• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    DARKSWORD: jo mas pravdu.. ma takovej vyraz jako.. no jako by ji nekdo trefil sipem do prave pulky.. ;-)
    DARKSWORD
    DARKSWORD --- ---
    NYEMI: Zejména na té druhé máš velice přítulný výraz :-))))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    LORD_SHAPER: Komorni zalezitost pro deti, co si chteji zkusit larpeni, v Krcaku.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    NYEMI: kde to? co to?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak jsem se byla v sobotu trochu provetrat.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Eheheh.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dalsi ovce.

"
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CABA: Pockej, vzdyt tohle je taky omalovanka!
    CABA
    CABA --- ---
    NYEMI: Super, konečně něco jiného než ty tvoje omalovánky. :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nekdo si objednal obrazek, tak jsem ho i nakreslila. Bylo to docela fajn, jen ke konci mne muj fotokram trochu stval.

LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    NYEMI: tak to tedy klobouk dolů, paráda. Uplně mi to evokuje Tolkienovy draky.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A vubec, kdyz uz jsem se s tim tenkrat matlala, tak to ted dam uplne vsude. Protoze olej neni pro smecka.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A posledni stranka otviraku.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM: Ne, ne, to se dela jinak! Porid si cukratka do auta za ucelem je predat prvnimu policajtovi, co te bude stavet. Uvidis, ze te nikdy nezastavej!
    Osobne je podezrivam z toho, ze se bojej, ze bych je na ty cukratka mohla nekam nalakat, a neco strasliveho s nima delat, a tise si tu zpravu predali.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NYEMI: chtel bych bejt taky baba abych policajty mohl uplatit obycejnym lizatkem :-)))
    QUERER
    QUERER --- ---
    NYEMI: klíííííd, ještě máš gumové medvídky a lentilky :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    QUERER: To bylo krute, tak krute! Uz mi nezbydou zadny pro policajty!
    QUERER
    QUERER --- ---
    NYEMI: když Nyemi nezavoláte o hodinu dřív, tak dostanete lízátko ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    repast z chrudose

Dnesni taxikareni mi pripomnelo, ze bych Vas vsechny, kdo si me volate, pozadala o drobnost.
    Pokud vite, ze mi asi budete volat o odvoz, prosim, dejte vedet predem, staci i hodina napred. (pokud nevite, nic strasneho se samozrejme nedeje)
    Modri uz vedi, ostatnim napovim, ze to pomaha logistice a taky tomu, ze Vy sami pak nebudete muset cekat prilis dlouho, nez dorazim (coz mne pokazde velice mrzi a timto bych se chtela omluvit vsem, kteri uz to se mnou zazili, tedy to cekani).
    Jezdim kdykoliv si me zavolate, kdyz zrovna nespim, nebojte se, ze byste me vzbudili :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam