• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: Rozloučení

Vážené kolegyně, kolegové, kamarádi.
    Dnes opouštím naši společnost, strávil jsem zde pěkné 3 roky, všem děkuji za spolupráci, bylo to skvělé.
    Vždy jsem měl naší společnost rád a přeji ji hodně dalších úspěchů, tak jako vám všem, hodně štěstí a zdraví.
    Ahoj, naviděnou

(a nějaké indicie nasvědčují tomu, že dostal nabídku na rozvázání dohodou, jakou nelze odmítnout)

ZUZKAOU: Mně taky ztratili nejlepší hrnek (ale při stěhování a způsobem, kde by masové pojmy nepomohly); ztráta tváře samotným mailem je jedna věc, ale ty formulace jsou druhá.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ZUZKAOU: to je přesně ten důvod, proč mám na stole několikajazyčnou cedulku, že nádobí má zůstat tam, kde je a pokud ho někdo odnese do myčky, vím, kdo to udělal :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    No na druho stranu, kdyby mi někdo očóroval můj oblíbený hrnek, zejména nějaký z těch, co k nim mám citovou vazbu, tak bych asi obětovala ztrátu tváře za jeho nalezení a mail poslala taky. To mi připomíná, že jsem někomu půjčila Cílka nevím komu...
    KAREN
    KAREN --- ---
    QUAACA: mejlík od kolegyňky, no jistě!:o)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAREN: hehe, to u nás v práci taky jelo. náhodou po tom se mi stýská, takový mejlík dovede pěkně prosluníčkovat den!
    KAREN
    KAREN --- ---
    VANEK: vždycky když někde zahlídnu takovou zprávu, děkuju vesmíru za to, že jsem na volný noze ;))
    VANEK
    VANEK --- ---
    Předmět: hrnečky

Dobrý den,

prosím, kdo máte již delší dobu můj skleněný bleděmodrý hrnek na kávu a kolegův větší porcelánový hrnek, světle šedo-modro-zelený s nápisem coffee v různých jazycích a velikostech, vraťte nám je do malé kuchyńky.
    Ostatním se omlouvám za nevyžádaný spam.
    Děkuji. J.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zadne sexy fotky u toho nebyly, alespon bych zjistil, o jake pohlavi jde..

Hey. Me jmeno je Karmen. Bydlim v blizkosti vaseho domova. Kazdy den te vidim na ulici, ale prilis plachy, aby se na vas a zacit mluvit s vami. Ted jsem se rozhodla, ze vas poznavam online. Hledam muze pro sexualni vztahy. Byl bych rad, pokud budeme sexualnich partneru Mam web-kameru, a na to muzete videt me. Slibuji vam, ze vam ukazu vsechny sve puvaby. Doufam, ze jste nainstalovali program, a budeme s vami komunikovat. Zadam vas, abyste opustit svuj prispevek bez pozornosti Posilam ti sve sexy fotky. Doufam, ze se jim libi vam. Vase sexy bitch Karmen
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Uff, jestli to spravne chapu, stale je nadeje I. vyhodit ve zkusebce... tenhle povysenej prechytracelej ton je na pest ;]
    KAREN
    KAREN --- ---
    BETSABE: lol. tak takhle si ta nejista slecna predstavuje byznys... koukej ji to prodat za majlant!
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    ...naprosto dementni ton a vyzneni mailu, uplne pridementnela syntaxe:)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    Ahoj K,

jak už od pana XXX, věřím, víš, tak jsme se nakonec s mými nadřízenými dohodli.

Chtěla bych tě tedy požádat o postupné předávání činností a tudíž bych tě poprosila o termín první schůzky. Ideálně na začátek příštího týdne.

Taky jsem uvažovala, že by bylo, myslím, dobré, kdybychom některé tématicky zaměřené schůzky absolvovali (případně jejich část) přímo s člověkem v dané tématice "zainteresovaným". Jednak by jsi mě mohla představit, ale především bychom si mohli komplexně předat informace.

A když už jsme u toho webu, tak bych tě chtěla požádat o následující.
    Potřebujeme na web co nejdříve přidat jendoho našeho nového partnera, se kterým nyní navazujeme spolupráci.
    I proto by byla schůzka vhodná - je nutné v tomto ale jednat rychle.

K.,
    bohužel ještě nemám pracovní telefon - proto prosím, v případě potřeby volej zatím na můj osobní : XXX.

Díky
    I.
    KAREN
    KAREN --- ---
    taky spam, ale neda mi to...

From: hanaadler@yahoo.com
    Subject: World Jewish Project

Everyone,

Just informing you of Supertova, the worlds largest free Jewish dating project. Currently, over 21,000 active members around the world. Project does not want donations, or member fees, purely the initiative that connect the Jewish people for dating/marriage. Your participation is wanted. If you are not single, tell your friends, as I'm sure they would appreciate it very much.

if the link does not open, just google Supertova
    http://linktrack.info/.9k6x

Best Regards,
    Hana
    VANEK
    VANEK --- ---
    Já vím, že je to jen spam, ale já mám pro tyhle úderné Q&A slabost:

Milej užívateli, když Vám se ti táto stránka nezobrazuje, kliknete sem [tj. http://www.ocet-hubnuti.eu/eml/AcetoMele_oCZ.php?ID=D0396 ]
    ...
    Jak funguje Jablečný ocet? Funguje jako anti-tuková policie.
    SONA1
    SONA1 --- ---
    VANEK: Ach! A nejlepší je výuka cizích jazyků kdesi mezi Planetární konstalací a Korelátem či kýho výra.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VANEK: au.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KID_MCHUTT: Série DOTEKY TĚLA A DUŠE v http://www.angelsstudio.cz , fakt nechcete vidět celý leták.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VANEK: co je to ta hladící skupina - souvisí to nějak s vyhlazením? bude Toulcův dvůr přeměněn na pracovní tábor? To jsou otázky, které mě trápí! :)
    BETSABE
    BETSABE --- ---
    VANEK: :DD
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ahoj všem známým, hezký den ostatním,
    omlouvám se za nevyžádanou zprávu. Pokud Vás tyto informace neoslovují, smaže je, pokud ano, šiřte je dál :-) a přepošlete dalším možným adeptům ve svém okolí

Posílám info, kdybyste nám chtěly přijít pomoci na Toulcák (brigádníci nebo dobrovolníci), případně posílit "hladící" skupinu žen, kterou povedu (cena pro známé je "smluvní"), leták posílám v příloze.
    Díky.
    Hezké podzimní dny přeje
    ÁJA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam