• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: Max zakon o ochrane osobnich dat, protoze tohle neni pravo, ale data. a to je u policie jedno, protoze ty muzou do CEO a co si na to napojej v ramci vysetrovaci praxe je asi proste jejich vec. Taky bysme mohli policii zrusit ze jo a bylo by dobre :DDD nebo co :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    No, jo, ale nečinní tak náhodou jiný zákon, který ochraňuje občanská práva?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Pokud to policie popírá a její data jsou z jiného zdroje než nějaký oficiální databáze (což předpokládám, že databáze cvrlikajících brabců tu ještě nemáme), pak to není dobrý přirovnání. Navíc se to dá dost brutálně zneužít k různým účelům. A určitě bych to nesváděl na CZ přístup, obávám se, že tyhle postupy jsou okoukaný ze zahraničí,..
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: Tak pokud to nejde ven (jakoze rikaj ze to neni takze to nejde ven) - tak je to proste jejich vec. Neco jineho je kdyby zakon o policii podobnou praktiku zakazaoval, coz zrejme necini
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: Nevim, oni maji preci pristup do CEO, tak proc by si z toho nedelali ruzny pracovni kompilaty? taky mam pristup do ruznejch databazi v ramci svy prace a taky si z toho delam ruzny pracovni relace. takze co se divit, to je holt CR
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Mam takový podivný svědění na prstech, že to neni zrovna dvakrát košér praktika
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Něco jinýho je přece cvrlikání brabců po střechách a něco jinýho databáze s jmény a rodnými čísly a týdenním dávkováním...
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    MUCKER: Slouzi to proste jen pro informaci. V praxi asi tak, ze fizl nekoho vyslycha a podiva se jen tak mezi reci do tohohle souboru, kterej koluje asi jak kde (neni to teda nejak centralizovany, spis ma kazdej obvod svuj) a zjisti, co ten clovek ma spolecnyho s drogama, jestli uz byl za nejaky vysetrovan a tak. Jde o to si uvedomit, ze my do toho tolik nevidime, ale o nekterych mladych skutecne zavislych narkomanech si to stejne povidaji vrabci na strese. Oni to pak vyuzivaji ruzne. Vetsinou kvuli napraskani dalsich fetek a tak (lide co maji problemy s drogami zazpivaji kdyz jim nabidnes psano atd)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    POTHEAD23: viděl jsi to? k čemu to slouží, jak to funguje?
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    maji to, videl jsem to na vlastni oci. je to soubor v excelu s navazanym rodnym cislem
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    tohle je zajimave

Seznam toxikomanů
    (anonymní) (02.10.2005 18:34)
    Asi před rokem mi na policajtech řekli, že mě dávají na něco jako "seznam toxikomanů", už dříve jsem o tom něco slyšela, ale nikde na netu o tom nikde není vůbec nic. Dělali si ze mě srandu nebo to opravdu existuje? A co to znamená?

MUDr. Jakub Minařík (02.10.2005 18:52:39)
    Někteří uživatelé o takovém seznamu, který má policie pro svou vnitřní potřebu hovoří. Někteří lidé jej dokonce i viděli. Policie však existenci takového seznamu popírá.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    pak se zastavil svět
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    ha posledni prispevek akorat na moje narozeniny :))
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    Hoši vas to mudrcování o tom ještě nepřešlo?...sry za off topic - sem si vzpomel že tady mam account (zhulenej) :)....a to jsem mel puvodne namireno do sekce FOTKY SLECEN Z NYXU.. :)...huž idu děvčata
    PIZI
    PIZI --- ---
    Ani kaceni lesa neni omluvou pro porusovani prav druhych.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    holt, když se kácí les....
    GIANT
    GIANT --- ---
    jasne a mame to tady :) a pro jistotu nekoho i uplynovat co? ;-) achjo, no pro ty nechapave tohle bylo mysleno ironicky
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    vybojovat!
    PIZI
    PIZI --- ---
    KERRAY: Secese, odtrzeni od statu. Vytvoreni nejake komunity mimo stat... Ale kde vzit uzemi?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    PIZI: Průšvih je, že jakmile by se o takovém přechodu někdo byť jen zmínil, je v systému demokracie, tedy vlády (tupého) davu, odepsaný, a populisté, kteří slíbí první poslední, i když je to nemožné (protože tupý dav nemá mozkovou kapacitu na to, aby ty sliby mohl vyhodnotit), na tom budou ještě líp - teprve ve chvíli, kdy přijde pořádná krize, by se dalo o nějakých změnách uvažovat, pokud se to naopak celé nezvrhne na způsob fašismu a podobně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam