• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUCKERVÁLKA PROTI DROGÁM
    GEZICHT
    GEZICHT --- ---
    vystihls to presne. revoluce? ;))
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    NOPOLICE: kdu-čsl se přestane bránit potratům, ale aby neztratila tvář začne víc zbrojit proti drogám.. začíná mě to srát.
    GEZICHT
    GEZICHT --- ---
    procpak to kdosi promazal?
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    KRYSTOFF: Co cekas od celniku? :o)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KRYSTOFF: hm to se celníci vyznamenali, zásilka pro celý Irsko...
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    09:37 - Celníci na letišti v Ruzyni zadrželi obálku s 1,2 gramy drcené marihuany. Zásilka mířila do Irska. Policie prověřuje kontakty 20leté ženy z Merklína na Karlovarsku, která dopis poslala z místní pošty.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Šestnáctiletí Češi vedou Evropu v pití a kouření
    http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A041214_144929_domaci_jpl&l=1
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    no ja myslim i doufam ze to neprojde, lidovci se opet chteji zviditelnit achjo
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    vsak vysoupli radimeckyho a chystaji tvrdsi pristup.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Jo, je to jedna velka komedie. Uvidime, jak se to bude vyvijet.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Četli jste dnešní MF DNES?Kalousek dostal od sdružení Rodiče proti drogám ocenění Frajer roku(málem jsem napsal krypl:), opět se rozjíždí debata o masivní represi proti marihuaně etc...
    Na jednu stranu vláda tušim má na stole zákony o větší represi proti tvrdejm a toleranci k měkkejm a najednou tohle?
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Spise teda o zidovi, ktery se vraci do nemecka, kde stale plati protizidovske zakony, ale spolecnost je nevymaha. Jen obcas, na nekom. Nikdy se predem nevi na kom.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    joint se me osobne netyka jako politicky{socialni}vzdor ,je to pro mne idealni alternativa za alkohol{rano se citim mnohem lepe a i stavy jsou prijemnejsi nez-li na alkoholu ,ale souhrnem jsou obe drogy pro mne psychickym rozptylenim...Rozumim ,ze pouze tolerance drogy ktera je zrejme mene skodliva pro spolecnost nez-li alkohol{agrese,leceni alkoholiku atd..}nestaci ,ale narazim na nas politicky i lidsky pristup k tehle droze a ten je v porovnani se spoustou zemi velmi volny{proto raj}..a smeruje k tomu ,ze si jointa budu moci koupit treba v trafice{na stary kolena,abych necitil prochozeny klouby a bral duchod s usmevem}....takze spis je to o zidu ,ktery se vraci po valce do nemecka a nenavist vuci nemu ustupuje ,protoze nema pevne zaklady{jen predsudky}{jenze se vlastne nic nezmeni protoze se nemci zameri na araby :o]
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Co by muselo platit o alkoholu? To ze ho ti lide konzumuji navzdory zakazu? JA to nejak nechapu. Ty rikas, soucasna politika je ok, protoze nam umoznuje hulit. To mi pripada jako kdyby Zide v Koncentraku rikali ze fasiste jsou ok, protoze kolem sebe prece vidi spoustu zivych Zidu.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    nerekl bych to by muselo platit i alkoholu ,ale ten je prece legalni
    PIZI
    PIZI --- ---
    SEPPUKU: Zhruba do pulky souhlasim, ale pak musim namitnout ze ty jointy kolem tu nejsou diky soucasne politice, ale ji navzdory.
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    11:53 - zamestnani - zhulenej .......co jsem to rikal o tech drogach :o)))))(text pod v realite)
    SEPPUKU
    SEPPUKU --- ---
    Drogy tady byly ,jsou a budou at uz se jedna o formu prirodni,nebo syntetickou.To ,ze se stavaji predmetem politickych diskuzi ci jeste lepe represi je jen populisticke divadlo politickych cinitelu ,cemuz nahrava spousta paradoxu ohledne alkoholu ,cigaret a dalsich navykovych latek.To navozuje stav zejmena u mladeze pocitu(sveho) principu fungovani spolecnosti,vzpirani se atd. forem je spousta.S postupem casu tato potreba odezni ,nastoupi problemy s bydlenim ,rodinou,detmi - zapomenete na to stejne jako zapominate sledovat(respektive nemate cas ) svou oblibenou hudbu na MTV.Popravde receno jestli tady nekdo resil drogovou politiku nasi zeme ,coz by vas melo zajimat nejvic a ne po vzoru nasich cinitelu poukazovat na jine staty(my nejsme jiny stat)..jsem co se tyce drog jako v raji ..proste spokojen.. (jen se kolem sebe rozhlednete(kdo nezahledne ,alespon jointa denne vyhrava)..a co deti a ceny, zlocin a kvalita = kazdy rodic si odpovida sam pokud ne tak platim dane ,ktere se do tech nezaopatrenzch investuji(to ze stat promrda je z jinyho soudku) ceny - neni to kazdodenni potrebna soucast zivota nemas - nehul(me se zdaji akorat)zlocinci by se po legalizaci zcela jiste nestali bozimi beranky..kvalita - konkurence funguje vsude...zavislost na droze si vybuduje spis clovek neschopny prijimat realitu (fakt je ze obcas stoji pekne na hovno shoppingova mentalita(realite)ziti na ukor casu budoucich......jednim dechem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam