• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    STEVEN
    STEVEN --- ---
    From: XXX
    Sent: Wednesday, November 19, 2003 5:14 PM
    To: Steven
    Subject: switch

Vážený kolego,
    pro zajištění nezbytného provozu při imlementaci IS Navision ve společnosti a kopírování dat, dále pro to, že vy jste mi už svůj ukradl zpět, žádám a zároveň schvaluji nákup 1ks SWITCH v ceně do 1.000,- Kč.

S pozdravem
    XXX
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    tohle mi přišlo ze tří různých adres ve stejný čas.....

CHECK OUR PRICES ON SOFTWARE

Windows XP Professional - $50.00 Buy Now

Office XP Professional - $60.00 Buy Now

Adobe Photoshop 7.0 - $60.00 Buy Now

hmm...asi to nebudou originály že? :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    ROMANET: it suX :(
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no lycos je antispam maxa, teĎ si jen nebyl uplně jistej tak to hodil do bulku aŤ to checknu. upozornil mne, že je to *** spam, byla to odpověď na muj zájem o jednu pozici, kterou jsem posílal před třemi týdny. bylo tam věnujte prosím pozornost přiloženému souboru, přiloženej soubor doc obsahoval prostym textem odstavec, že mi musí sdělit, že mne nechtěj. boha taková demence se jen tak nevidí.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    s> Can test if it works for you, please?
    s> http://www.geocities.com/songnian93044/index100.html

s> And this one?
    s> http://www.geocities.com/penelope31083/index100.html

s> Thanks a lot

i don't chat. you fuck!

Best Regards
    the one who fucked away ur mother
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUI: podle fotek ses peknej chlap. zavolas mirce aby byly aspon nejake nove drby :))
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    pokud nekoluje windows vir, ten jsem tam dostal ve třech variantách a v několika verzích a chodilo mi jich pár denně.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jo na yahoo mám 100 položek black listu a přijde mi tak 3-5 spamů denně.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    deiks - novej mail je nejlepší, mám jeden (yahoo) na kterej se všude registruju, takže jediný důležitý, co mi tam choděj jsou ty reg informace a všechny věci k tomu nějak vztažený.
    na druhej mail (lycos) mám asi rok a nepřišel tam jedinej spam. a to mam default nastavení.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    romane - ja zabanoval hotmail.com, aol.com, yahoo.com atp ale stejne radsi zmenim mail :) na novej mi zatim neprisel spam zadnej :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    tak mě napadlo...kolega mi radil jak se zbavit spamu a říkal něco o aliasech ale moc jsem ho nepochopil...víte někdo co měl asi tak na mysli?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    já jsem na black listu dojel na ty adresy typu andrea1225544@hotmail.com, andreal1225545@hotmail.com....
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    zakazany domeny na centru + mailwasher pro, ale budu muset nak upgradovat aby se to zautomatizovalo
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    používátě někdo nějaký spam filter? K9? nebo Ashampoo? nebo něco podobnýho?
    SKID
    SKID --- ---
    DEIKSAC: to mě "jenom" 121 (od čtvrtka do dneška) :(((((((((
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    me prislo za vikend jen 79 spamu :) a to jsem pred vikendem pomerne vyrazne updatoval seznam domen, ze kterejch maily nechci :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    když já nemám peníze a na letenku do států taky nemám a na ambasádě mi těžko dají vízum za účelem prodloužení :-)
    taky mi poslední dobou furt cpou různý prášky proti úzkosti a sociálním fobiím. to bude asi tim, že mi black listu dali jen sto položek a já tyhlety novinky už nemám jak blokovat.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Zacinam mit pocit ze pri tom mnozstvi spamu na zvetseni penisu a viagru musi po svete behat sami chlapi s 30cm kladou a permanentni erekci :)
    ISTEVE
    ISTEVE --- ---
    Excuse me gentle-men,

we assure you ofthe best costs you'll find on any anti-impotence drugs.

http://www0.name-green.com/C/3586.html

We won't allow ourselves to be under sold anywhere.

To hear no more offers from us: http://www5.name-green.com/off.html

Thank you for looking over this,

Brianna.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    a to jim ještě většinou napíšu jako, že jsem nepíchač a ony mi pošlou link a tim to končí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam