• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM

rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: a c okampaň proti rozbitým oknům ? jsou snad méně nebezpečné než MHD ?
    ty seš moc, pizi, moc velkej blázen
    PIZI
    PIZI --- ---
    A co kampan proti rozbitym lahvim? Jsou snad mene nebezpecne, nez strikacka?
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ETHAN: je to jeden z důvodů tý války proti všem látkám všeobecně.. jeden z těch původních, teďka už to nemá asi vliv..
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MUCKER: Nicméně tohle s "válkou proti drogám" vlastně nesouvisí. Nechápu, proč by měl toto někdo popírat. Ale s kouřením marihuany to vlastně nemá nic spoelčného, tím méně s THC jako účinnou látkou s vlivem na organismus. Že je marihuana jako rostlina potenciálně VELICE užitečná v mnoha oblastech lidské činnosti je všeobecně známá věc a popírání této skutečnosti mi vždycky připadalo jako práce nějaké řekněme vyšší moci. Tedy korporací, kterým by to kazilo obchody a podobně.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    myslim, že tady je tak pěkně shrnuta minulost a poněkud krásně ideálně nastíněna potenciální budoucnost využití marihuany:))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Marihuana byla v USA zakázána v roce 1937, rok poté, co byl sestrojen stroj (kombajn) na sklizeň a zpracování konopí. Objevují se úvahy, že v tom mohou mít prsty textilní lobby (Hearst, DuPont). Konopí bylo dlouhou dobu jediným zdrojem vláken na výrobu lodních plachet. Jedině konopné plachty a konopná lana nehnily ve styku se slanou mořskou vodou. Z konopí lze vyrábět papír nechemickou cestou (menší znečištění životního prostředí). Tento papír je trvanlivější, než běžný papír ze dřeva. Používá se na archivaci dokumentů. Z konopí lze vyrábět umělé hmoty a palivo pro automobily. Semena konopí obsahují aminokyseliny a esenciální mastné kyseliny v množství porovnatelném se sójou. Oproti sóje má ovšem nižší citlivost na UV záření. Sója je velmi citlivá na UV a s rozšiřující se ozónovou dírou bude její pěstování stále těžší. Sníží-li se obsah ozónu o 16 %, klesnou výnosy sóji na 25 až 30 %. Jedna hrst konopných semen kryje potřebu proteinů a mastných kyselin dospělého člověka na jeden den. Konopí nevyžaduje tolik hnojení, jako jiné plodiny. Roste téměř všude. Bylo pěstováno dvacet let na jednom místě bez známek vyčerpání půdy.

[ ZANTIC @ Prestavame hulit ]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PIZI: To víš, že mám, jinak bych tady v tom marasmu už dávno chcípl :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    PALEONTOLOG: Přece nechci žít v bordelu, nakazit se hnusem, mít potíže a zemřít mladej. To by mě nasralo.

No a mas nejake reseni, ktere to pro tebe zaridi, aniz by vytvorilo jeste vice bordelu, hnusu a umirani?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: ..jakože zlo je jenom jedno, nebo co ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: ale.... ,nevšimnul jsem si, že bych psal o kouzelných drogách.... :) já psal o omamných návykových látkách vhodných k i.v. podání. Takových je hodně.

CONTINUITY: ..tak nejak, když zahodím všechno okolo, zbyde mi jen zkušenost s buchnou, která mě málem škrábla. Těch bláznů co zahazujou buchny bude asi dost; ..je jich dost na to, aby mě přímo ohrožovali. Přece nechci žít v bordelu, nakazit se hnusem, mít potíže a zemřít mladej. To by mě nasralo.
    Je toho o pár deka víc, ale můžu to tak nechat, ne.. ?
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    CONTINUITY: exactly, respect.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    CONTINUITY: a ja bych jen dodal: a naopak... kdyz jsi bezohledny, strizlivost te taky nezachrani...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    ne že bych věděla co je to nějakej HUMEX a ne že by mě to nějak sralo :oD
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    ATOMINATOR: hele s temahlema vodickama.... visco :)
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    YMLADRIS: jj jasny, vzdyt jsem nakonec dal prvni moznost :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    MUCKER: ptam se co by ti vyhovovalo, ne co realny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a protože bude úplně blaho, tak se na tom ten smutnej člověk stane závislej, a pak ho nic nezajímá...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jenže vyrobte čistou drogu, kterou si jde vpíchnout přímo do žíly a hnedka to nějakej magor udělá..
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    PALEONTOLOG: hm tak to je ale jiná věc...
    FUNKY_BUSINESS
    FUNKY_BUSINESS --- ---
    STERN: zalez, ty kedro :o)

MUCKER: hm, o tom nic nevim. to bude asi tim, že nevypadám jako zkuřka :oD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    použitá buchna pohozená v trávě u rybníka, taková je moje zkušenost letošního léta... byl jsem pěkně nasranej, protože jsem tam šel plavat - bosky, nahej.. a nebyl jsem sám, fakt svinstvo. jsem si docela vzpomnel na zákonny etc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam