• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    Prostor pro moje ego a vase uctivani me osoby!

Dalsi galerie, ktere jste mozna ani videt nechteli. Deviantart, Tumblir, misto vecne temnoty.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PES: co ten, na kterém proháníš po lesích prasata?
    PES
    PES --- ---
    NAVARA: copak nějakého mám? Navíc by to muselo být k nějaké akci (a jak Hubert, tak i Mikuláš už byl)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PES: a koně neozdobíš? :)
    PES
    PES --- ---
    LEIN: také se chystám příští rok na zahradě v rámci pokládání chrániček kabelů (nový přívod zvonku, rezerva na potenciální posuvnou bránu apod.) přihodit nějakou rezervu i na šílenosti typu LED a udělat alespoň LEDkové obrysy baráku (ne, plastové soby ani Santu ne!) a kontury jehličnanů podél plotu...

Ale dnes jsem cestoval vlakem už po tmě a celkem mne zklamalo jak málo je LEDkami či jinými světýlky zatím (či vůbec) nazdobeno domů - prakticky žádné, na 25km (2 větší města a asi 10 vesnic v okolí trati + severní okraj velkého města a napočítal jsem jen 5 větších výzdob)...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    LEIN: Aaaaagh! Vrchol nevkusuuuu! :D
    LEIN
    LEIN --- ---
    LEIN: plastove...to vis, kdyz nejsou prirodni....jsem moderni clovek :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    LEIN: Pockej, kde jsi vzal rampouchy!
    LEIN
    LEIN --- ---
    -LEIN: kdyby nekdo byl moc blizko a moc zvedavy....najde to na adrese praha=buchovcova 1706 nad vchodem...svitime kazdy den od cca 16:00
    LEIN
    LEIN --- ---
    NYEMI: led nasviceni dle libosti ti mohu vyrobit, jsem na to uchyl....na balkone mi ted sviti betlemsky meteorit a taky sviti rampouchy na parapetu :D
    zn. ledky skladem ;)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: tak klasika je Redford ve filmu z roku 1979, i když kůň tam v tom světle dost zaniká...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Jo, my jsme meli nejaky decky na konich, ktery mely taky ledky, a vypadalo to skvele. A hlavne, kdyz jsme se v noci vraceli po silnici, tak ten nejvic nasvicenej kun sel vzadu, takze besip by mel radost!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: tak na koni se snad nedíváš do zrcadla, ne? A těmhle to obzvláště slušelo - červená na masce ladila s barvou podsedlové dečky (o ladění černé na černé ani nemluvě)... A ještě mají podobnou šílenost i na noc, kdy jsou tam světélkující části, takže to vypadá jako by jel duch koně a jezdce...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Tyvole! Na to hlavne budu muset naucit sebe, jsem se lekla! FUJ!
    Ale "uzdecka" pekna :)
    PES
    PES --- ---
    Na podobné věci musíš naučit koně ;-)

NYEMI
    NYEMI --- ---
    ZMYJKA: No jo, ja vim, mam na to i masku, ale nemohla jsem kvuli koni. Kdyz se vydesi, potrebuje videt nekoho, ke komu se muze schovat. Kdybych mela masku, tak se mne bude bat a nebude mit zadnou oporu.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NYEMI: kdybys šla za čerta, tak nemáš problém :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeste nejaky to umeni.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Olala! Fotkyyyy! A ja se tam tvarim jak vrah, kone mne naucili se nepretvarovat. Nezadouci na akcich, kde mate vypadat jak slunicko :P

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    KORAL: Dekuju! Hodne jsem se snazila, ale stejne jeste nejsem spokojena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam