• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    ZUZANA: promiň, ale já se teda u toho nařezala až moc.. :))))) trolling je taková trochu apgrejdlá vracečka. Kažodpádně jsi vydržela dlouho!!
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Zítra tu nejsem, tak kdybyste mi chtěl dát 2 mega, tak jsem jen na mobilu… Z.
    COOLER
    COOLER --- ---
    ZUZANA: náhodou mě to pobavilo. spíš se divím, žes tak dlouho vydržela. skoro bych řekl, žes jim to dost žrala :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ZUZANA: :))) trolling
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Dneska mi psali dva dementi do nyxí pošty a ještě to zveřejnili tady v hláškách a kecech:

ID SHYLOCK: ahoj,prodala bys mi ten stolek?
    ZUZANA: Ahoj, já ho neprodávám, ale sháním.
    ID SHYLOCK: a mohl bych ho od tebe koupit?
    ZUZANA: Jak bys mohl ode mne koupit něco co nemám, ale sháním?
    ID SHYLOCK: akra tak chceš ho prodat nebo ne?takhle se ho nikdy nezbavíš!dam ti za nej klidne i vic.hodí se mi do pokoje.
    ZUZANA:Nechci se ho zbavit! Sháním ho!Inzerát je v pořádku - SHÁNÍM. Čti pořádně.
    ID SHYLOCK: takže mi ho neprodáš,jo?
    ZUZANA:Doprdele já ten stůl nemám, sháním ho, doufám, že mi ho někdo prodá. NEPRODÁVÁM HO, ALE SHÁNÍM. Tím pádem ti ho nemůžu prodat, chápeš? Když ho nemám, potřebuju ho, sháním ho. O co ti jde? To je tak těžký pochopit? Lidi taky kromě toho když něco prodávají, můžou mít inzeráty taky že něco shání.
    Takže moje odpověď je jasná - NE, NEPRODÁM TI HO, nemůžu ti ho prodat, protože ho nemám
    ID SHYLOCK: no tak si teda nech.když ses taková.

PATISLAV: Ahoj, prý prodáváš ten stolek. Zrovna nám u našeho upadla jedna noha, takže by se mi šiknul. Co za něj chceš?
    ZUZANAZ: Ahoj, stolek neprodávám, ale sháním ho, doufám, že mi ho někdo prodá. Podívej se inzerát, není tam že prodáván, ale že sháním.
    PATISLAV: Ale mně kamarád psal, že ho prodáváš, tak teď nevím, kdo mi tady kecá.
    ZUZANA: Vy jste se snad zbláznili... nebo máš dvě IDčka a jsi to ty ten samý... Podívej se tady: nezkopírovala jsem odkaz, ale jen nadpis inzerátu
    ZUZANA: Rozumíš tomu že ho neprodávám, ale sháním?
    PATISLAV: ten odkaz mi nefunguje :(
    ZUZANA: poslala jsem odkaz
    PATISLAV: No ale chybí ti tam cena, takže nevím, kolik za něj chceš.
    ZUZANA: No tak to je psycho... rozumíš nebo nerozumíš tomu že ten stůl nemám, že ho sháním a tím pádem ho nemůžu prodat?
    PATISLAV: Když ho nemůžeš prodat, tak proč si dáváš inzerát?
    ZUZANA: Protože ho doprdele SHÁNÍM. Lidi si můžou podat inzerát nejen když něco prodávají, ale i když sháněji, víš? To jsi z toho inzerátu nepochopil že ten stůl sháním, nebo co?
    PATISLAV: Aha, no tak tos měla říct hned, ne?
    ZUZANA: Dyť jsem ti to hned napsala!
    PATISLAV: No dobrá, tak kdybys teda v budoucnu prodávala ještě nějaký, tak se mi ozvi.
    ZUZANA: Poprvé za 9 let na nyxu dávám ignore, to nejde, že "ještě nějaký prodávala...", to je psycho dost hrubého zrna, měj se líp.

Jsem fakt myslela, že jsou to hodně špatně chápající jednici, nebo feťáci, nebo psychopati, a oni že prej dělaj trolling, že prej je to nějaké umění...
    NIKK
    NIKK --- ---
    Vážení,

ještě informace pro Ty z vás, kteří nevědí, kde se nachází Betlémská kaple, či nemají internet.

Adresa: Betlémské náměstí 256/5, Praha 1.

A.B.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    :)))
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    BETSABE: Ja nedriv myslel ze se jmenuje Jaroslav Majsafajn :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    komunikace s policistou MPP Praha - Útvar prevence, chce si koupti listky na jeden festival (dokonce mi zacal tykat?????)... kadzopdane je to cely naky smecko:)) ctete odspoda:

Dík za info, ještě dnes dohodnu podrobnosti, možnost platby fakturou a tak. Dám vědět
    majsafaj
    XXX

Ahoj XXX,
    Po předběžné telefonické domluvě posílám žádost o rezervaci 24 kusů lístků na festival v XXX, konkrétně na XXX. Rád bych si lístky vyzvedl na pokladně festivalu, nebo úplně někde jinde. Jen doufám, že budou za předplatnou, nebo rozumnou cenu.
    Dík s pozdravem majsa fajn
    Jaroslav XXX
    Mšstská policie Praha

Dobrý den po naší domluvě posílám info e-meil.
    Zavolám koncem června a upřesním počet lístků
    Dík a
    Majsafajn Jaroslav XXX

BETSABE
    BETSABE --- ---
    MUI: :DDD to je hruza
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    BETSABE: jé, není to pan Chudoba? :))
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Diskuze je to nepříjemná pro všechny zúčastněné, ale na druhou stranu jsem rád za náročný uživatelský názor na vnitřní pohodu :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: takový solidní vyjadřování má pán))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: Tímto požádám TS o opatření teploměru.

KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: hlavně držím palce, aby byla vnitřní tepelná pohoda!
    jsem s pozdravem!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Resime vedro v kancelari a je to strasny drama:))

Dobrý den,

Ještě dodám. Dnešním opatřením k zlepšení je zvednutí otáček centrálního větráku z 950 na 1000 ot./min. . Jsem názoru, že proudění vzduchu to pomohlo. Dále zítra za stejného počasí najedeme na chlazení kompresory nejlépe po 8 hodině ranní k stabilizaci teploty uvnitř objektu. Dnes jsme pouze větrali. Noc je chladná 12 – 14 °C. Budeme strojně větrat větší část noci a rána.

Zůstávám s pozdravem

Jiří XXX

Dobrý den,

Zítra budeme vyzývat k uzavření oken. Svůj podíl na snížené efektivitě má bezohlednost spoluuživatelů objektu, kteří mají otevřená okna.

Jinak prohlašuji, že jsme s paní XXX v kontaktu a vyjasňujeme si stanoviska na tepelnou pohodu, na provoz a možnosti VZT a souběžně ladíme nastavení VZT k zajištění přijatelného prostředí pro 107. Diskuze je to nepříjemná pro všechny zúčastněné, ale na druhou stranu jsem rád za náročný uživatelský názor na vnitřní pohodu pronajatých prostor. Naměřeno bylo 26 °C v prostoru a 25°C na výdechu VZT. Proud vzduchu a hukot vyústku svědčil o výměně/proudění vzduchu, což není v 107 uznáváno.

Jsme dohodnuti s paní XXX na měření teplot sférickým teploměrem. Tímto požádám TS o opatření teploměru.

Jiří XXX

Dobrý den,

Naměřeno 24.3°C na přívodu a 25,3°C v místnosti. Cirkulace vzduchu znatelná. To odpovídá možnostem soustavy VZT a hygienickým normám. Doporučujeme plné využití přivření žaluzii v horních částech oken k zajištění lepší tepelné pohody na západní straně v tuto dobu. Nyní byla využita 1/3 žaluzií.

S poděkováním

Jiří XXX

Dobrý den paní XXX,
    Omlouvám se, máme závadu na napájecím kabelu centrální strojvny VZT. Nyní je snížena účinnost větrání. Pracujeme na odstranění závady.
    Chladíme již od včerejška od jedenácti hodin. Jdeme k Vám změřit okamžitě teplotu. Tak doufám, že bude vše v pořádku.

VANEK
    VANEK --- ---
    From: *** *íková
    To: vsichni.pracujici@***
    Subject: Cyklodresy [jméno firmy]

Dobrý den,
    pro VIP klienty chceme navrhnout výrobu cyklistických dresů v designu [firmy] (modrozelená kombinace s logem). Pro zaměstnance se tím otevírá možnost tento dres zakoupit, přičemž celý nákup následně podléhá schválení dozorčí radou. Vzhledem k tomu, že půjde o hromadnou objednávku, bude v případě schválení výsledná cena nižší než při koupi jednoho dresu. Konečná cena se bude odvíjet od objednávaného počtu. Specifikaci dresu a přibližnou cenu naleznete níže. Prosím zájemce, aby v odpovědi na tento mail uvedli, o jakou část dresu a velikost případně mají zájem, a to do tohoto pátku 17.6., 17:00 hod.

Návrh obsahuje:
    * Cyklistický dres krátký rukáv, materiál Carbon (odhadovaná cena cca 900 Kč bez DPH).
    * Cyklistické kalhoty se šlemi (odhadovaná cena cca 1000 Kč bez DPH).

S pozdravem

*** ***ikova [sic!]
    marketing
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: imhísek ano:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: nasledoval weethlem? ;))
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: ,DDDDDD