• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    VOJTASAN: no tak to si myslis naprosto spatne. troufam si tvrdit, ze to je 100procentne jen predepisovany na substituci.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    PALEONTOLOG: Já jsem tim opravdu nic zvláštního nemyslel, jen příspěvek do diskuze. Ale když na tom trváš, interpretace je tedy taková: Subutex se v ČR na bolest (buprenorfin byl syntetizován myslím právě kvůli tomuto účelu) již téměř nepředepisuje a ani nevím jestli někdy vůbec předepisován byl. Ale třeba se mýlim, do farmacie moc nedělám. Z 99,99% se předepisuje jako substituční látka. Toť vše, třeba to víš, jen mě prostě zatáhlo za oko, když si psal "proti bolestem všeho druhu". Ok? .)
    PIZI
    PIZI --- ---
    PALEONTOLOG: Myslis vajgly, kelimky od piva a rozbite lahve?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: jasný, natož si jej střílet do žil,,, :) v tom se shodnem. Tj. chápu, co píšeš, ten rozdíl mezi mým přístupem a příst. někoho závislýho je podobnej..
    Tak např. nedávno jsem ji užil kvůli rauši, a vypadalo to, jako bych se vůbec neměl rád :) tak se asi nemám rád. I tak to beru. Což není důležité, důležité je, proč lidi nechávají hmotný zbytky ze svejch stavů někde po ulicích, parcích a život. prostředí... ?

VOJTASAN: ..no dobře, ale já nevím co z toho vyplývá, můžeš mi to inerpretovat, prosím ?
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    PALEONTOLOG: Nic, jen rekace na to, když o S píšeš jako o látce určené proti bolestem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VOJTASAN: a co z toho jako vyplývá ?
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    PALEONTOLOG: Myslim že v součastnosti se primárně proti bolesti předepisuje minimálně, alespoň v ČR...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CONTINUITY: jeden subáč za 900,- ale on se šnupe takže vydrží asi na raušujících 50 dávek, nepolyká - i když je k tomu určený; proti bolestem všeho druhu, nosím to na výlety do přírody jako okamžitou pomoc od bolesti z nehody nebo před zubařem..

pročpak se ptáš ? :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    AXTHEB: kdo nezkusil pár měsíců nesladit, tak nemá tušení...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CONTINUITY: glukoza?
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    COLBEN: Uff, tak to si teda uz nedokazu predstavit, to musi prece nadelat silenej bordel v zilach...
    VOID
    VOID --- ---
    lol, nebo ti co si redi pernik gabou :))
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    presne tak, muj kamos si slehal pro zmenu vino.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Nikotin samozrejme nitrozilne taky bude fungovat, ale teda nezkousel bych to, hodne tezko se bude odhadovat ucinna davka...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    CONTINUITY: Ja znam radu pankacu, co se panakem vodky primo do zily dokazali zkarovat uplne pod obraz za celkem malo penez a behem par sekund...
    HLEN
    HLEN --- ---
    CONTINUITY: no ja nevim s tim LSD ... jak slabej roztok by to musel bejt ... a alkohol a nikotin bych rek ze taky nepujdou nitrozilne ...
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Na Slovensku údajně odhalena největší plantáž marihuany v Evropě
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/clanek.phtml?id=297675&tro375_0_2

:) no a?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    tohle je docela vtipnej článek, třeba by se to dalo aplikovat i na "drogy" :) nechat děti projít hodinama zapomínajících se huličů, učitelé na speedu by je taky rychle přestali bavit...

The lessons learned
    Religious education in schools is the cornerstone of a secular society, because it puts children off religion for life.
    http://commentisfree.guardian.co.uk/daniel_davies/2006/11/the_lessons_learned.html

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam