• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    //ten ctyrbarevnej zazitek vam, zel bohu, nezprostredkuju... aaa, petibarevnej;)

Lidé dobří, národe duchovní,

srdečně vás zveme tuto sobotu 26. listopadu na celodenní setkání – kongres

REVOLUCE SVĚTLA NA ZEMI - přišel čas být silnější než druhá strana.
    Smyslem tohoto setkání je vzájemně se podpořit v pokračování transformace nejen v nás, ale v celé naší společnosti. Navzájem si předat prožitky a zkušenosti s transformací ve formě přednášek a panelové diskuze a propojit se ve SPOLEČNÉ SVĚTELNÉ PRÁCI - MEDITACI A PROSBĚ za náš národ, lidstvo, za lepší život na Zemi.

Pojďme s pokorou společně táhnout za jeden provaz! V JEDNOTĚ JE SÍLA A V LÁSCE, V PROBUZENÝCH SRDCÍCH, JE VŠE!

Pořadem vás bude provádět Gabriela Filippi.

Našimi hosty budou:
    LUISA MURATORI, ALŽBĚTA ŠORFOVÁ, TOMÁŠ PFEIFFER, ERNESTÍNA VELECHOVSKÁ, KATEŘINA MOTYČKOVÁ, MICHAEL RICE, ZDENĚK ORDELT, KAREL KŘÍŽ, VÁCLAV VOREL, TOMÁŠ BORL, VINCENT BRIDGES, ANNA STRUNECKÁ, MICHAL PEŠTA, IVA HANZLÍKOVÁ, MAOK, ZLATKA SCHINDLEROVÁ a další.

Těšíme se na setkání a SPOLEČNOU PRÁCI.

S láskou a úctou Alžběta Šorfová (www.cestyksobe.cz), Gabriela Filippi, Hana Kubáčková (www.novaplaneta.com) a další.
    REVOLUCE SVĚTLA NA ZEMI
    26. listopadu 2011, Kongresové centrum Praha, 5. května 65, Praha 4, stanice metra Vyšehrad
    začátek 10 h - konec cca v 19 h
    příspěvek na akci: 630,- Kč // 540,- Kč senioři, děti, studenti, rodiče na mateřské dovolené, ZTP.
    Vstupenky lze zakoupit buď přímo na místě a nebo on-line zde
    Pro detailnější informace - www.novaplaneta.com
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: ,D tenhle je ale fakt dobrej - oproti tem svandoznim xixixixi kouskum ;)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Honzo,

Je od tebe velmi záslužný, že třídíš odpad, ale to víčko z krabičky od tvé přelahodné paštičky je z hliníku, takže do plastu nepatří.
    Dneska za tři. Polepši se.

s.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Měsíce nic, a teď dvě bizarnosti za jeden den:

Ahojky,
    Jak se vбm a vљe, co se deje kolem vбs? Jб jsem Vбs kontaktovat, protoћe potrebuji nekoho, kdo mi pomuћe zaloћit sirotcinec a takй spustit program s charitativnн svй ъspory ћivotnostн, jak jsem se odchэlit tento zlэ svet kvuli rakovine jнcnu.
    Chtel bych pomoci chudэm detem, stejne jako jб. Jб jsem (Sao Tome), vdova a nikdo kolem me verit, jak vљichni chtejн korist, svй penнze a nikdy se starat o muj zбjem.
    V soucasnй dobe jsem v nemocnici. Celkovб cбstka pro tento projekt je $ 8.5million dolaru a 30% financnнch prostredku bude vaљe a 70% bude pro tento projekt.
    Jsme se nikdy nesetkali, ale potй, co љel pres vбљ profil rozhodl jsem se vбs kontaktovat. Prбl bych si, ћe jste cestnн a pracovitн typu hledбm. Prosнm, zpбtky ke mne, abych vбm podrobnosti.
    S pozdravem
    Vбћenб panн Maureen Smith.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dobrý den, Man,

Nevím, jak to ríct, ale já jsem tryed pred dlouhou dobu, aby vám poslal pár fotek, ale já jsem si myslel, že nemáte zájem, že me vidí.
    Ale ted budu posílat fotky v príloze.
    Stáhnete si obrázky a extrakt se, jsem si jistý, že se vám bude líbit, že.Heslo je: 123456

Mají velký den.

JITTUE
    JITTUE --- ---
    BIGJOINT: :))))))))))))))))))))))))))))))
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Super, děkuji a také se těším.

Pa pa la la

Jitka
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: V Gmailu ani do spamu, ale na starém Seznamu to prolezlo do doručené. Ale kde ZUZKAOU má tečky bez mezer, já mám odřádkování.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: do gmailu ne (tam to skoncilo ve spamboxu), ale temer nevyuzivanej mail na atlas.cz to vpustil... ;)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    KID_MCHUTT: jo jo, na soukromý mail i do práce... :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KID_MCHUTT: Mně asi ne :-(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZKAOU: koukám, že to fakt přišlo všem :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZUZKAOU: kdyz mi to prislo, precetla jsem si jen prvni vetu - no ale to bych si byvala nechala ujit takovou prilezitost!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Drahy priteli, Nase spolecnost Vam nabizi moznost zucastnit se pripravneho kurzu pro uchazece o volne misto na oddeleni kontroly plateb. V prubehu kurzu vas nasi manazeri nauci pracovat s modernimi nastroji kontroly plateb. Musite byt pozorni, soustredeni, ochotni tvrde pracovat a rozvijet sve dovednosti v ramci velke spolecnosti.Poplatek (ve vysi 1000 eur) je splatny pro kurz.Pripravny kurz trva jeden mesic.Harmonogram kurzu je flexibilni (2-4 hodiny denne, 2-4 dny v tydnu).Ucastnici jsou povinni podepsat oficialni smlouvu na delku pripravneho kurzu. Pokud byste chteli pozadat o ucast, prosim, zaslete nam e-mailem mob.corpmail@juno.com svuj zivotopis. Nas manazer vas bude kontaktovat za ucelem vyplneni registracniho formulare.

Že je furt nenapadne najmout si nějakého toho korektora, když už si s těma podvodnejma mailma dávaj takovou práci...
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    KAREN: to je nase Máci:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: to je ale komunikativní kolegyňka, jen co je pravda! (chlap to teda doufám neni...)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj všem,

zítra tu minimálně celé poledne nebudu. Žádám Vás o trpělivost a spolupráci. Jde jen o otevírání dveří – kurýři. Meetingy se tu nekonají (jen Sam dopoledne na 3. patře -> to už je dojednáno). Jinak tu bývá teď klid.

Zítra v 9.00 se musím (respektive mám povinnost) dostavit k soudu, a ke všemu v Benešově, tudíž snad ani nebudu na mobilu, ale určitě i tak volejte (kdyby něco). Netuším, kolik času mi to zabere. Poté někoho uvědomím až se budu blížit zpět do Prahy a dorazím do práce.
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: no tak na to se da rict jen:
    :-D :-P. :-D :-P. :-D :-P.

:))))))

VANEK
    VANEK --- ---
    Subject: Bonbónky na recepci

Vážení milovníci cucavých bonbónů.

Vzhledem k velké oblibě těchto malých sladkých cukrátek a tudíž velké
    spotřebě, vyhlašujeme pravidelnou celofiremní sbírku finančí hotovosti v
    jakékoliv výši ( koruna, dvě, pět, deset ale i více, meze se nekladou)
    za účelem nepřetržitého doplňování zásob. Nebudou korunky, nebudou
    bonbónky :-D :-P.

[tučně, větším fontem:] P.S. Následnou návštěvu zubního lékaře a jeho úkony nehradíme !!!**

[obrázek ksichtu ovázaného šátkem, pod který je zastrčen teploměr]

Děkujeme

recepce
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    Hezké odpoledne,

s radostí vám představuji první benefit, který zavádíme v návaznosti na anketu o zlepšení pracovních podmínek:

Počínaje měsícem září je páteční pracovní doba zkrácena o 1 hodinu.

(Na vašem aktuálním týdenním fondu pracovní doby se na výplatní pásce nic nezmění, jedná se de facto o hodinu placeného volna).

Takže první zkrácenou páteční pracovní dobu si užijte 2. září !!

=============================================================
    Po skončení léta se to dost hodí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam