• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: Jo, neco takovyho je v planu. Pokud to Sara prezije, ponevadz to se uvidi v nadchazejicich mesicich.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: Copa, definitivně nohy?

Jinak teda jestli nemůže pod jezdce, ale mírnější zátěž může, tak pak doporučuju vodit za sebou jako soumara (buď s lehkým nákladem nebo i bez něj), aby chodila a udržovala si kondici - ta babizna, co ji má máma "v péči" takhle funguje (vozí se na ní takhle - za druhým koněm - malé děti) a prospívá jí to - udržuje jí to klouby funkční a jakés takés nasvalení (už je jí nějakejch 28 tuším, takže každej spokojeně prožitej rok navíc je branej jako bonus).
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Sara je konecne diagnostikovana jako nejezdecky kun. Tak si ted shanim dalsiho, Saru budu mit na rozmazlovani, druhou kobylu na rajtovani!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    CORIM
    CORIM --- ---
    NYEMI: Jak je to natoceny tak se mi to "setnuti" jablka nejak nezda - ale zaboha nemuzu prijit na to co se mi na tom nezda.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dala jsem to do konskyho klubu, ale tam lidi tolik nechodi.

Dneska jsem si vzala na jizdarnu paze, a zkousela jsem preseknout jablko vejpul. Byla to fakt psina. Nova uzdecka s novym udidlem a otezema (na ty prijde pripnout jeste takova ta ozdobna hradbicka, az si ji usiju:) sedi paradne. Mam pocit, ze dneska ji ale bolely nohy, protoze jsme pred dvema tydny vysadily na chvili msm, tak jsme si daly jen par otocek a pak jsme zase pomalu krokovaly. Jsem houby jezdec, ale myslim, ze je dost ztuhla. Cekam sprchu kritiky, ale co.

jablko na jizdarne - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=86WFSbnonUY

a obrazky

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Kousek prace.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NOSFERATU: Ted uz jen sedlo a vsechny ostatni cajky. A taky zbroj na mne... no, nekde zacit musim!
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    NYEMI: to je uplnej shogun horse teda...!
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    NYEMI: Hezke... a k cemuhle?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Prisel mi balicek a ted mam tuhle nadheru. Uz mam i mec, takze jsem skoro na pul cesty.

Uz mam i mec, takze jsem skoro na pul cesty - k tomuhle :D

NYEMI
    NYEMI --- ---
    OTAVA: Jo, nejvic nohama, a chodi i za rukama do strany. Kdyz zamavam levou, tak jde do leva a tak. Ale Je to spis takova sranda, nez jezdeni, protoze pokud kun nechce, tak ho nedonutim.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NYEMI: |To je zajimavy, jak ho potom ridis ? Pobidky nohama, zmena vahy, nebo proste pockas co bude ? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    OTAVA: To je pasouci se kun :) My ted jezdime ven bez uzdeni, takze jezdim na sudu, co se nemuze rozhodnout, jestli se chce past, nebo bezet :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NYEMI: Copa, byl leteckej den ? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jedna vesela z dnesnin vyjizdky.

IORETH
    IORETH --- ---
    CORIM: Přesunem se s tím sem :-)
    [ Křížková výšivka ]
    CORIM
    CORIM --- ---
    BATEAU:
    IORETH: Mne se to zkoseny (a zubaty) libi vic :D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Tak ještě jednou a lépe, jen jako link, ať to tu nezaclání.
    BATEAU: Dík za konstruktivní kritiku, měls pravdu. :)
    http://i.nyx.cz/files/00/00/07/58/758080_9e856bc0779ef0622deb.jpg?name=Jesterka1_nahled2_mensi.jpg
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    IORETH: ano, na ramecku ty zuby IMO pusobi rusive. jesterka je super .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam