• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYEMITaxisluzba Nyemi
    Prostor pro moje ego a vase uctivani me osoby!

Dalsi galerie, ktere jste mozna ani videt nechteli. Deviantart, Tumblir, misto vecne temnoty.
    rozbalit záhlaví
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    NYEMI: wooow
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    NYEMI: Ještě nějaké placené ostřelovače, aby kolem Tebe zvedali gejzírky sněhu... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak kdyz uz tu ten self-fapping-narcis klub mam, tak si sem hodim par fotek z foceni pred dvema tejdnama. Nektery jsou strasne prisne naserovy! Fotografove jsou fakt super!

http://www.rajce.net/a13725255

NYEMI
    NYEMI --- ---
    TRPASLICE: Poomalinku, centimetrik po centimetriku! Obcas tak ujdem i deset metru!
    A dneska to predvedlo asi sest spanelskych kroku v kuse.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    NYEMI: Mně se nejvíc líbí tahle, Ty tam máš nepříčetný výraz, takže nevnímáš, jak je Ti vyjídán tlumok ;) (Je mi jasné, že to je asi jen kouzlo úhlu, ale stejně.)

Ale jinak jo, to jedno ohnutí máte velmi luxusní.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jedna pro ty, co by se u mne chteli stavit a poveselit se. Kun utahne mnoho sanek, takze nevahejte, prijedte!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Naaaahodou! Se ji to libilo! Az na to behani, pod snehem to pole bylo zaorany, takze rigoly, zmrzly, na kopytka neprijemny. Tak jsme hlavne chodily. Jinak obzvlast jsem hrda na to, jak na ty jedny fotce ma hezky ohnutej krk. Uz se zaciname dostavat do toho spanelska :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: U těch prvních 2 nebo 3 foto má Sol vysloveně výraz "Když tohle chvíli přetrpím, tak pak budu mít zbytek dne a noci volno..." :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Dostala jsem celou serii, na fb tady.
    Ale protoze tu jsou urcite i lidi bez fb, tak jsem to nahrala sem.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Aj sem dam konicka a tapetku z posledni doby!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Eeee, macarena!

Slavnej Robin!

LEIN
    LEIN --- ---
    jestli udelas komiks o strastech ziti v na samote v maringotce...hned ho beru :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Cirkus maringotka.
    V maringotce se topi ve starejch kaborkach, coz jsou takovy maly kaminka. Nemaji moc samotu, takze nevydrzi zhavy tak dlouho, je proto zahodno do nich prikladat prubezne. Dulezite je slovo "maly", pac do nich musite mit fakt polinka max 20 centaku.
    Takze, setting pro historku!
    Kdyz mrzne, je treba drevo do delky maleho spalicku, jinak nezatopim; v cirkusu maringotka vlastnim: jedna elektricka pila (to je jako motorovka, ale musi do ni jit prodluzka), jedna sekera stara, jeden mafl (takova minicirkularka do ruky), jedna palice bytelna.
    Onehda jsem si vozila nejaky drivi z lesa, takze dale vlastnim dva kmeny nenarezane (kmen se nareze na spalky a pak nastipe sekerou), a nekolik (6) spalku, nenastipanych od posledne.
    Mimo jine, z dobre vule nejakych podivnych milych lidi, jsem dostala dva kubiky palivovyho drivi. Je uplne super, je uz nastipany, suchy a tak. A je dlouhy presne 33 cm. Vsechno. Mozna uz tusite.
    Tedy, duvtipna Nyemi si sestrojila detskou cirkularku - to se vezme deska, vyreze se do ni doura, k tomu prisroubuje mafl a votoci vzhuru nohama - a je z toho pidicirkularka (pridratovana k ramu stolku). S takovym vynalezem pak jde narezat ty skvele spalicky na presny pulky, ktery jsou pro ma kamna uzasny.
    Co cert nechtel, dneska mi doslo pripraveny drevo, tak jsem se usadila ke svy prdacky cirkularce, ze si nadelam na noc a zitrek. A najednou se odporoucela elektrika. Chvili stymuju v jisticich, kde vezi pes, ale protoze jsem chytre, vesenicke a ruralni a naramne technicke, vsimnu si v nastavajicim seru, ze kdyz to nahodim, v maflu jiskri vic, nez je obvykly. Takze vlastnim jeden mafl uskvareny. A 0 spalku na zatopeni na noc.
    Rikate si jiste, ze jsem to liska vsemi mastmi mazana, ze mam tech nekolik spalku k nastipani, kdyz mam sekeru, to dnes jiste jeste nezmrznu. No, ja jsem zapomnela zminit, ze sekera je uz dost jeta a vlastne ma rozstiply toporo. BADUMM*TSS!

Pro milovniky happyendu jsem vzala palici, sekeru pouzila jako klinek a nadelala si par polen, tedy nezmrznu.
    Navic, az se mi zlomi palice, mam porad jeste sverak a motorovku. Myslim, ze uchytim motorovou pilu do sveraku a vyrobim druhou verzi domaci cirkularky.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ja se nezlobim... ja jen tise placu a pak to zaplacnu videem s konem.

odlozeno
    http://www.youtube.com/watch?v=jYk1DurUkZ0
    KORAL
    KORAL --- ---
    MICHAEL: To nejde, já nemluvil ještě se ženou jestli nechce něco z toho výprodeje :-D Ale dneska pořeším a odpovím.

Srr Nyemi za zneužití klubu ;-)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    KORAL: Hlavně mi odpověz na odpovědní mejl, ať to můžu poslat... :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Uz to davno nemam.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: To jsou ale hrozní kamarádi, co své sbírky rozmnožují "pučením" :-/

Nu, tak tedy už zbývá jen uchovávat v elektronické podobě (i kdyby jen nasnímat) alespoň v nějaké verzi...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Dostala jsem dva. Jeden jsem nekde ztratila a druhej si nekdo pujcil a nevratil.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Nemáš jako autor dostávat autorské výtisky do archívu (vždy toho bývalo alespoň 5ks)...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    KORAL: Myslim, ze neda. Vyslo to jen pro skoly a ani nevim, v jakym nakladu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    NYEMI: A kde se dá komiks sehnat?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam