• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: ..jakože zlo je jenom jedno, nebo co ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: ale.... ,nevšimnul jsem si, že bych psal o kouzelných drogách.... :) já psal o omamných návykových látkách vhodných k i.v. podání. Takových je hodně.

CONTINUITY: ..tak nejak, když zahodím všechno okolo, zbyde mi jen zkušenost s buchnou, která mě málem škrábla. Těch bláznů co zahazujou buchny bude asi dost; ..je jich dost na to, aby mě přímo ohrožovali. Přece nechci žít v bordelu, nakazit se hnusem, mít potíže a zemřít mladej. To by mě nasralo.
    Je toho o pár deka víc, ale můžu to tak nechat, ne.. ?
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    CONTINUITY: exactly, respect.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CONTINUITY: a ja bych jen dodal: a naopak... kdyz jsi bezohledny, strizlivost te taky nezachrani...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    ne že bych věděla co je to nějakej HUMEX a ne že by mě to nějak sralo :oD
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ATOMINATOR: hele s temahlema vodickama.... visco :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: jj jasny, vzdyt jsem nakonec dal prvni moznost :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MUCKER: ptam se co by ti vyhovovalo, ne co realny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a protože bude úplně blaho, tak se na tom ten smutnej člověk stane závislej, a pak ho nic nezajímá...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jenže vyrobte čistou drogu, kterou si jde vpíchnout přímo do žíly a hnedka to nějakej magor udělá..
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    PALEONTOLOG: hm tak to je ale jiná věc...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    STERN: zalez, ty kedro :o)

MUCKER: hm, o tom nic nevim. to bude asi tim, že nevypadám jako zkuřka :oD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    použitá buchna pohozená v trávě u rybníka, taková je moje zkušenost letošního léta... byl jsem pěkně nasranej, protože jsem tam šel plavat - bosky, nahej.. a nebyl jsem sám, fakt svinstvo. jsem si docela vzpomnel na zákonny etc.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: neasi, mu to řekni; u nás se za to blokovky dávaly... stačilo vypadat jako zkuřka, jít někam v bandě, mít u sebe otrhanou pet flašku s pitim a už tě šacovali... :) když něco našli, každej dostal dvě stě a čau :_)
    STERN
    STERN --- ---
    FUNKY_BUSINESS: Kedra v parku na verejnosti za bilyho dne opravdu neni jenom tvoje vec ty kravo...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: what? blokovku? :oD nemyslíš vážně.. upřímně řečeno je mi uplně u pr**** s čim mě kde jakej Mr. Polda uvidí :o)) i kdybych si šlehala hérák přímo v parku za bílýho dne, je to snad moje věc ne?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: první možnost je nereálná, k druhé směřujeme a i když legislativně není naplněna, v praxi už to tak dávno funguje a třetí je spíš o filozofickym názoru. věci jsou tak, jak mají být - ostatně je na tom hodně pravdy. kdo chce, si to opravdu sežene... problém je spíš v tom, že právě když nám začnou fetovat děcka, jsou z toho zbytečně vystrašená :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    FUNKY_BUSINESS: mam trochu pocit, že je v tomhle praha o dost napřed - ostatně feťáků je tu nepočítaně už od komunismu. v ostatních menších městech prostě jsou policajti furt předevšim pro represe a když tě vidí se špekem v ruce, daj ti blokovku :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

jaky vyvoj drogove politiky by vam vyhovoval?

26 hlasy od 26 respondentů

FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    MUCKER: hm mno jak je to s trávou a v Praze tak to nevim, do toho moc nedělám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam