VYHULENY_UFO: :)) zajímavej pohled na věc
Chápu. Hulení mi připadá jako jedna z nejsilnějších a nejuniverzálnějších drog vůbec, a vysoké dávky dělají jeden z nejintenzivnějších drogových stavů vůbec.
Ale neříkala bych mu kvůli tomuhle "tvrdá" droga. Spíš velmi silné psychedelikum. Tvrdé drogy jsou proti tomu IMHO nuda, ony jsou vůbec oproti psychedelikům vlastně velice málo psychoaktivní.
Navíc ten stav po hulení může být aktivně léčivej, zejména teda jestli mluvíš o Fénixových slzách, přijde mi, jako by se ti ta rostlina aktivně snažila srovnat vibrace v těle, i myšlenky v hlavě, a jak narazí na nějakou blbost, protřepe to, až to není příjemný....
Myslím si, že by se takovéhle procesy měly provádět v ceremonii, jako ayahuaska. Protože jinak je to nezvladatelné a člověk si z toho nic moc nevezme.
A myslím si, že je to přímo pravý opak tvrdých drog....
Už teda proto, že zatímco tvrdé drogy mají tendenci vyvolávat touhu ten stav opakovat, i když byl vlastně takovej nanicovatej, neznám nikoho, kdo by byl posedlej touhou opakovat ty extrémně silné stavy po konopí :) Denní hulení, které už moc nedělá, to jo.....ale tyhlety výlety do středu vesmíru a hlubin vlastního nevědomí doprovázené extrémně silnýma vibracema opravdu nejsou něco, čím by člověk chtěl pravidelně unikat z reality (pokud se mýlím, a ty coby hulič o tom víš víc a takové lidi znáš, oprav mě, zajímá :))