• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: máš tam vojenské letiště (včetně norského leteckého muzea) tím pádem tak musí být spousta mladých a šikovných vojáčků pro Tvé pobavení. O tom, že je to díra nepolemizuji. Využil jsem google maps a "prošel" jsem si tím "malebným" městečkem.......
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Doufám, že to je alespoň online díra.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mily denicku,
    dnes jsem zase litala letadlem. Pristala jsem o tisic kilometru severneji v Bodo. Je to strasna ospala dira a taky nejblizsi mesto, od ktereho sto tricet kilometru bydlim. Furt tam fouka, zatimco v Glomfjordu nefouka vubec. Zato mi tu pan domaci slibuje losy na zahrade.
    Glomfjord je prdelakov nejtezsiho kalibru, maji tady namesti na krizovatce, coz je nejvetsi centrum. Kdyby tam nebylo mini-tesko, tak je to normalni vesnice. Ale maji bazen, a za rohem snad i nejake lyzovani.
    Neni tady noc, je to trosku (sakra hodne) depresivni.
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    NYEMI: Ale lidi rikali, že punk je jinde... :-) Zřetelný důkaz, že hraní WoW neni promrhanej čas.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    GREATDRAKE: tohle bych chtěl taky trochu osvětlit :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYEMI: koně a auto jsi chtěla říct ne? .)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSPAM: MAm tu muze a dite, vratim se.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    SILENTBOB: To chápu.. taky kdo by nechtel.. ;-)
    Ja uz to vidim ze se nam z teho Norska nevrati..
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    NOSPAM: ja chcu nyemi :D
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    NYEMI: V Sandefjojrdu jsem byl! Kdyz jsem kdysi pracoval v Norsku, jednou mi firma co zarizovala letenky omylem koupila letenku ne do Oslo, ale do Sandefjordu. Docela jsem se divil kdyz jsem tam vystoupil z letadla 8)
    Pozdravuj Norsko, je prima.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: btw koukal jsem se do místa Tvého plánovaného příletu .... no je to docela hardcore
    QUERER
    QUERER --- ---
    SILENTBOB: ale jako skoro žádný... obtelefonovala jsem asi tři jiná čísla, než mi konečně někdo dopřál odvozu... :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    NYEMI: a ja si rikal proc vcera nejelo taxi :D
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    to ti ta cesta pěkně začíná :-(
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    "Mily denicku. Norsko je stejna dira, jako svedsko. Vcera jsem pristala v Sandefjojrdu, ospale dire sto kilometru od Osla, odkud mi ma letet dalsi spoj do Bodo. Samozrejme jsem prosvihla svuj autobus.
    Vsude byla mlha a lezave chladno.
    Norsko ma skutecne dementni hromadku, mezi jedenactou vecer a sestou rano nebyly zadny pouzitelny spoje do Osla (prej hlavni mesto). Nastesti pro mne, warcraft dela pratele, a nahodou jedna z warcraftich kamaradek bydli v Sandefjordu.
    Je to skuecne kamaradka, protoze mne bez vahani vzala k sobe. Jsem zvykla cekat min od lidi, co je clovek potka v realu, natoz virtualne.
    Na letisti mi rekla, ze tu maji gryf na to, kdyz je vam zima. Prej se mate co nejvic uvolnit. Kamaradka ma ale taky sto kilo, takze ji prirodni neopren chrani lip jak mne.
    Do stredy bydlim u ni, pak mi norsky kamarad, ke kteremu jedu, sehnal letenku z ospale diry do Bodo. Uvidime, jestli se to tentokrat povede."
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NAMORNICEK: budto cincili tlupa v praze nebo budu mit krasnou cepici.. ;-)))
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    aspoň by jsi založila v praze první tlupu ... (sice by asi nepřežili zimu .... ale co se dá dělat ..přírodní výběr je neúprosný) :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Pro ty, co se nudi, zrovna streamuju!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nestras, musi se udat aspon nejaky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam