• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKCo vam prave prislo za dementni maily?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GAUNER: strilet
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    to sem nežral...takovýhle lidi ještě existujou?

> Byl jednou jeden kluk, který měl špatný charakter. Jeho otec mu
    > dal pytel plný hřebíků a řekl mu, že pokaždé, když s někým ztratí
    > trpělivost, musí zatlouct jeden hřebík do zahradního plotu.První
    > den zatloukl kluk 37 hřebíků do zahradního plotu. V následujících
    > týdnech se naučil ovládat.Počet hřebíků v zahradním plotu byl
    > stále menší. Naučil se, že zatlouct hřebík je namáhavější než se
    > ovládnout. Konečně přišel den, kdy kluk už nemusel zatlouci žádný
    > hřebík. Takže šel za otcem a řekl mu to. Otec mu tedy řekl, že má
    > každý den vytrhnout jeden hřebík ze zahradního potu, když se
    > ovládne. Konečně mohl kluk otci říct, že všechny hřebíky z plotu
    > vytrhl. Otec mu přinesl zahradní plot a řekl mu: "Můj synu,dobře
    > sis počínal, ale i přesto se podívej na ten zahradní plot. Je
    > plný děr.Ten zahradní plot už nikdy nebude jako dřív.Když se s
    > někým hádáš a řekneš mu něco zlého, tak mu tady necháš ránu.
    > Můžeš zasunout do člověka nůž a můžeš ho potom vytáhnout.Rána
    > zůstane.Nepomůže, když se mockrát omluvíš, rána zůstane.Slovní
    > rána je stejně bolestivá jako tělesná rána. Přátelé jsou vzácnými
    > drahokamy, přivádějí tě k smíchu a dávají ti odvahu.Jsou
    > připraveni ti naslouchat, když je potřebuješ, podporují tě a
    > otvírají ti srdce."
    >
    > To je týden přátelství.Ukaž svým přátelům, jakou pro tebe mají
    > hodnotu. Pošli tenhle mail každému, koho označuješ za přítele, i
    > kdyby to mělo znamenat tento mail poslat člověku, od kterého jsi
    > ho dostal.Když zpráva přijde zpátky, víte, že máte nějaký okruh
    > přátel.Přeji ti hezký týden přátelství, vážím si toho, že jsi můj
    > přítel/moje přítelkyně. Prosím odpusť mi všechny díry, které jsem
    > zanechal v tvém zahradním plotě...!
    >
    > Tento mail ti posílám...
    > ...z přátelství!
    > ...pro štěstí v lásce!
    > ...abys měl/a hodně peněz!
    > ...abys byl/a ještě šťastnější!
    > ...abys byl/a ještě oblíbenější!
    > ...abys byl/a ještě veselejší!
    > ...abys měl/a dlouhý život!
    >
    > POZOR - Máš ještě jedno volné přání!!!
    > Přej si něco, ale máš jen 30 sec času...
    > Začíná to...
    > 30> >>> 29> >> >
    > 28> >> > 27>>> >
    > 26> >> > 25> >> >
    > 24> >> > 23> >> >
    > 22>>> > 21> >> >
    > 20> >> >19> >> >
    > 18> >> > 17>>> >
    > 16> >> > 15>>> >
    > 14> >> > 13> >> >
    > 12>>> > 11> >> >
    > 10> >> >9> >> >
    > 8> >> > 7> >>>
    > 6> >> > 5> >> >
    > 4>>> > 3> >> >
    > 2> >> >1> >> > 0> >> >
    > !!! ČAS VYPRŠEL!!!
    >
    > Když tento mail...
    > ... pošleš 2 lidem se tvé přání splní v jednom roce
    > ... pošleš 5 lidemse tvé přání splní za 3 měsíce
    > ... pošleš 7 lidem se tvé přání splní za jeden měsíc
    > ... pošleš 10 lidem se tvé přání splní za jeden týden hned ráno
    > ... a ještě více lidem tak se přání splní ještě dnes
    > Pošli tento mail tolika přátelům, kolik je možné. Když tento mail
    > dostaneš zpátky, víš kdo jsou tví praví přátelé. !!!!!!!!!PROSÍM
    > OKOPÍRUJ TENTO MAIL DO NOVÉ ZPRÁVY!!!!!!!
    VANEK
    VANEK --- ---
    Věc: Žádost o spolupráci

Vážení spolupracovníci,
    na základě vašich připomínek jsme reklamovali výskyt nepříjemných pachů vyskytujících se v různých místech budovy. Dodavatel stavby provedl dle projektanta objektu nemalé úpravy klimatizace na střeše budovy. I přes tato opatření mám zprávy, že reklamovaná závada nebyla úplně odstraněna. Pro další postup při vyřízení reklamace by velmi pomohla vaše spolupráce. Obracím se na vás s prosbou o poskytnutí velmi stručných aktuálních informací o čase a místě výskytu a případně charakteru nepříjemných pachů. Projektant informace vyhodnotí a navrhne další opatření. V příloze pro informaci zasílám foto dosud provedeného opatření na střeše objektu - prodloužení a odvedení sacího potrubí od zvýšeného výduchu lapolu (červený).

Informace zasílejte na moji elektronickou adresu.

Předem děkuji za spolupráci
    a jsem s pozdravem.
    EFHA
    EFHA --- ---
    From: Ladyfox@tiscali.cz (mgr.Jarmila Bobikova)
    Subject: kontakt

Som manazerka p. Frantiska Nedveda a chcela by som Vam ponuknut jeho koncertne
    vystupenie . V pripade zaujmu , kontakt na mna : 0907312988
    KAREN
    KAREN --- ---
    jeden pracovni.....

From: ....
    Subject: Check your meal vouchers

Hello all,

don't get me wrong, this is definitely not an appealing mail in order for you to pick up your meal vouchers...not at all.

Since I experienced something quite strange and upsetting I would like to share this with you so you can avoid the same issue...

When I was paying at a cashier in a supermarket last night I found out that the meal voucher I used was for 40,- CZK instead of 80,- CZK. Because the cashier lady had already entered the meal voucher into the system I couldn't get it back and had to pay the rest of the money in cash.

Please, check your meal vouchers every time you receive them as nobody will give you any replacement for it if you notice it as late as I did.

Thanks
    ........
    GERZON
    GERZON --- ---
    #Trochu OT, ale snad se nebudete zlobit: mám ještě asi 40 pozvánek na GMail. Kdo máte zájem, hoďte mi do pošty e-mailovou adresu, na kterou chcete pozvánku poslat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Barr.Alex Peters
    Alex Peters & Associates
    London-England.
    Email:alexpeters@mail2lawyer.com
    Fax:+44-871-872-9352
    phone:+44-704-010-7307,+44-703-194-6712.

Good day.

I am sorry for contacting you through this medium without a previous notice,I had to use the E-mail because it is an easier and more confidential way of making contact with people around the world.My name is Barrister Alex Peters,a Forty Five (45) year old Attorney in practice here in London-England.I had a client by name Mr.Victor a contractor based here in sri-lanka/indonesia now deceased.My client lost his life alongside his wife and only child in aceh sri-lanka.Details of this incidence can be checked on the following website;

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4143487.stm

Prior to the Death of my Late Client,He secured a contract of $12,500,000.00 million from the sri-lanka/indonesia government,following which he received a 30%mobilization fee of US$3,750,000.00 Million and successfully executed the contract, but the balance of US$8,750,000.00 Million contract payment was in the Process of being transferred into My Late Client's Account which he submitted to the Government when he lost his life in the incidence.

Few days after his sudden Death,The Government of indonesia effected the transfer of the balance of his Contract Funds into the Account that My Late Client has on his file with the Government.As his personal Attorney before his death,I have been officially notified and instructed by the bank here in U.K where the money is currently deposited that I should provide and forward the particulars of Mr.Victor's next of kin so that the Funds in his Account can be remitted into his Next of Kin's Account in accordance with British Laws.

However, as the personal attorney and close confidant of late Mr. Victor,I want you to know that My late Client died interstate,i.e,He died without leaving a Will.Hence,all my efforts to locate any of his relative whom I can present to the Bank has proved abortive.

Therefore I am seeking for your consent to present you as the deceased relative/next of kin and subsequently the beneficiary of the fund so that the proceed of this account valued at US$8,750,000.00 Million can be paid to you for subsequent disbursement between you
    and I. If you can cooperate with me and receive this funds as next of kin to Mr.Victor,confirm your interest by contacting me through my E-mail:-alexpeters@mail2lawyer.com ,i shall require your:private tel&fax number,international passport or drivers licence.

I can assure you that the deal is 100% risk free because i am in possesion of the deceased personal file which contains all information which I shall use to prove your relationship with the deceased therefore the money will be paid into the account of whomever I present as Mr.Victor's Next of kin with proofs that I will present to the bank when needed.

When I receive a positive response and after proper discussion with you,I will furnish you all relevant information that will facilitate the release of the Funds to you An Application will have to be filed to the Bank for processing of the release of the Funds into your nominated Bank account.

I wait to hear from you.

Barrister Alex Peters
    VANEK
    VANEK --- ---
    Že nemá smysl stěžovat si na bordel ani zlámané nohy (a že zaměstnanci, kteří mají v popisu práce prohazování přístupové cesty k hlavnímu vchodu, nesmějí zajet ani cenťák za hranice veřejného chodníku).
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak teď jsem poněkud zmaten
    Co mají zaměstnanci společného s udržováním chodníku? To jako aby ho náhodou nezametli, kdyby chtěli?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Komu: (skupina pro všechny zaměstnance)
    Od: (sekretářka, která obvykle podobné hromadné apely rozesílá)
    Priorita: Urgentní - zobrazí se červeně
    Věc: Naléhavé sdělení

Obsah žádný, klikneme tedy na symbol přiložené obálky a tam (kopíruji vč. přebytečných mezer):

Od: (její šéf)
    Komu: (ona)
    Věc: (táž)
    V příloze zasílám k přeposlání všem zaměstnancům naléhavé sdělení. (iniciály místo podpisu)

Tak otevřeme ještě přiložené Naléhavé sdělení.doc a tam:

Vážení zaměstnanci,
    obracím se na vás s prosbou o věnování zvýšené opatrnosti při používání chodníku vedoucího od stanice [typ hromadné dopravy] *** k budově ústřední [sic, následuje jméno instituce]. Uvedený chodník není vlastníkem nemovitosti (což je Úřad městské části [jméno města v genitivu a část]) stále udržován . Uskutečněná jednání a urgence na výše uvedený subjekt a stejně tak i na ostatní podílející se strany jako je např. Dopravní podnik ***, dále Technická správa komunikací *** a Oblastní středisko [část v genitivu] nevedou k nápravě.
    Vzhledem k uvedeným skutečnostem bude dnes na Úřad městské části [genitiv] odeslána výzva, která bude mít za cíl vyžadovat okamžité sjednání nápravy v údržbě chodníku ve smyslu zákonných norem. Pro úplnost uvádím, že hospodářský odbor nemůže úklid chodníku zajistit na náklady ***, neboť není jeho vlastníkem a došlo by tak k neoprávněnému čerpání přidělených rozpočtových prostředků.

Děkuji za pochopení

Ing. ***
    Ředitel hospodářského odboru

DMNC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MARTEN
    MARTEN --- ---
    Tak prave prisel spam napsany jako ascii art... nastesti antispam poznal, ze to nni to prave co sem chtel...
    ATOM
    ATOM --- ---
    heh from icq

23:31:22 ktvbr: Do not let governments, FBI or organizations like RIAA track your activity on the internet.
    RIAA sued more then 10000 persons this year.
    Protect yourself using VPN technology! iqyii

Add me to your contact list for more info
    ITAL
    ITAL --- ---
    Já sem ten karel, michal je ten admin. Nebo spíš uplnej blb. Příště múže přijít, kokos. Ale možná sem úplně blbej já, málem bych se mu omluvil, chudinkovi. Samozrejme je to odspoda.

Ahoj Karle,

ohledně bezpečnostní politiky - z mého osobního hlediska : politika hesel v ------ je kontraproduktivní, protože
    stejně si každej pamatuje jedno heslo a přidává k němu postupně číslíčka. Z mého profesionálního hlediska -
    i já musím tuto skutečnost respektovat.
    ohledně instalací programů - jakoukoliv aplikaci na jakýkoliv počítač v ------u může nainstalovat pouze pracovník
    firmy ------. Za funkčnost aplikace tento pracovník odpovídá i za rizika běhu aplikace s tím spojené. Tzn. umožnění¨
    pracovníkům ------u instalovat aplikace sami by byla nedozírná katastrofa (freeware, shareware), jako speciálně
    na velíně, kde potom funguje polovina věcí, kvůli kterým tam ten počítač je. Já sám jsem váš počítač přeinstalovával
    už nesčetněkrát a naprosto zbytečně. Je to ztráta času, nervů a lidského potenciálu. Představ si, že by to tak bylo
    u 90% všech uživatelů ------u. Nedělali bychom nic jiného. S přístupem lidí typu "vyzkouším si to v práci abych si
    doma nic nezkurvil, on to potom někdo opraví" bys sám nevydržel. Vžij se někdy do mé role a pochopíš to.
    Navíc jakákoliv diskuze o tomto mě již opravdu nasírá, protože mraky lidí nejsou schopny tuto skutečnost pochopit
    a opakuju dokola pořád to samé (služebním autem si taky nejezdíš nakoupit...).
    Bohužel nemám tolik času, abych mohl argumentovat dále proto ukončuji tuto konverzaci.

M.D.
    -----Original Message-----
    From: karel.
    Sent: Thursday, December 16, 2004 5:46 AM
    To: Administrátorovi
    Subject: RE: Heslo

Ahoj Michale.

Dík za tu nabídku po spuštění.

Jinak - nemusíš bejt hnedka nasranej.

Na hlavu je to, že si po tvém zásahu zase musim heslo změnit a sofistikovanej systém hesel ve windousech mi nedovolí použít heslo, který se mi snadno pamatuje. Vůbec, asi sám uznáš, že komukoliv říkat svoje heslo je poněkud proti vší bezpečnostní politice. Proč mi raději nedáš práva, abych si to mohl nainstalovat sám, popř. nepřijdeš, když jsem v práci?

Pokud bych k tobě neměl důvěru a heslo ti nechtěl sdělit, pak věř tomu, že bych ti ho skutečne neposílal.

Jak řikam - nemusíš se hned nasírat.

Čus a pěknej den.

Karel

--------------------------------------------------------------------------------
    Od: Administrátor
    Odesláno: út 14.12.2004 18:14
    Komu: karel.
    Předmět: RE: Heslo

Nazdar Karle,

nevím, proč by to mělo být postavené na hlavu. Potřebuji nainstalovat program, který si šahá do registrů, konkrétně
    do části HKEY_CURRENT_USER a potřebuji aplikaci nakonfigurovat právě v profilech všech uživatelů stroje VELIN-HRA.
    Jestli však program "Harmonogram činností" nebudeš chtít používat, zprávu s heslem smažu a oznámím tuto
    skutečnost Tvému vedoucímu.
    Se složkou "Po spuštění" není problém, vymažu ji.

Michal D.
    -----Original Message-----
    From: karel
    Sent: Monday, December 13, 2004 8:29 PM
    To: administrator
    Subject: Heslo

Nazdar Michale,
    prý bys rád věděl moje heslo.
    Je to sice trochu postavené na hlavu, ale budiž.

Heslo je "********", jméno "******".

A když už v tom budeš, mohl bys mi prosím vyprázdnit složku "Po spuštění" ?
    Celkem bys mě tím potěšil.

Díky a mnoho zdaru
    Karel.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    (nedoslo teda primo me, ale nemuzu se nepodelit)

Vážený pane,
    služebním postupem jsem obdržel k vyřízení Vaši stížnost na špatnou funkci vytápění vozů řazených ve vlaku Os 7603. Stížnost byla šetřena v depu kolejových vozidel Plzeň, které odpovídá za údržbu vozů řazených v tomto vlaku.
    Vlak Os 7603 je řazen z výchozí železniční stanice Most z motorového vozu řady 831 a vozu přípojného. Při provozním ošetření vozů závady na vytápěcích systémech zjištěny nebyly. Jednou z možných příčin nedostatečné teploty ve vozech je jejich nedostatečné předtopení ve výchozí železniční stanici. Proto bude ověřeno, zda doba předtápění v závislosti na venkovní teplotě odpovídá příslušnému služebnímu předpisu.
    Vozy řazené v soupravě vlaku mají vytápěcí systémy zastaralé konstrukce. Motorové vozy řady 831 byly vyráběny v letech 1949 – 1960. Chtěl bych Vás ujistit, že nepodceňujeme otázky pořízení nových motorových a přípojných vozů. Obnova vozidlového parku je však dlouhodobou a nákladnou záležitostí. Přesto věřím, že tato obnova bude postupně realizována.
    Vážený pane, děkuji za oznámení závady a omlouvám se Vám za nepříjemné zážitky při cestování vlakem Os 7603.

Ředitel odboru kolejových vozidel
    vz. Ing. Rostislav Chmelík v. r.
    SKID
    SKID --- ---
    muhehehé
    VANEK
    VANEK --- ---
    Věc: Čistá okna

Vážení spolupracovníci,
    obracím se na ty z Vás, kteří jste si do oken vylepili vánoční výzdobu a prosím Vás o její odstranění.
    Děkuji za pochopení, s pozdravem

Ing. ***, ředitel hospodářského odboru
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SATANAS: ale no tak... jeden preklep a toli pokrikovani :)
    SATANAS
    SATANAS --- ---
    LEXXA: ja myslel, ze si utira moc...
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MAREK_PRCHAL: preklep... ma to byt utira si nos.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    Co to je "utirat si noc"?
    SATANAS
    SATANAS --- ---
    LEXXA: nejhorsi na cele te veci je, ze znam cloveka, ktery se nad podobnymi maily naramne bavi :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam