• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    Prostor pro moje ego a vase uctivani me osoby!

Dalsi galerie, ktere jste mozna ani videt nechteli. Deviantart, Tumblir, misto vecne temnoty.
    rozbalit záhlaví
    HAC
    HAC --- ---
    NYEMI: NYEMI TY STRASNY ZVIRE! Co je to za ruzove peklo ta galerie?
    SHADOWWOLF
    SHADOWWOLF --- ---
    NYEMI: Nádherná příroda :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Okay...
    Mily denicku, dneska jsem byla na kratky odpoledni prochazce. Vyrazeli jsme v jednu a vratili jsme se v osum. Cil byl nejaka prehrada v horach, kterehoz jsme uspesne dosahli. Celkem jsme usli ctyricet kilometru (kolem 38.5 ci tak).
    Vsude po ceste bylo dost vody, da se tu pit kdekoliv. Cestou jsme prosli dohromady kolem deviti kilometru tunely, jednak bezne pouzivanyma, a tudiz osvetlenyma, a taky jednim, ktery mel kolem kilometru a nebylo tam vubec zadny svetlo. Moji spasou byl chodnicek s obrubnikem, podle kteryho jsem docela pohodove drzela smer. Obcas i v tomhle tunelu projelo auto, dneska bylo skutecne hezky a lidi jezdili na vejlety.
    Na miste jsem videla, jak tu funguje vec, kterou si muzete koupit v kazdym krame, je to instantni gril. K jidlu byly opeceny parky v zemli, z cehoz mi bylo na bliticko, nastesti jsem mela takovej hlad, ze zaludek poslechl.
    Cesta zpatky byla delsi, ted mam na chodidlech i nejaky ten puchyr a pan domaci, o kterym jsem si myslela, ze bude na podobny vejlety zvyklej, ted hyka jak slecinka. To ja hrde mlcim.
    Zitra si jedu nechat udelat Norskou obcanku, ale predpovidam, ze se nebudu moct ani hnout.
    Jo, s pulku cesty jsem sla bosa.

Foto galerii prikladam tady, protoze tu nechci tapetovat, heslo je "blboptak".
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PRAVE TU VYLEZLO SLUNICKO! POPRVY PO CTYRECH DNECH JE TU VIDET NEBE! AAAAAAHH!
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jedna fotka pred mym odjezdem do Norska. Mela jsem s sebou Saru na drevarne, jako loni, a vypadala tam docela spokojene. Diky Haci za super fotky!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    den paty(?)
    Mily denicku,
    vcera jsem byla na lokalnim pracaku, pouhych dvacet minut autobusem z GLomfjordu do Ornes. Nebudu ani popisovat, ze je to ospala dira.
    Rekli mi, ze si prvni musim udelat norskou obcanku, pak teprv zkusit shanet praci. Urad na obcanky ma otevrino v pondeli, takze se muzu celej vikend flakat (takze kreslim obrazky).
    Norove jsou fascinovani lidma, kteri neco vytvareji. Vcera se stavila sestra pana domaciho, a oba vydrzeli dost dlouho sedet a pozorovat, jak jsem kreslila perkama Decko (co jsem postnula niz) a pak jak jsem z kuze sila naramek. Rikali, ze to tu lidi vubec nedelaji.
    Zoufale cekam, az mi prijdou nejaky drobny na ucet abych si mohla zacvakat wowko, protoze bez nej se tu driv ci pozdejs zblaznim.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nyemi tleje v hline.
    Cmaranice ze skolky!

ACE_
    ACE_ --- ---
    Nyemi? .... NYEMI? ... NYEMIIIIIIII?!?!? :-))
    SHADOWWOLF
    SHADOWWOLF --- ---
    Rýč je mnohem efektivnější když z někoho chceš tu mrtvolu udělat...
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    ACE_: to je pekna blbost. rycem tak mozna lepe vykopes diru, na zahrabavani je naopak vyrazne lepsi lopata.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Rycem se mrtvoly zahrabavaji mnohem efektivneji nez lopatou ... ;)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: Opravdu?
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: měl jsem pustit víc sarkasmu .... správně tam mělo být napsáno "extrahované peklo v kostce" ... zima a vlhko mi běží po zádech i v mojí klimatizované kanceláři se sluníčkem za oknem
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LORD_SHAPER: To je rýč. Lopata vypadá jinak.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Mě se líbí ta lopata co je čerstvě od hlíny na verandě.
    Kdo tam bydlel před tebou?
    Viděli jste Låt den rätte komma in?
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Mně tedy přijdou jak ze Šumavy. Jinak bych si tipnul, že loosa Nyemi vymazala photoshoopem jako trest za kousnutí.
    HARALD
    HARALD --- ---
    To jsou fotky odněkud z Brd. Fotky ze švédska obsahujou loosa.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NAMORNICEK: Na kusu krovi je neco zajimavyho? Asi jsem vyrostla na marsu, protoze tomu nerozumim.
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: zajímavé ... :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Prvni dva jsou pohledy z myho pokoje, ale dneska je mlha, takze nemuzete videt ten monstrkopec, co je primo za barakem. Posledni je vyhled z kuchyne, kde byvaji ti losi.

NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    pošli prosím nějaký fotoset kde bydlíš atd. :-) ať si udělám představu
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: já myslel že tam máš nějakou tu práci již domluvenou ..... btw dokážu si Tě představit v různých situacích .... ale vidět Tebe spát pod dekou s playboy potiskem nikoliv :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam