tak kdybyste mi chtěl dát 2 mega, tak jsem jen na mobilu… Z.
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZANA: náhodou mě to pobavilo. spíš se divím, žes tak dlouho vydržela. skoro bych řekl, žes jim to dost žrala :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ZUZANA: :))) trolling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam