• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    PETGRIDUS: 2 -3 roky jsem byl obhajcem, nez jsem kteroukoli drogu okusil

do te doby jsem vypil dokonce i velice male mnozstvi alkoholu, spise jsem byl naprosty abstinent

zacal jsem s drogami experimentovat teprve ve 20 letech a myslim, ze je to idealni doba
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    me by zajimalo kolik obhajcu drog by bylo mezi neuzivateli :)
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MUCKER: Myslim, že na tom se nedohodnem, okusil jsi?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KUBAJZ_V: no jistě, že je to na jedinci. ujet si můžeš prostě na všem. drogy v tomhle nejsou o nic nebezpečnější. nebezpečná je persekuce těch, co je vyžadují ke své ať už zábavě nebo meditaci..
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    a hlavnim důvodem užívání je samozřejmě zábava. bungee jumping je taky nebezpečnej. podívejte na novotnýho, co tedka uvádí za pořady :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: narody smazily, teda ;)
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    MUCKER: To už je pak na jedinci, čemu se podá, čemu uvěří a bude chtít věřit ne? Neřešim nesmysli.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIZI: Ty si moc se smazkama nepracoval, co?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ktery neevropsky nekrestansky narody smazili piko?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    KUBAJZ_V: no tak si to nejdřív zjisti! bože, jsou to normální látky, co vyvolávaj stav. lidi, který myslej na materialistickym přístupu = jsem najedenej - jsem spokojenej, nepřipouštěj, že existuje potrava pro duší? jako je umění, drogy atd?
    proč by to někdo žral, když by mu to nic nedávalo?
    PIZI
    PIZI --- ---
    AXTHEB: Mel by je lecit ten, kdo je lecit chce. Nemelo by to byt povinne.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    kubajz: řešíš nesmysly. závislost si můžeš vybudovat na čemkoliv. problém "drog" nespočívá v tom, že si můžeš vybudovat závislost, ale v tom, že je žívali neevropské nekřesťanské národy a boj proti nim je přežitkem rasistických názorů z počátků století. jsou to pokrytecké postoje, které usa jakožto vítězná mocnost 1. i 2. světové války prosadila i do smluv o poválečném vypořádání (že evropa bude prosazovat potírání jejich užívání).

čili v čem spočívá společenská nebezpečnost dalších drog? telenovel? mcdonalda atd?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    ATOMINATOR: Jo když s ohněm člověk naloží špatně, nebo sním riskuje, je to průser, když si na ohni můžeš uvařit jídlo, ohřát se u něj co mužeš s drogou? Napřiklat pervitinem, heroinem, extází či tak? To by mě zajmalo :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ATOMINATOR: bezpecnejsi drogy???? proc teda jsou toxicky psychozy? to se jako kazdej kdo ma psychozu predavkuje?
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    AXTHEB: No toje vlastně tay duležitý, o který droze se tu bavíme.

Vem si jen debilní obyčejný kouření. Hodně lidi s tím začíná v poměrně, nízkym věku a proč začly? Sem si jistej, že drtivá většina z frajeřinky, i když Ti to nepřiznaj :o))

Dá si jednu za pr dni pak jednu denně, dvě denně, a za nedlouho už hulí krabku denně :D a "nejlepší" na tom je, že nemuže přestat, kolik takovejch kamošu mam co by stim sekly a už hodněkrát řekly, že jim to nak nejde.
    A to mluvim o debilnim tabaku do cigeret.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Hlavne je hezky jak se tady operuje drogama, a podle potreby se za behu predefinovava o jake drogy se jedna.

ATOMINATOR: Muzu te ubezpecit, ze mnoho drog se dlouhodobe zvladat neda, i kdyz ti jejich uzivatele budou tvrdit opak.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    *látka=dávka
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    ATOMINATOR: A tímhle článkem jsi chtěl říct, že vlastně drogy neškodí když je budeš brát v rozumné míře, z tohodle usuzuju, že si moc zavislejch lidi neviděl :D

Převedeme do praxe jo :D zkus si píchnout, a pak znova ale jen v rozumných dávkách, chci vidět jak dlouho si tu "rozumnou dávku" budeš brát. Nebo teda spíš, jak dlouho si ty sám ještě budeš myslet, že je to rozumná látka :D

A co se dopravní situace týče, taková žalostná, na počet nehod nebyla vždycky.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    KUBAJZ_V: Drogam neprisuzuji vubec zadnou hodnotu, drogy jsou presne takove jak s nimi naklada uzivatel.

Ohen je spatny? Pomoci ohne si clovek muze ohrat jidlo nebo zpusobit pozar. Vzdy je to ale v cloveku, jak s prostredkem nalozi.
    KUBAJZ_V
    KUBAJZ_V --- ---
    PETGRIDUS: Jo něco do sebe to ale má, ale stejně je to trochu extremní, teď vlastně nevím jestli těm drogám fandí a obdivuje je, nebo je zavrhá a tvrdí, že jsou špatný :))
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ted nemam cas, az dorazim domu, budu pokracovat.

Veskere protiargumenty vitam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam