• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: já mám raději když jsi za slečnu :-)
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NAMORNICEK: Ja jsem byla tvrdackej panos :D
    NAMORNICEK
    NAMORNICEK --- ---
    NYEMI: jak to že tam nejsi oblečena ve sporém oděvu aspoň jako tvoje kamarádka ??
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Minuly tyden na Zbirohu.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    DARION: Myslim ze drakovlk s jednema kridlama navic. Ja tyhle modely se ctyrma parama koncetin moc nemusim, ale je to na objednavku.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    DARION: mě připomíná proměněnýho Honzíka z "Pohádka o Honzíkovi a Mařence" v podání alá Nyemi ^_^
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    DARION: me prijde jako gargoyl ,)
    DARION
    DARION --- ---
    NYEMI: Co to vlastně je? Anděl vlkodrak? :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: Njn, hucul :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: To je super konik, jestli je takhle lehave pohodova, zase.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    FOLCWINE: Tak ono ji zmátlo, že kobyla v leže normálně žrala a pila (celou dobu), což opravdu není zrovna klasika. A je to hodně stará kobyla s nemocnou zadní nohou a lehá si celkem ráda, aby si ulevila. Ale jinak je to taková ta venkovská stáj typu "mám prostor, tak si pořídím koně" - praxi už za ta léta nějakou má, vzdělání k tomu žádné.
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ZMYJKA: to si delas srandu? jak nekdo takovej muze vlastnit staj a nevedet nic o konich ... brrr
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: Taky sem z toho nemohla - ta ženská má stáj snad už deset let, možná i víc a zatím s ní nebyly žádné problémy, a přitom tohle byl fakt těžkej error. Ale zas ten veterinář, co jí tam jezdí je zlatej kluk - kobylu zvedl a dal do kupy a i tu její rozpadací zadní nohu zatím drží funkční...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: Jezisku na krizku, drahy Satane! No... jako zajistit si kvalitni dohled nad konema je strasna bolest. Ale teda myslet si, ze kobyla den lezi, pac odpociva je dost i na zacatecnika, ehe.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: Aj. No, to nevypadá nejlíp. Na druhou stranu právě tyhle problémy často udrží svaly a šlachy, takže to holt chce ani moc nezatížit, ani nenechat ztratit kondici, protože pak už půjde úplně do háje.

Držím jí palce. Ta naše blbka se nedávno předvedla - zašprajcla se pod žlab, ležela zrovna na tý straně, co má svou bolavou haksnu, tak nemohla stát, a ženská, co je u ní ustájená, nabyla dojmu, že když kobyla normálně žere a pije, tak asi v leže jenom odpočívá... Když jsme to zjistili, ležela už druhý den. Zvedala se přes lana, ještě se u toho zvládla břinknout hlavou o ten žlab až jí zacvakaly zuby, klepala se jak ratlík... ale naštěstí se to obešlo běz následků - žádný zápal plic, nic, už zas chodí.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    SHAMPOO: Hele, dokud je stastna a behava a zrava, tak to jeste neni chudak :D

Normalne v nedeli jsem se s ni byla past, sedela jsem na louce a hlidala, aby nebehala, a ona za mnou jednou za par minut prisla, stala vedle mne a koukala na mne, skoro jako by rikala "Tak co, tak pojedem uz dneska nekam?" Chudak ji to jeste nedoslo...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    chudák holka ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam