• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: SONA1: holky maj bohatou databazi, zda se.))) ze by 6 stupnu odlouceni v praxi?;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: mně to přišlo 2x :(
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: s tim si, myslím, Lucie hlavu nelámala;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KAREN: Jak spočítali těch 36, to mi hlava nebere. (Leda že by na začátku byl množivý koeficient - příčetnějších - 6 a pak to někdo změnil v postupu, ale neovládal umocňování.)
    KAREN
    KAREN --- ---
    uff, tak snad ještě nejsem taková bydlenka, když při čekání na zakázku peču makovou bábovku... od ex-spolužačky-bohemistky... doktorandky

Ahoj, omlouvám se za spam, snad Vám tato zpráva už několikrát nedorazila... Pokud obětujete pár minut, můžete na konci projektu získat až 36 nových rychlých receptů:)

Ahoj,
    >
    > pouštíme se do společného chutného experimentu. Zveme tě, aby ses stal(a)
    > součástí projektu výměny receptů a doufáme, že se zapojíš.
    >
    > Vybrali jsme lidi, o nichž si myslíme, že si to užijí a nezkazí zábavu.
    > Prosím, napiš a pošli nějaký recept tomu, jehož jméno je na prvním místě na
    > konci tohoto e-mailu (ať už toho člověka znáš nebo ne). Recept by měl být
    > rychlý, jednoduchý a neměl by obsahovat příliš nevšední ingredience.
    > Nejlepší je takový, který dokážeš vysypat z rukávu a okamžitě napsat -
    > zkrátka recept, po kterém sáhneš, když nestíháš.
    >
    > Poté, co recept pošleš (pouze a jenom té osobě s číslem 1), zkopíruj tento
    > dopis do nové zprávy, jméno toho, komu jsi poslal recept, smaž a na první
    > místo napiš moje jméno. Na druhé místo napiš svoje jméno. V mailu by tedy
    > mělo být pouze moje a Tvoje jméno. Takto pošli tuto zprávu svým dvaceti
    > známým (ve skryté kopii).
    >
    > Pokud tohle nezvládneš do pěti dnů, dej vědět, jinak by to vůči těm, kdo se
    > účastní, nebylo fér. Na konci celého projektu by k Tobě mělo dorazit 36
    > receptů. Je úžasné sledovat, odkud přichází. Málokdy se někdo odpojí,
    > protože všichni potřebujeme nové nápady. A koloběh je hodně rychlý, protože
    > na seznamu jsou pouze dvě jména a stačí, aby každý svou práci vykonal jen
    > jednou.
    1. xxxxxxx@yyyyy.cz
    2. aaaaaaaaa@bbbbbbbb.cz
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    BIGJOINT: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

BIGJOINT: Zášmodrchel??? No to promiň!!!!!!!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ZUZKAOU: tralala mandala je fakt moc :DD
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Milí lidé,
    Do vašeho života vstoupila TRALALA MANDALA... :-)
    Je tady proto, aby přinášela *radost a moudrost* do našich životů na
    Zemi. Bude mi ctí a potěšením, pokud jakkoli podpoříte její život. Více
    o ní se můžete dozvědět na http://www.tralalamandala.cz/

Nabízím semináře, přednášky, občas posílám básně pro potěšení a inspiraci.
    Hlavní témata:
    . Zjednodušte svůj život!
    . Setkání a tvoření v jednotě
    . Síla vašeho slova
    . trilogie: Žijte svůj vlastní život! -- Uvolněte své tvůrčí síly! -- Uskutečněte potřebné změny!

Lektor se jmenuje Kubala...
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    Dobrý den! Čím se zabýváš?
    Chtěla bych ti říct něco o sobě. Jmenuji se Mira. Prohlížela jsem seznamovací webovou stránku a nalezla jsem tvůj profil.
    Rozhodla jsem se ti napsat e-mailovou zprávu. Myslím si, že v budoucnu bychom mohly být kamarádi, pokud nemáš nic proti tomu. Doopravdy to potřebuju.
    Já jsem svobodná. Nemám děti a nemám blízkého přítele.
    Narodila jsem se 5. února 1989. Je mi 23.
    Mám ráda sport a číst knihy. Máš nějaké koníčky?
    Máš rád poslouchat hudbu?
    Jestli máš zájem o kamarádství se mnou na http://powder.rajka.info/
    Opravdu doufám, že můžeme být kamarády a, že se můžeme dozvědět hodně zajímavého jeden o druhém.
    Moc ti děkuji.
    Jenom tvá Mira.
    SOWA_VYPALENA
    SOWA_VYPALENA --- ---
    ctu maily aaa prislo mi od datumtvesmrti.cz
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    je to cely nejaky olezly
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    NENUPHAR: Ten asi rad suka miminka.... :))
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: jj. ta symbolika se pri trose (?!) dobry vule da vykladat tak jako fatalisticky, s pripominkou zivota a smrti... ale PFko s vyhledem ze hrbitova do mlhave budoucnosti jsem teda jeste nevidela;) mozna kdyby to posilala nejaka pohrebni spolecnost... ;)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    KAREN: to je strasny, ten artwork mi asociuje nejakyho obesence:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    a zase ta Gábi!

- já nevim, mně to přijde jako dost morbidní PF... jsem necitlivá cynická bestie??;)

Milí přátelé,

navzdory smutku, který zřejmě pociťuje v těchto chvílích v naší zemi téměř každý člověk, bych se vám ráda pokusila touto cestou popřát pokojné prožití svátků vánočních a vše dobré v dalším roce.
    Věřme, že příští rok bude pro nás všechny šťastnější!

+ příloha (raději odkazem)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: fňučík.
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Ahoj Honzo,

Máme tady zášmodrchel!
    Tuto sobotu místo filmu vysíláme Srdce pro děti.
    Nemůžeme tam mít sponzoráčky.

Klientovi se velmi omlouváme

Děkuju
    Xxx
    KAREN
    KAREN --- ---
    a zase ta Gábi! (zajímavá je i informace, že tehdy, když jsme byly kolegyňky, šéfovala oddělení korektorů...)

Milí přátelé,

začíná advent a my se místo těšení a postupného ladění své duše na nadcházející překrásné svátky vánoční vrháme ve stále se zvyšujícím tempu do zcela prozaických předvánočních příprav. Naše tváře již i okolojdoucím napovídají, že si ve skrytu duše několikrát denně opakujeme, co jsme ještě nestihli a co ještě musíme do těch Vánoc dodělat. V hlavě nám divoce víří slova jako úklid, dárky, cukroví a přitom zapomínáme na to nejdůležitější. Vánoce by nás přece neměly zastihnout uštvané a zhroucené, ale naopak spokojené, usměvavé a dobře naladěné. Pevně věřím, že takovým hojivým pohlazením na duši, by se vám mohl stát i nadcházející koncert orchestrů naší kobyliské ZUŠ Klapkova. Jestli i vy věříte, že hudba léčí a potřebujete okusit tohoto léku právě teď v době adventu, přijďte si nás poslechnout příští úterý v půl sedmé do kostela U Salvátora v Salvátorské ulici.

Přeji vám hezký zážitek při poslechu hudby barokní i současné!
    xxxxxxxxxxx
    KAREN
    KAREN --- ---
    //ten ctyrbarevnej zazitek vam, zel bohu, nezprostredkuju... aaa, petibarevnej;)

Lidé dobří, národe duchovní,

srdečně vás zveme tuto sobotu 26. listopadu na celodenní setkání – kongres

REVOLUCE SVĚTLA NA ZEMI - přišel čas být silnější než druhá strana.
    Smyslem tohoto setkání je vzájemně se podpořit v pokračování transformace nejen v nás, ale v celé naší společnosti. Navzájem si předat prožitky a zkušenosti s transformací ve formě přednášek a panelové diskuze a propojit se ve SPOLEČNÉ SVĚTELNÉ PRÁCI - MEDITACI A PROSBĚ za náš národ, lidstvo, za lepší život na Zemi.

Pojďme s pokorou společně táhnout za jeden provaz! V JEDNOTĚ JE SÍLA A V LÁSCE, V PROBUZENÝCH SRDCÍCH, JE VŠE!

Pořadem vás bude provádět Gabriela Filippi.

Našimi hosty budou:
    LUISA MURATORI, ALŽBĚTA ŠORFOVÁ, TOMÁŠ PFEIFFER, ERNESTÍNA VELECHOVSKÁ, KATEŘINA MOTYČKOVÁ, MICHAEL RICE, ZDENĚK ORDELT, KAREL KŘÍŽ, VÁCLAV VOREL, TOMÁŠ BORL, VINCENT BRIDGES, ANNA STRUNECKÁ, MICHAL PEŠTA, IVA HANZLÍKOVÁ, MAOK, ZLATKA SCHINDLEROVÁ a další.

Těšíme se na setkání a SPOLEČNOU PRÁCI.

S láskou a úctou Alžběta Šorfová (www.cestyksobe.cz), Gabriela Filippi, Hana Kubáčková (www.novaplaneta.com) a další.
    REVOLUCE SVĚTLA NA ZEMI
    26. listopadu 2011, Kongresové centrum Praha, 5. května 65, Praha 4, stanice metra Vyšehrad
    začátek 10 h - konec cca v 19 h
    příspěvek na akci: 630,- Kč // 540,- Kč senioři, děti, studenti, rodiče na mateřské dovolené, ZTP.
    Vstupenky lze zakoupit buď přímo na místě a nebo on-line zde
    Pro detailnější informace - www.novaplaneta.com
    KAREN
    KAREN --- ---
    BIGJOINT: ,D tenhle je ale fakt dobrej - oproti tem svandoznim xixixixi kouskum ;)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    Honzo,

Je od tebe velmi záslužný, že třídíš odpad, ale to víčko z krabičky od tvé přelahodné paštičky je z hliníku, takže do plastu nepatří.
    Dneska za tři. Polepši se.

s.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam