VYHULENY_UFO: Ale teda jednu společnou vlastnost hulení a tvrdých drog vidím ;)
I u hulení existují lidé, kteří si z toho udělají každodenní zásadní část života, a přišlo mi svého času nehorázně komické, jak se někteří z nich dokáží projevovat velice podobně, jak ty smažky ;-)
Mám na mysli takové to "nemůžeme ještě jet na akci, musíme ještě pro hulení" (klidně třeba přes celé město).....hulení prostě musí bejt, bez něj by to nešlo, a projevy netrpělivosti a touhy jsou okolo toho doslova stejné, včetně slovních formulací :))
(Začala jsem žít mezi huličema až poté, co jsem víceméně přestala brát perník, a proto mi to přišlo strašně legrační a kdykoli někdo řešil, jak musí hulit, musela jsem se tomu smát :)
Ale teda, ono vlastně může i být pozitivní, že hulení dokáže tuhle funkci plnit. Ona je to funkce. Někteří lidi jakoby potřebovali mít nějakou závislost v tomhle smyslu. Nějakou berličku, kterou můžou mít pořád, a která v nich budí pocit, že život je příjemnej/snesitelnej (znám to moc dobře sama, a občas to tak taky mám a používám momentálně třeba čaj :). A pokud už člověk něco takového potřebuje, určitě je lepší, když je to hulení, než když jsou to nějaké ty práškové substance.