• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    Prostor pro moje ego a vase uctivani me osoby!

Dalsi galerie, ktere jste mozna ani videt nechteli. Deviantart, Tumblir, misto vecne temnoty.
    rozbalit záhlaví
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: Opravdu?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LORD_SHAPER: To je rýč. Lopata vypadá jinak.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Mě se líbí ta lopata co je čerstvě od hlíny na verandě.
    Kdo tam bydlel před tebou?
    Viděli jste Låt den rätte komma in?
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Mně tedy přijdou jak ze Šumavy. Jinak bych si tipnul, že loosa Nyemi vymazala photoshoopem jako trest za kousnutí.
    HARALD
    HARALD --- ---
    To jsou fotky odněkud z Brd. Fotky ze švédska obsahujou loosa.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NAMORNICEK: Na kusu krovi je neco zajimavyho? Asi jsem vyrostla na marsu, protoze tomu nerozumim.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: zajímavé ... :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Prvni dva jsou pohledy z myho pokoje, ale dneska je mlha, takze nemuzete videt ten monstrkopec, co je primo za barakem. Posledni je vyhled z kuchyne, kde byvaji ti losi.

NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    pošli prosím nějaký fotoset kde bydlíš atd. :-) ať si udělám představu
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: já myslel že tam máš nějakou tu práci již domluvenou ..... btw dokážu si Tě představit v různých situacích .... ale vidět Tebe spát pod dekou s playboy potiskem nikoliv :-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    dokud sem nedáš fotku losa, neuvěříme, že jsi v Norsku :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Dokud neuvidíš loosa, tak nejsi v Norsku...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ale dodelala jsem ho.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mily denicku,
    rekla jsem si, ze dokjreslim obrazek, kdyz je venku jeste svetlo. Zapomnela jsem ze je zatracena pulnoc.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    den treti
    Mily denicku,
    dneska se dost flakam, snazim se na pujcenej laptop nainstalovat fotokram drivery k tabletum, skenerum a kameram, je to megaopruz. Obzvlaste proto, ze tu je norskej system.
    Zda se, ze kocka pana domaciho se do mne zamilovala, vsude za mnou chodi a spi se mnou v posteli.
    Norskej losos chutna uplne jinak, a lip, i presto, ze byl mrazenej.
    Losy jsem zatim nevidela.
    Moje telo dlabe na svetlo, ktery je tu porad. Zda se, ze mi nedela problemy spat skutecne kdekoliv.
    Mam deku s potahem s playbojovyma kralickama.
    Zitra jdu na pracak.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: máš tam vojenské letiště (včetně norského leteckého muzea) tím pádem tak musí být spousta mladých a šikovných vojáčků pro Tvé pobavení. O tom, že je to díra nepolemizuji. Využil jsem google maps a "prošel" jsem si tím "malebným" městečkem.......
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Doufám, že to je alespoň online díra.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mily denicku,
    dnes jsem zase litala letadlem. Pristala jsem o tisic kilometru severneji v Bodo. Je to strasna ospala dira a taky nejblizsi mesto, od ktereho sto tricet kilometru bydlim. Furt tam fouka, zatimco v Glomfjordu nefouka vubec. Zato mi tu pan domaci slibuje losy na zahrade.
    Glomfjord je prdelakov nejtezsiho kalibru, maji tady namesti na krizovatce, coz je nejvetsi centrum. Kdyby tam nebylo mini-tesko, tak je to normalni vesnice. Ale maji bazen, a za rohem snad i nejake lyzovani.
    Neni tady noc, je to trosku (sakra hodne) depresivni.
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    NYEMI: Ale lidi rikali, že punk je jinde... :-) Zřetelný důkaz, že hraní WoW neni promrhanej čas.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    GREATDRAKE: tohle bych chtěl taky trochu osvětlit :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYEMI: koně a auto jsi chtěla říct ne? .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam