MORPHLER: ano souhlasím,ale stále v tom nevidím tu prevenci proti perníku,to byla první věc proč sem reagoval...a tou sníženou dostupností to myslíš jako pro segmenty černého trhu?
MORPHLER:myslel jsem celkovou informovanost lidí,uznávám asi jsem moc zobecňoval,ale není to myšleno ve stylu to říkají mí kámoši,myslel jsem tím lidé s kterými jsem se setkal a jejich názor na danou věc.a do toho už spadá docela široké(ikdyž uznávám,taky selektivní) spektrum.,.rodina,práce,škola,brigády,akce všeho typu,sféra potkávání a komunikace s lidmi je dost široká,jestliže ji takovou chceš mít.
Teď žiju v praze,ale su z moravy,konkrétně jižní atam už se celé devadesátky fetovalo ve velkém...tušim,že na počet obyvatel a uživatelů perníku to celorepublikově vyhrával Kyjov,ale zas nechci mystifikovat,ale co tím chci říct je,že rozdíl mezi prahou a ostatním je v koncentraci nějakých elementů a když srovnáváš akvárium se zbytkem republiky,tak se zas musím zeptat,jaký zbytek republiky myslíš? jakože též nemůžeš zobecňovat na zbytek republiky a praha...i když samozřejmě se nebudu přít,že ta situace je jiná že...ale přístupy lidí zas tak jiné nejsou.
myslíte si teda,že situace o informovanosti celkové společnosti je: lepší - horší - a nebo stagnující?dejme tomu za posledních deset let....
zejména v tom základním rozdělení,co jaká látka s člověkem provádí