Snazim se myslet pozitivne a porekadlo, ze jednoho genia dva idioti prehlasuji jsem si transformoval do motta mého života a to, že v i v pohodě idiot se může přiklonit na tu správnou stranu.
Ale kdo chce kam, pomožme mu tam, co když ty špatný i potom (už jenom podle statistiky) přečíšlí ty hodné? A kdo je kdo? Jj. Dokud se nebude hlasovat, nebo rozhodovat, je to jenom diskuze. Tu ale milý Erneste spíše zpestřuješ svými projevy ve stylu ,,já schválně jako debil, co vlastně nemá co říct, než si trochu zaprudit ty na druhým břehu" a končíš tím, že vlastně jenom zabíjíš čas.
Mám v tom hledat cosi mystického, co by mi mělo dát představu o tom, s jakými lidmi se potkám, když se budu snažit diskutovat, či sledovat diskusi (celkem zajímavou) o válce proti drogám o jejich +/-? Něco ve smyslu transcendentálního opuštění racionality? Kdybys byl smažka jako já, tak to beru, ale to že ti přijde směšnej zákon proti přivazování domácky vyrobené atomové bomby k hlavě opice ... jo, odpověď je 42. Dík za všechny ryby.